Vetramil

1
Sorteren op:

Vetramil®: De zoete zorg voor huidproblemen, zowel voor dieren als mensen!

Achter etramil® staat Bfactory, een bedrijf dat honing gebaseerde huidproducten ontwikkelt en op de markt brengt voor zowel dieren als mensen. Bfactory Health Products B.V. is ontstaan uit de Universiteit van Wageningen (Nederland), waar de oprichter van Bfactory (Dr. Creemers) zich verdiepte in de heilzame werking van honing voor de huid. Jarenlang heeft zij gewerkt aan het begrijpen van welke planten en nectar zorgen voor een optimale samenstelling van honing voor de meest effectieve ondersteuning van de huidconditie en huidverzorging.

Het resultaat is dat Bfactory een scala aan huidverzorgingsproducten biedt, waaronder producten voor de dierenartsenmarkt (Vetramil®), producten die in Europa zijn geregistreerd als medische producten voor wondverzorging bij mensen (Revamil®) en cosmetische en huidverzorgingsproducten die voldoen aan de Europese cosmetica-regelgeving (Dermagiq®).

Onze principes:

  • Wij ontwikkelen producten die goed zijn voor dieren en de natuur.
  • Bfactory's producten maken gebruik van de prachtige krachten van de natuur, zonder afbreuk te doen aan het respect dat we verschuldigd zijn aan de natuur.
  • We beperken de impact die onze activiteiten en producten op het milieu hebben.
  • We meten die impact en streven er voortdurend naar om deze te verminderen.
  • Waar mogelijk bieden we hulp aan groepen mensen die het nodig hebben (bijvoorbeeld door mensen in dienst te nemen die moeilijk toegang hebben tot de arbeidsmarkt).


Dus, of het nu om een kriebelende vacht gaat of een kriebelende huid, etramil® en Bfactory staan klaar met de zoetste zorg om te zorgen dat zowel jij als je harige vrienden de beste behandeling krijgen. We halen onze kracht uit de natuur, met een knipoog naar de bijen die ons deze wonderbaarlijke honing schenken. Samen bouwen we aan een gezonde huid en een gelukkig dierenrijk!

Vetramil

We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »