Vetramil

2
Sorteren op:

Vetramil® is een merk van Bfactory, een bedrijf dat op honing gebaseerde medische producten ontwikkelt en op de markt brengt voor gebruik bij dieren en mensen. Bfactory is afkomstig van de Universiteit van Wageningen (Nederland) - waar de kennis voor enzymgeïnduceerde honing voor wondgenezing is ontwikkeld. Oprichter Dr. Creemers werkte vele jaren aan het begrijpen welke planten en nectar een optimale samenstelling van honing geven voor de meest effectieve ondersteuning bij het genezen van moeilijke, geïnfecteerde en chronische wonden.

Als gevolg hiervan bevat het portfolio van Bfactory producten die zijn geregistreerd als medische producten voor de menselijke markt (Revamil®) en de dierenartsenmarkt (Vetramil®), evenals cosmetische en huidverzorgingsproducten die zijn geregistreerd volgens de Europese regelgeving (Dermagiq®).

Onze principes:

  • We ontwikkelen producten die goed zijn voor mens, dier en voor de natuur
  • De producten van Bfactory maken gebruik van de prachtige krachten van de natuur - zonder afbreuk te doen aan het respect van de natuur
  • We beperken de impact van onze activiteiten en producten op het milieu
  • We meten die impact en proberen deze voortdurend te verminderen
  • Waar mogelijk bieden we hulp aan groepen mensen die dit nodig hebben
    (bijv. mensen inhuren met moeilijke toegang tot de arbeidsmarkt)


uw knaagdier verdient beslist een echte specialist

We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »