Savic

8
Sorteren op:

Savic: Innovatie en kwaliteit in dierenverzorgingsproducten

Al meer dan 40 jaar is Savic een toonaangevende wereldfabrikant op het gebied van hoogwaardige kunststofproducten, kooien en hygiëneproducten voor de dierenverzorgingsmarkt. Als een door en door Belgisch bedrijf, gedreven door innovatie en creativiteit, speelt Savic voortdurend in op de behoeften van consumenten. Het bedrijf is trots actief te zijn in niet minder dan 80 landen over de hele wereld.

Het assortiment van Savic is uitgebreid en divers. Naast een breed scala aan draadkooien voor kleine dieren en vogels, biedt Savic ook een breed scala aan plastic huisdieraccessoires. Denk hierbij aan drink- en voerbakjes, katten- en hondendragers, kattenbakvullingen en meer. Het is moeilijk om de producten van Savic in één categorie te plaatsen, omdat ze zo'n breed scala aan hoogwaardige producten leveren.

Innovatief denken is een sleutelfactor binnen de organisatie van Savic. Ze hebben recentelijk belangrijke investeringen gedaan om hun productie van kooien en plastic accessoires aan te passen aan de normen van vandaag en morgen. Dit toont hun voortdurende inzet voor kwaliteit en het leveren van producten die voldoen aan de behoeften van huisdieren en hun eigenaren.

Savic blijft stevig verankerd in België, waar ze naast hun twee ultramoderne fabrieken ook alle commerciële, servicegerelateerde en operationele activiteiten volledig beheren vanuit de regio Kortrijk. Deze sterke lokale aanwezigheid draagt bij aan de hoge kwaliteit en betrouwbaarheid van Savic-producten, die wereldwijd gewaardeerd worden.

Kortom, Savic staat synoniem voor innovatie, kwaliteit en betrouwbaarheid in de dierenverzorgingsmarkt. Met hun uitgebreide assortiment en voortdurende toewijding aan het leveren van hoogwaardige producten, blijft Savic een vertrouwde naam voor huisdiereigenaren over de hele wereld.

Savic

We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »