Versele-Laga Nature Timothy Hooi Paprika & Pastinaak 500 gram
Nature Timothy Hooi Paprika & Pastinaak 500 gram €5,99 €6,99

Nature Timothy Hooi Paprika & Pastinaak 500 gram

€6,99 €5,99
Op voorraad
  • Persoonlijk & deskundig advies
  • Altijd 100% knaagdiervriendelijk
  • Voor 17 uur besteld, morgen in Huis!*
Vraag over dit product?

Vraag over dit product?

Heeft u een vraag over dit product? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder!

Productomschrijving

Versele-Laga Nature Timothy Hooi Paprika & Pastinaak - Een Smakelijk Feest voor Jouw Knaagdieren en Konijnen!

Verwen jouw pluizige vrienden met de heerlijke en voedzame Versele-Laga Nature Timothy Hooi Paprika & Pastinaak. Dit hoogwaardige hooi is speciaal samengesteld om jouw knaagdieren en konijnen een smakelijke traktatie te bieden, verrijkt met de heerlijke smaken van paprika en pastinaak.

Verleidelijke Variatie: Het Versele-Laga Nature Timothy Hooi Paprika & Pastinaak voegt een verrukkelijke draai toe aan het dagelijkse dieet van jouw knaagdieren en konijnen. De toevoeging van paprika en pastinaak zorgt voor een nieuwe smaakervaring waar ze dol op zullen zijn
Hoogwaardige Voeding: Naast de smaakvolle toevoegingen biedt dit hooi ook voedingsrijk timothyhooi, dat bekend staat om zijn vezelgehalte en essentiële voedingsstoffen. Het bevordert een gezonde spijsvertering en algemeen welzijn
Activiteit en Kauwplezier: Het knagen aan dit hooi is niet alleen lekker, maar ook goed voor de tanden van jouw huisdieren. Het stimuleert hun natuurlijke kauwinstinct en helpt bij het afslijten van tanden

Trakteer jouw knaagdieren en konijnen op een waar culinair avontuur met Versele-Laga Nature Timothy Hooi Paprika & Pastinaak. Breng smaak, voeding en plezier samen in één heerlijk pakket dat jouw harige vrienden ongetwijfeld zullen waarderen.

Voedingsadvies Versele-Laga Nature Timothy Hooi Paprika & Pastinaak

Nature Timothy Hay is een essentiële aanvulling op het basisvoer voor een volledig voedingsplan voor konijnen, cavia’s, chinchilla’s en degoes. Mag onbeperkt ter beschikking gesteld worden. Voorzie elke dag minimum hun lichaamsgrootte aan hooi en ververs regelmatig.

Voor zowel kleine als grote knaagdieren en konijnen!

Hooi is natuurlijk nestmateriaal voor kleine knaagdieren en een essentiële vezel bron voor grotere knaagdieren en konijnen!

kleine knaagdierenKleine knaagdieren zoals Muizen, Dwerghamster, Hamsters en Gerbils, maken graag een nestje van hooi. Kleine knaagdieren hebben een veel minder grote behoefte aan vezels, maar als er al een tekort ontstaat of de behoefte tijdelijk groter is dan knabbelen ze maar al te graag aan het hooi. Hierdoor heeft hooi twee functies voor kleine knaagdieren!

konijnen webshopVoor Cavia's, Konijnen, Chinchilla's en Degoes is hooi essentieel. De dieren moeten dagelijks onbeperkt hooi krijgen zodat de darmen goed blijven werken.

hamsterscapingHooi is zeer geschikt voor hamsterscaping! Vermeng het hooi met de eigen bodembedekking of plaats laagjes in de bodembedekking, waarbij hooi en bodembedekking elkaar afwisselen. Hierdoor krijgt de bodembedekking meer stevigheid en blijven tunnels die door de kleine knaagdieren zijn gemaakt beter behouden. Het hooi geeft ook nog eens een mooi effect om te zien, door het kleurverschil krijgt het verblijf een zeer natuurlijke look.

Specificaties
Inhoud (ca): 500 gram
Samenstelling: Timotheehooi (96%), paprika (2%), pastinaak (2%)
Analyse: Eiwit 5,5%, vetgehalte 1,6%, ruwe celstof 34,5%, ruwe as 5,4%
Bevordert Foerageren: Ja
Geschikt voor: Knaagdieren, Muis, Dwerghamster, Hamster, Gerbil, Cavia, Konijn, Chinchilla, Degoe
Type: Aanvullend diervoeder
Bijzonderheden: De kwaliteit van het hooi is afhankelijk van de oogst.
Disclaimer: Niet voor voedselproducerende dieren
Versele-Laga Nature Timothy Hooi Paprika & Pastinaak 500 gram
Reviews
10 / 10
marie-louise 01 Juni 2020

ben heel tevreden over dit hooi , mijn cavia,s vinden dit heerlijk

We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »