Rots Bak Grijs Hoek
Rots Bak Grijs Hoek €19,99 €24,99

Rots Bak Grijs Hoek

€24,99 €19,99
Nu 3 artikelen nog op voorraad
  • Persoonlijk & deskundig advies
  • Altijd 100% knaagdiervriendelijk
  • Voor 17 uur besteld, morgen in Huis!*
Vraag over dit product?

Vraag over dit product?

Heeft u een vraag over dit product? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder!

Productomschrijving

Rots Bak Grijs Hoek voor Knaagdieren!

De Rots Bak Hoek is een veelzijdig bakje dat op verschillende manieren gebruikt kan worden. Naast een voerbak, is deze bak speciaal gemaakt voor water. Het kan dus een heel mooi en natuurlijk waterbakje zijn voor knaagdieren. Dankzij de vorm kan de grootste maat ook gebruikt worden als zandbakje voor kleine knaagdieren en natuurlijk kunnen alle maten gebruikt worden als voerbakje!

 Als voerbakje
 Als waterbakje
 Als zandbakje
Ideaal voor Hamsterscaping & Gerbilscaping!

Gebruiken als voerbakje

Het Rots Bakje kan gebruikt worden als voerbakje. Dit is niet de primaire functie van het bakje. Het bakje is eigenlijk gemaakt als drinkbak voor kleine dieren, maar het kan ook als natuurlijk ogend voerbakje gebruikt worden. Een voerbakje zorgt ervoor dat de dieren weten waar ze hun voer kunnen verwachten. De verzorger kan aan de inhoud van het voerbakje goed zien hoeveel de dieren hebben gegeten. Daarnaast blijft het voer hygiënisch schoon in een voerbakje. Kortom een voerbakje heeft vele voordelen! Plaats het voerbakje op een vaste plek in het verblijf en vul deze met de voor het dier geadviseerde hoeveelheid voer. 

12 cm is geschikt als zeer ruim voerbakje voor kleine knaagdieren zoals: Muis, Dwerghamster, Hamster, en Gerbil. Optioneel ook geschikt als extra voerbakje voor een groep Degoes.
17 cm is geschikt als voerbakje voor de iets grotere knaagdieren zoals: Rat, Cavia, Konijn, Chinchilla en Degoe

Gebruiken als waterbakje

Een Rots Bak kan ook gebruikt worden als waterbakje. Het is hierbij wel heel belangrijk om de hygiëne van het water goed te waarborgen. Water raakt sneller bevuilt in een waterbakje dan in een drinkfles. Vul het waterbakje met schoon water en vervang dit elke dag of vaker als dit bevuilt is.

12 en 15 cm is eventueel geschikt als extra waterbakje voor de iets grotere knaagdieren zoals: Rat, Cavia, Konijn, Chinchilla en Degoe.

Gebruiken als zandbakje

Het grootste Rots Bakje (15 cm) kan voor de kleinste knaagdieren (Muis, Dwerghamster) ook gebruikt worden als zandbakje. Vul het bakje met een laagje chinchillazand en het badderen kan beginnen!

Natuurlijke inrichting knaagdier duitse stijl

Specificaties
Afmeting (ca): -
Geschikt voor: -
Bijzonderheden: -
Rots Bak Grijs Hoek
Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Knaagdierwinkel
We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »