Trixie Natural Living Huis Jerrik 15 cm
Natural Living Huis Jerrik 15 cm €5,99

Natural Living Huis Jerrik 15 cm

€5,99
Op voorraad
  • Persoonlijk & deskundig advies
  • Altijd 100% knaagdiervriendelijk
  • Voor 17 uur besteld, morgen in Huis!*
Vraag over dit product?

Vraag over dit product?

Heeft u een vraag over dit product? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder!

Productomschrijving

Het Natural Living Huis Jerrik voor kleine knaagdieren!

Het natural living huis jerrik is klein maar fijn. Het is een vierkante blokhut met een open bodem. Het huis heeft een ronde opening aan de voorzijde en een plat dak. Dankzij het platte dak kunnen de knaagdieren het als lig of zitplaats gebruiken. Het Jerrik huis is gemaakt van natuurlijk onbehandeld hout.

Gemaakt van onbehandeld schorshout
Neemt minder ruimte in beslag door mogelijkheid tot hoekplaatsing
Het platte dak geeft een extra zitplaats
Open onderkant voor goede ventilatie

Moet ik mij zorgen maken om hars?

Nee dat hoeft niet. Dit schorshout bevat namelijk minder harskanalen en ondergaat het een zorgvuldig droogproces om ervoor te zorgen dat het volledig vrij is van hars en andere sappen die van nature in hout voorkomen. Tijdens dit proces wordt het hout blootgesteld aan gecontroleerde omstandigheden van warmte en luchtstroom, waardoor eventuele resterende vochtigheid geleidelijk wordt verwijderd. 

Bovendien voldoet het hout aan de Europese richtlijnen en wordt het gecontroleerd door de Duitse dierenbescherming om ervoor te zorgen dat het aan de hoogste normen van veiligheid en kwaliteit voldoet.

Specificaties
Afmetingen (ca): 15 x 13 x 14 cm
Openingen (ca): ⌀ 5,5 cm
Materiaal: Hout
Open Bodem: Ja
Geschikt voor: Knaagdieren, Muis, Dwerghamster, Hamster, Gerbil
Bijzonderheden: De producten zijn gemaakt uit naaldhoutsoorten zonder harskanalen. De door ons gebruikte houtsoorten produceren geen hars en worden langdurig gedroogd. De lijm die wij gebruiken is eveneens niet giftig voor dieren en bestaat uit een mengsel cellulose.
Trixie Natural Living Huis Jerrik 15 cm
Reviews
6 / 10
Julie 06 Mei 2021

Mooi en ruim huisje voor de hamster. Helaas glimt het dakje van de lijm en heeft het druppen lijm op de zijkanten van het huisje. Ik ruik de lijm zelfs een beetje. Dit huisje ga ik dus jammer genoeg alleen onder toezicht gebruiken.

10 / 10
Romy 01 Maart 2021

Perfect huisje. Past makkelijk in de inrichting en vanwege het platte dak erg handig om bijvoorbeeld een voerbak of het rad op te kunnen plaatsen. Ik ben erg tevreden !

10 / 10
Carleen 01 Maart 2021

Mooi huisje, fijne maat en mijn roborovski heeft er een paleisje aan :)

10 / 10
Iris 22 Mei 2020

Ik heb dit huisje gekocht voor mijn dwerghamster, ik vond hem groter dan gedacht. Toch heel blij met mijn aankoop! Mijn hamster vind het heerlijk een huisje te hebben met veel ruimte. Het is haar favoriete plek om eten te verstoppen.

10 / 10
Jamie 11 Mei 2019

Knus huisje voor syrische hamster

10 / 10
Lfranssen 23 September 2018

Ik heb 2 huisjes in zijn (rusje) kooi staan..deze en het bijpassend hoekhuisje... eentje onder in de bak en de ander op de bovenste plateau....hij gebruikt ze beiden...

We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »