Trixie Kokosnoot Huisjes met Brug
Kokosnoot Huisjes met Brug €15,99 €17,99

Kokosnoot Huisjes met Brug

€17,99 €15,99
Op voorraad
  • GROOTSTE Knaagdierwinkel van Europa
  • ALLE producten 100% knaagdiervriendelijk!
  • Op werkdagen voor 17 uur besteld, zelfde dag verzonden!
Vraag over dit product?

Vraag over dit product?

Heeft u een vraag over dit product? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder!

Productomschrijving

Trixie Kokosnoot Huisjes met Brug

De Trixie Kokosnoot Huisjes met Brug zijn twee uitdagende huisjes voor kleine knaagdieren zoals Muizen, Hamsters en Gerbils. Vooral voor de echte klimmers, zijn dit leuke speelhuisjes! De kokosnoot huisjes zijn eenvoudig te bevestigen aan de bovenkant van het verblijf.

Gemaakt van 100 % natuurlijk materiaal
Gevuld met kokosvezels
Eenvoudig op te hangen in het verblijf

Hoe kunnen de Kokosnoot Huisjes met Ladder gebruikt worden?

De Kokosnoot Huisjes zijn zeer knus en zeer geschikt voor kleine knaagdieren zoals Muisjes, Dwerghamsters, Hamsters en Gerbils. Voor de klimmende knaagdieren zoals Muisjes kunnen de Kokosnoot Huisjes het beste opgehangen worden. Dat gaat eenvoudig dankzij het ophangsysteem met bijgeleverd metalen klem. De klimmende knaagdieren hebben dan een hele leuke uitdaging om in het huisje te komen.

Voor de gronddieren, dus de knaagdieren die op of in de grond leven, zoals Dwerghamsters, Hamsters en (Dikstaart) Gerbils, kunnen de huisjes het beste laag geplaatst worden of op de bodembedekking gelegd worden. Het trappetje heeft dan eigenlijk zijn functie verloren, omdat deze knaagdieren niet goed kunnen klimmen.

De huisjes bevatten een plukje kokosvezel als nestmateriaal. Het is goed om deze pluk nog even kort te knippen tot maximaal 5 cm zodat er geen pootjes in verstrikt kunnen raken.

Hoe kunnen de Kokosnoot Huisjes met Ladder het beste schoongemaakt worden?

De Kokosnoot kan in principe afgespoeld worden met lauwwarm water, maar moet vervolgens wel goed gedroogd worden. Afnemen met een droge doek en even laten drogen wordt aanbevolen. Als de kokosnoot langere tijd nat blijft kan er schimmelvorming optreden, door de kokosnoot droog te houden wordt dit voorkomen.

Natuurlijke inrichting knaagdier duitse stijl

Specificaties
Materiaal: Kokosnoot
Afmetingen (ca): 13 x 13 cm | 100 cm (totale lengte)
Diameter (ca): ø 13 cm
Geschikt voor: Knaagdieren, Muis, Dwerghamster, Hamster, Gerbil | Vogel
Bijzonderheden: -
Trixie Kokosnoot Huisjes met Brug
Reviews
10 / 10
Cecilia 30 Juli 2021

Vandaag binnen gekregen. Wat is het mooi en leuk gemaakt. Makkelijk aan te passen aan je eigen wensen. Knoopjes uit de touwtjes halen en je kunt het korter maken.

8 / 10
Irene 01 Augustus 2020

De hamster vind het super leuk, ze slaapt in de ene en bewaard haar voedsel in de andere. Het is wel lastig schoon te maken, ruikt naar urine na spoelen. Maar daar is niks aan te doen aangezien het een natuur product is.

8 / 10
Yasmine 01 Augustus 2020

Ik vind het zelf een ontzettend leuk product. Het zag er heel leuk uit in mijn gerbilarium. Na +/- een week hebben de gerbils wel de touwtjes bovenaan afgeknaagd, alsook het trappetje, waardoor hij viel en ophangen niet meer mogelijk is. Voordeel is dat ik nu een extra trapje en 2 aparte kokosnoten heb, dus nog steeds bruikbaar materiaal!

8 / 10
Richard 01 Mei 2019

Superleuk. Onze hamsters is druk doende met onderzoeken en past er ook nog in (Syrische goudhamster)

10 / 10
siew choong c. 31 Oktober 2017

Koper heeft geen omschrijving achtergelaten.

We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »