Trixie Zandbak Keramiek Halfrond
Zandbak Keramiek Halfrond €7,99 €8,99

Zandbak Keramiek Halfrond

€8,99 €7,99
Op voorraad
  • GROOTSTE Knaagdierwinkel van Europa
  • ALLE producten 100% knaagdiervriendelijk!
  • Op werkdagen voor 17 uur besteld, zelfde dag verzonden!
Vraag over dit product?

Vraag over dit product?

Heeft u een vraag over dit product? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder!

Productomschrijving

Zandbak Keramiek Halfrond voor extra veel zandbadderplezier!

Een heerlijke zandbak voor kleine knaagdieren zoals Muisjes, Dwerghamsters, Hamsters en Gerbils. Een zandbak is belangrijk voor de dagelijkse vachtverzorging. De zandbak kan eenvoudig gevuld worden met chinchillazand en de dieren kunnen naar hartenlust badderen. De halfdichte vorm zorgt ervoor dat het meeste zand binnenboord blijft en in de zomer kunnen geven de koele keramiek badjes lekkere verkoeling!

Duurzaam keramiek
gebogen zijwanden verminderen zandverlies
Natuurlijke nagel slijtage

Natuurlijk kunnen deze zandbakjes ook gebruikt worden als schuilplekjes voor de dieren. Doe er een beetje bodembedekking en nestmateriaal in en de dieren hebben een knus schuilplekje!

Keramiek is koel in de zomer en warm in de winter!

Gek genoeg is keramiek in de winter weer juist lekker warm als de dieren er hun nestje in maken. Dat komt door de zeer goede isolerende werking van keramiek. Niet voor niets worden tegenwoordig ook huizen gebouwd met keramiek stenen vanwege hun superieure isolatie in zowel winter als zomer.

Gebruiksaanwijzing Zandbak Keramiek Halfrond

Vul de zandbak met voldoende chinchillazand. Met voldoende bedoelen we een laag die dik genoeg is om lekker te badderen. Gebruik enkel chinchillazand als badzand. Andere soorten zand zijn minder of niet geschikt als badzand. Schelpenzand mag in geen geval gebruikt worden, omdat het te scherp is en de huid en de vacht van de de dieren kan beschadigen.

Wat is keramiek?

Keramiek is geglazuurde aardewerk. Het verschil tussen terracotta en keramiek is dat keramiek geglazuurd is en terracotta is niet geglazuurd. Door de glazuurlaag is keramiek: sterk, waterbestendig, isolerend en eenvoudig te reinigen. Het grootste voordeel voor ons is dat urine niet kan intrekken in het materiaal. Eventuele plasjes kunnen zo afgenomen worden, omdat deze in intrekken.

Specificaties
Afmetingen (ca): 16 × 14 × 8 cm | 20 × 16 × 10 cm
Openingen (ca): -
Materiaal: Keramiek (Geglazuurd)
Open Bodem: Nee
Geschikt voor: Knaagdieren, Muis, Dwerghamster, Hamster, Gerbil
Bijzonderheden: *De keramiek kan oneffenheden vertonen en kleine verfloze plekjes bevatten
Trixie Zandbak Keramiek Halfrond
Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Knaagdierwinkel
We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »