Boomstam Tunnel Wongan 23 cm  voor Knaagdieren!
Boomstam Tunnel Wongan 23 cm voor Knaagdieren! €13,99

Boomstam Tunnel Wongan 23 cm voor Knaagdieren!

€13,99
Op voorraad
  • GROOTSTE Knaagdierwinkel van Europa
  • ALLE producten 100% knaagdiervriendelijk!
  • Op werkdagen voor 17 uur besteld, zelfde dag verzonden!
Vraag over dit product?

Vraag over dit product?

Heeft u een vraag over dit product? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder!

Productomschrijving

Boomstamtunnel Wongan voor knaagdieren!

Deze prachtige Boomstam Tunnel is gemaakt van hoge kwaliteit Mahonie hout en geschikt voor kleine knaagdieren zoals: Muisjes, Dwerghamsters, Hamsters, Gerbils, Ratten en Degoes. Dankzij het afgeplatte deel aan de onderzijde kan de tunnel niet omrollen, waardoor deze zeer veilig is voor kleine knaagdieren!

 100% Natuurlijk en gecertificeerd Mahonie Hout
 Afgeplat deel geeft extra stevigheid en voorkomt rollen
 Bevordert natuurlijk gedrag
Ideaal voor Hamsterscaping & Gerbilscaping!

De kleur van de tunnel past prachtig in een natuurlijk ingericht verblijf. Voor kleine gronddieren zoals Gerbils, Dwerghamsters en Syrische Hamsters, kan de tunnel het beste op de bodem van het verblijf gelegd worden of onder de bodem gegraven worden zodat het de natuurlijke leefomgeving van de dieren nabootst.

Het verschil tussen de Boomstam Tunnel Wongan en de Boomstam Tunnel Lampegan is de opening aan de zijkant bij de Wongan tunnel. De opening aan de zijkant is ongeveer 8 cm.

Voor de klimmers zoals Muisjes kan de tunnel ook rechtop in de bodembedekking gezet worden, de muisjes zullen het geweldig vinden om erin en er overheen te klauteren!

Zijn de openingen groot genoeg voor de wangzakken?

Ja hoor, zeker! De zijopening(en) hebben een diameter van c.a. 8 cm, dat is voor Dwerghamsters (Roborovski Dwerghamster, Russische Dwerghamster, Campbelli Dwerghamster, Chinese Dwerghamster) en Hamsters (Syrische Hamster/Goudhamster) groot genoeg om met volle wangzakken door de opening te lopen. Het is zeer belangrijk dat de openingen van een huis groot genoeg zijn. Als de ingangen van een hamsterhuis te klein zijn, moet de hamster zich er doorheen wurmen. De gehamsterde graankorrels kunnen hierdoor de slijmvliezen van de binnenkant van de wangzakken beschadigen, wat kan leiden tot abcessen van de wangzakken.

Hoe kan ik de boomstamtunnel het beste schoonmaken?

Een houten huis of tunnel kan op een eenvoudige manier schoongemaakt worden, afhankelijk van het gebruik van de dieren. Mochten de dieren toch een plasje achterlaten in de tunnel, wat bij Muisjes vaak gebeurt dan raden wij een urine spray aan. Deze breekt de urine van de dieren af en reinigt op deze manier het hout.

Voor welke knaagdieren is de boomstam tunnel geschikt?

Deze leuke boomstamtunnel Wongan is geschikt voor de volgende knaagdieren: MuisjesDwerghamstersHamstersGerbils, Ratten en Degoes.

Specificaties
Materiaal: Mahonie Hout
Afmetingen (ca): c.a. 23 x 11 cm
Diameter (ca): ø binnen c.a. 10 cm | ø opening: c.a. 8 cm
Geschikt voor: Knaagdieren, Muis, Dwerghamster, Hamster, Gerbil, Rat, Degoe
Bijzonderheden: Omdat het een natuurproduct is kan de vorm en omvang verschillen
Boomstam Tunnel Wongan 23 cm  voor Knaagdieren!
Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Knaagdierwinkel
We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »