Meerkamerhuis Spijkervrij  Bungalow 20 cm
Meerkamerhuis Spijkervrij Bungalow 20 cm €8,95

Meerkamerhuis Spijkervrij Bungalow 20 cm

€8,95
Op voorraad
  • Persoonlijk & deskundig advies
  • Altijd 100% knaagdiervriendelijk
  • Voor 17 uur besteld, morgen in Huis!*
Vraag over dit product?

Vraag over dit product?

Heeft u een vraag over dit product? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder!

Productomschrijving

Houten Meerkamerhuis Bungalow voor kleine Knaagdieren!

Dit leuke Houten Meerkamerhuis geeft kleine knaagdieren zoals Muisjes en Dwerghamsters de mogelijkheid om zich snel en knus te verstoppen. De twee kamers geven een gevoel van veiligheid en benaderen het natuurlijke instinct van de dieren. Ze hebben in het wil immers ook meerdere kamers.

Natuurlijk onbehandeld hout
Benaderd de natuurlijke leefomgeving
100% spijkervrij
Ideaal voor Hamsterscaping!

Harsvrij en spijkervrij voor knaagdieren en konijnen

In het wild leven de meeste knaagdieren in ondergrondse holen waar ze meerdere gangen en kamers hebben voor verschillende doeleinden. De meeste dieren hebben in ieder geval een slaapkamer en een voorraadkamer. Om de dieren dit in gevangenschap ook te bieden is een meerkamerhuisje zeer geschikt. Dieren zullen zich op hun gemak voelen in een dergelijk huisje en daardoor zullen ze zich ook sneller op hun gemak in het verblijf voelen. 

Het meerkamerhuis is eenvoudig in elkaar te zetten dankzij het click-systeem. Het platte dakje kan uitstekend gebruikt worden als plateautje of als stabiele ondergrond voor een voer- of waterbakje. 

Is het Meerkamerhuis geschikt voor Hamsterscaping?

Ja, zeker weten! Het Meerkamerhuis is zeer geschikt voor Hamsterscaping! Bij Hamsterscaping draait het vooral om een natuurlijke inrichting die is afgestemd op de natuurlijke behoefte van de dieren. Een van deze behoeften is het kunnen schuilen. Zoals in het wild geeft het meerkamerhuis de dieren de beschikking over meerdere kamers, waar ze hun bijvoorbeeld hun nestje en voorraadkamer kunnen aanleggen. Daarnaast zijn kleine knaagdieren prooidieren die graag willen vluchten en zich verstoppen. Dat doen ze niet alleen als ze ergens van schrikken, maar ook in het algemeen willen ze graag meerdere schuilplaatsen hebben. 

❤ TIP ❤
Wij vinden het altijd erg mooi om een stukje gedroogd mos op het dakje of plateautje te leggen, dat geeft een zeer mooie natuurlijke uitstraling aan het huisje en past perfect in een natuurlijke inrichting!

Waarom een meerkamerhuis voor kleine knaagdieren?

Kleine knaagdieren zoals MuizenDwerghamstersHamstersGerbilsRat en Degoes. vinden het fijn om een voedselvoorraad aan te leggen dicht bij hun nest. In het wild leven de dieren in holen en hebben ze een speciale kamer voor de verzamelde voeding, dat noemen we de voorraadkamer. De meerkamerhuizen bootsen hierdoor de natuurlijke leefomgeving van de dieren na en geven de knaagdieren de mogelijkheid om gebruik te maken van meerdere kamers.

Voor groepsdieren (Muis, Gerbil, Rat, Degoe) hebben de meerkamerhuizen nog een extra voordeel, het kunnen vermijden van elkaar bij een onenigheid of ruzie. Hoewel groepsdieren graag bij elkaar zijn, kunnen er af en toe toch meningsverschillen voorkomen waardoor de dieren elkaars aanwezigheid minder prettig vinden. Voor deze momenten zijn meerdere kamers ideaal en kunnen de dieren zich in hun eigen kamer terugtrekken. 

houten meerkamer huis hamster knaagdier

Specificaties
Afmetingen (ca): 20 x 20 x 10 cm
Openingen (ca): ø
Materiaal: Multiplex Hout
Open Bodem: Ja
Geschikt voor: Knaagdieren, Muis, Dwerghamster
Bijzonderheden: -
Meerkamerhuis Spijkervrij  Bungalow 20 cm
Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Knaagdierwinkel
We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »