Versele-Laga Nature Timothy Hooi Rode Biet & Tomaat 500 gram
Nature Timothy Hooi Rode Biet & Tomaat 500 gram €5,99 €6,99

Nature Timothy Hooi Rode Biet & Tomaat 500 gram

€6,99 €5,99
Op voorraad
  • Persoonlijk & deskundig advies
  • Altijd 100% knaagdiervriendelijk
  • Voor 17 uur besteld, morgen in Huis!*
Vraag over dit product?

Vraag over dit product?

Heeft u een vraag over dit product? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder!

Productomschrijving

Versele-Laga Nature Timothy Hooi Rode Biet & Tomaat - Een Smaakvol Feest voor Jouw Knaagdieren en Konijnen!

Geef jouw geliefde knaagdieren en konijnen een verrukkelijke traktatie met Versele-Laga Nature Timothy Hooi Rode Biet & Tomaat. Dit hoogwaardige hooi is met zorg samengesteld om jouw huisdieren te verwennen met de heerlijke smaken van rode biet en tomaat.

Smakelijke Variatie: Het Versele-Laga Nature Timothy Hooi Rode Biet & Tomaat voegt een nieuwe dimensie toe aan het dagelijkse dieet van jouw knaagdieren en konijnen. De toegevoegde smaken van rode biet en tomaat zorgen voor een unieke en aantrekkelijke eetervaring
Voedzaam en Gezond: Naast de overheerlijke toevoegingen biedt dit hooi de voedingsrijke eigenschappen van timothyhooi, dat bekend staat om zijn vezelgehalte en essentiële voedingsstoffen. Het ondersteunt een gezonde spijsvertering en het algehele welzijn
Kauwplezier en Tandverzorging: Het knagen aan dit hooi is niet alleen genotvol, maar ook goed voor de tanden van jouw huisdieren. Het helpt bij het natuurlijke afslijten van hun tanden en stimuleert hun kauwinstinct

Verwen jouw knaagdieren en konijnen met de heerlijke verwennerij van Versele-Laga Nature Timothy Hooi Rode Biet & Tomaat. Schenk hen een onweerstaanbare combinatie van smaak, voeding en vreugde die hun eetervaring naar nieuwe hoogten tilt.

Voedingsadvies Nature Versele Laga Timothy Hooi Rode Biet & Tomaat

Nature Timothy Hay is een essentiële aanvulling op het basisvoer voor een volledig voedingsplan voor konijnen, cavia’s, chinchilla’s en degoes. Mag onbeperkt ter beschikking gesteld worden. Voorzie elke dag minimum hun lichaamsgrootte aan hooi en ververs regelmatig.

Voor zowel kleine als grote knaagdieren en konijnen!

Hooi is natuurlijk nestmateriaal voor kleine knaagdieren en een essentiële vezel bron voor grotere knaagdieren en konijnen!

kleine knaagdierenKleine knaagdieren zoals Muizen, Dwerghamster, Hamsters en Gerbils, maken graag een nestje van hooi. Kleine knaagdieren hebben een veel minder grote behoefte aan vezels, maar als er al een tekort ontstaat of de behoefte tijdelijk groter is dan knabbelen ze maar al te graag aan het hooi. Hierdoor heeft hooi twee functies voor kleine knaagdieren!

konijnen webshopVoor Cavia's, Konijnen, Chinchilla's en Degoes is hooi essentieel. De dieren moeten dagelijks onbeperkt hooi krijgen zodat de darmen goed blijven werken.

hamsterscapingHooi is zeer geschikt voor hamsterscaping! Vermeng het hooi met de eigen bodembedekking of plaats laagjes in de bodembedekking, waarbij hooi en bodembedekking elkaar afwisselen. Hierdoor krijgt de bodembedekking meer stevigheid en blijven tunnels die door de kleine knaagdieren zijn gemaakt beter behouden. Het hooi geeft ook nog eens een mooi effect om te zien, door het kleurverschil krijgt het verblijf een zeer natuurlijke look.

Specificaties
Inhoud (ca): 500 gram
Samenstelling: Timotheehooi (96%), rode biet (2%), tomaten (2%)
Analyse: Eiwit 5,5%, vetgehalte 1,6%, ruwe celstof 34,5%, ruwe as 5,4%
Bevordert Foerageren: Ja
Geschikt voor: Knaagdieren, Muis, Dwerghamster, Hamster, Gerbil, Cavia, Konijn, Chinchilla, Degoe
Type: Aanvullend diervoeder
Bijzonderheden: De kwaliteit van het hooi is afhankelijk van de oogst.
Disclaimer: Niet voor voedselproducerende dieren
Versele-Laga Nature Timothy Hooi Rode Biet & Tomaat 500 gram
Reviews
10 / 10
Jarrel 15 November 2020

Konijnen vinden het heerlijk. Ik bestel alleen deze al een paar jaar!

10 / 10
R 01 November 2020

Goede.hooi!! Gebruik alleen deze

We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »