Savic Schoonmaakborstel Biba voor Knaagdieren & Konijnen!
Schoonmaakborstel Biba voor Knaagdieren & Konijnen! €7,99

Schoonmaakborstel Biba voor Knaagdieren & Konijnen!

€7,99
Nu 4 artikelen nog op voorraad
  • GROOTSTE Knaagdierwinkel van Europa
  • ALLE producten 100% knaagdiervriendelijk!
  • Op werkdagen voor 17 uur besteld, zelfde dag verzonden!
Vraag over dit product?

Vraag over dit product?

Heeft u een vraag over dit product? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder!

Productomschrijving

Ontdek de ultieme schoonmaakborstel voor jouw geliefde knaagdieren en konijnen - de Biba schoonmaakborstel!

Met deze handige en stevige borstel wordt het reinigen van flesjes en voederapparatuur een moeiteloze klus. Waarom is de Biba schoonmaakborstel een must-have voor jouw huisdieren?

  1. Grondige reiniging: Met de Biba schoonmaakborstel kun je er zeker van zijn dat de flesjes en voederapparatuur van je knaagdieren en konijnen grondig worden gereinigd. De stevige borstelharen verwijderen moeiteloos aangekoekte voedselresten, bacteriën en vuil, waardoor een hygiënische omgeving voor je harige vriendjes wordt gegarandeerd.

  2. Handig en efficiënt: De schoonmaakborstel is ontworpen met het oog op gebruiksgemak. Dankzij het ergonomische handvat ligt de borstel comfortabel in je hand, waardoor je zonder veel moeite de flesjes kunt reinigen. Geen gedoe meer met kleine hoekjes en lastig bereikbare plekken!

  3. Duurzaamheid: De Biba schoonmaakborstel is vervaardigd van hoogwaardige materialen, zodat deze lang meegaat. Je kunt dus vertrouwen op de duurzaamheid van het product, waardoor je waar voor je geld krijgt.

  4. Veiligheid voor je huisdieren: De borstel is gemaakt van niet-giftige en veilige materialen, zodat je je geen zorgen hoeft te maken dat er schadelijke stoffen in het water of het voedsel van je knaagdieren en konijnen terechtkomen.

  5. Multifunctioneel: Naast het schoonmaken van flesjes en voederapparatuur, kan de Biba schoonmaakborstel ook worden gebruikt voor andere kleine schoonmaakklusjes in het verblijf van je huisdieren, zoals het reinigen van drinkbakjes en speeltjes.

Tips voor gebruik

Spoel de flesjes en voederapparatuur eerst grondig uit met water voordat je de borstel gebruikt.
Gebruik milde zeep om hardnekkige vlekken of geuren te verwijderen.
Laat de gereinigde flesjes en apparatuur goed drogen voordat je ze opnieuw vult met water of voedsel.

Zorg voor een schone en veilige omgeving voor je knaagdieren en konijnen met de Biba schoonmaakborstel! Het is een onmisbaar hulpmiddel voor elke huisdiereigenaar die zijn harige vriendjes de best mogelijke zorg wil bieden. Bestel vandaag nog en geniet van een gemakkelijkere en hygiënischere schoonmaakroutine!

Bewaren

Specificaties
Afmeting (ca): 36 x 5 cm
Geschikt voor: het schoonmaken van drinkflessen
Bijzonderheden: -
Savic Schoonmaakborstel Biba voor Knaagdieren & Konijnen!
Reviews
10 / 10
Miranda 16 November 2019

Een super handig en degelijke borstel. Het zijn 2 borstels in 1. De grotere voor het flesje en de kleine voor het drinktuitje. Ideaal.

6 / 10
Joyce 02 November 2019

De schoonmaak borstel is mooi en handig, omdat er zowel een grote als een kleiner borsteltje aan zit. Het enige nadeel vind ik, dat de grote borstel voor de grotere classic large konijnen drinflessen te klein is. Jaren geleden een zelfde biba schoonmaakborstel gekocht, en toen was de grote borstel veel dikker met meer haren, nu is hij vrij klein voor de grotere flessen. Vandaar de drie sterren.

8 / 10
Elsje de Visser 05 Augustus 2018

Fijne borstel ook handig om er de plastick tunnelbuizen mee schoon te maken

We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »