Trixie Huis Hanna Bruin 26 cm
Huis Hanna Bruin 26 cm €10,99 €12,99

Huis Hanna Bruin 26 cm

€12,99 €10,99
Op voorraad
  • Persoonlijk & deskundig advies
  • Altijd 100% knaagdiervriendelijk
  • Voor 17 uur besteld, morgen in Huis!*
Vraag over dit product?

Vraag over dit product?

Heeft u een vraag over dit product? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder!

Productomschrijving

Trixie Huis Hanna Bruin voor kleine knaagdieren!

Het Trixie Huis Hanna bruin is gemaakt van onbehandeld natuurhout waardoor het ook veilig is om aan te knabbelen. Het huis heeft een open bodem. Het dak is bedekt met wilgen takken, waardoor de knaagdieren er ook overheen kunnen klimmen.

Gemaakt van onbehandeld schorshout
Een knusse maar ruime slaapplaats
Open onderkant voor goede ventilatie

Moet ik mij zorgen maken om hars?

Nee dat hoeft niet. Dit schorshout bevat namelijk minder harskanalen en ondergaat het een zorgvuldig droogproces om ervoor te zorgen dat het volledig vrij is van hars en andere sappen die van nature in hout voorkomen. Tijdens dit proces wordt het hout blootgesteld aan gecontroleerde omstandigheden van warmte en luchtstroom, waardoor eventuele resterende vochtigheid geleidelijk wordt verwijderd. 

Bovendien voldoet het hout aan de Europese richtlijnen en wordt het gecontroleerd door de Duitse dierenbescherming om ervoor te zorgen dat het aan de hoogste normen van veiligheid en kwaliteit voldoet.

Specificaties
Afmetingen (ca): 26 x 16 x 15 cm
Openingen (ca): 6,5 x 9 cm (bxh)
Materiaal: Hout
Open Bodem: Ja
Geschikt voor: Knaagdieren, Muis, Dwerghamster, Hamster, Gerbil
Bijzonderheden: De producten zijn gemaakt uit naaldhoutsoorten zonder harskanalen. De door ons gebruikte houtsoorten produceren geen hars en worden langdurig gedroogd. De lijm die wij gebruiken is eveneens niet giftig voor dieren en bestaat uit een mengsel cellulose.
Trixie Huis Hanna Bruin 26 cm
Reviews
6 / 10
Corrianne 08 Mei 2022

Super leuk huis, mijn hamster zit er alleen nooit in.

10 / 10
Esther 08 Januari 2021

Fijn huis! De hamster kan ook lekker eroverheen lopen, of je kunt er iets opleggen of ingraven.

8 / 10
Judith 16 September 2020

De afmetingen die vermeld staan zijn net ietsje anders. Ik heb een een syrtje die niet heel groot is en 6,5cm voor de deuropening zou dan net kunnen. Echter bleek de deuropening maar 6cm te zijn. Het raam daarentegen is ook 6cm en niet de vermeldde 5 cm en de latjes die erop zitten op de foto ontbreken in het echt. We hebben nu zelf een stukje uit de deur gezaagd en er meteen maar een opening van 7,5cm van gemaakt, maar wel iets om rekening mee te houden als je zelf niet zo handig bent. Verder een leuk huisje!

10 / 10
Martijn 02 September 2020

Het is een erg leuk huisje. Het raampje is het enige nadeel want de hamster kan er in vast komen te zitten.

10 / 10
Alyssa 01 Januari 2019

Mijn Syrische hamster is echt dol op het huisje. Het is zeker groot genoeg voor haar en het staat heel knus in de kooi. Hele mooie opvulling en het hout geeft echt een rustiek gevoel plus ze kan er op klimmen en op knagen. Zij blij, ik blij!! :)

6 / 10
Kim 01 Januari 2019

Het huisje is opzich heel leuk. Voor een dwerg hamster. Omdat de ingang heel erg klein is. En het huisje zelf in de binnen maten 20cm breed en 7cm diep is kan me goudhamster er niet in. Als het wel zou kunnen kan hij zeker er niet in slapen helaas.

We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »