Trixie Houten Huis Jule 25 cm
Houten Huis Jule 25 cm €12,95

Houten Huis Jule 25 cm

€12,95
Nu 2 artikelen nog op voorraad
  • Persoonlijk & deskundig advies
  • Altijd 100% knaagdiervriendelijk
  • Op werkdagen voor 17 uur besteld, zelfde dag verzonden!
Vraag over dit product?

Vraag over dit product?

Heeft u een vraag over dit product? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder!

Productomschrijving

Ontdek het gezellige Houten Huis Jule van 25 cm!

Het Houten Huis Jule is perfect voor jouw kleine knaagdieren zoals muizen en dwerghamsters en biedt een knusse schuilplaats waar ze zich helemaal thuis zullen voelen. Gemaakt van hoogwaardig, onbehandeld hout zonder harskanalen, is dit huisje niet alleen veilig, maar ook geschikt voor hamsterscaping avonturen!

 Gemaakt van onbehandeld natuurhout zonder harskanalen
 Twee speelse schuilhuisjes
Ideaal voor Hamsterscaping & Gerbilscaping!

Is dit huisje geschikt voor hamsterscaping?

Absoluut! De opening in de bodemplaat maakt het gemakkelijk voor jouw kleine vriendjes om in de bodembedekking te duiken. Zorg er wel voor dat het huisje stevig staat, zodat de dieren er niet onder vast komen te zitten. De diepe bruine kleur van de schors zorgt bovendien voor een prachtige toevoeging aan elke scape.

En maak je geen zorgen over hars! Dit hout bevat nauwelijks tot geen harskanalen en is op zeer hoge temperaturen gedroogd, waardoor alle hars en andere sappen volledig zijn verdwenen.

Moet ik mij zorgen maken om hars?

Nee dat hoeft niet. Dit schorshout bevat namelijk minder harskanalen en ondergaat het een zorgvuldig droogproces om ervoor te zorgen dat het volledig vrij is van hars en andere sappen die van nature in hout voorkomen. Tijdens dit proces wordt het hout blootgesteld aan gecontroleerde omstandigheden van warmte en luchtstroom, waardoor eventuele resterende vochtigheid geleidelijk wordt verwijderd. 

Bovendien voldoet het hout aan de Europese richtlijnen en wordt het gecontroleerd door de Duitse dierenbescherming om ervoor te zorgen dat het aan de hoogste normen van veiligheid en kwaliteit voldoet.

Specificaties
Afmetingen (ca): 25 × 18 × 21 cm
Openingen (ca): ø
Materiaal: -
Open Bodem: Ja
Geschikt voor: Knaagdieren, Muis, Dwerghamster
Bijzonderheden: -
Trixie Houten Huis Jule 25 cm
Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Knaagdierwinkel
We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »