Knaagdierwinkel® Plasstenen Set Zwart
Plasstenen Set Zwart €5,95 €7,95

Plasstenen Set Zwart

€7,95 €5,95
Op voorraad
  • GROOTSTE Knaagdierwinkel van Europa
  • ALLE producten 100% knaagdiervriendelijk!
  • Op werkdagen voor 17 uur besteld, zelfde dag verzonden!
Vraag over dit product?

Vraag over dit product?

Heeft u een vraag over dit product? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder!

Productomschrijving

Plasstenen Set Zwart voor Muizen & Ratten

Maak kennis met onze plasstenen, speciaal ontworpen met het comfort van onze geliefde muizen en ratten in gedachten. Deze plasstenen bieden een aangewezen plek waar muizen en ratten heel graag op plassen. Zoals veel rattenliefhebbers al weten, hebben ratten een bijzondere voorkeur voor het markeren van hun territorium op stenen, maar niet zomaar stenen. Deze stenen moeten de juiste grootte, kleur en dichtheid hebben - het is bijna alsof ratten op zoek zijn naar de perfecte inrichting voor hun badkamer.

 De stenen trekken Muizen en Ratten aan om op te plassen
 Kunnen helpen bij het zindelijk maken van de dieren
 Staan ook heel mooi in een Hamsterscape of Gerbilscape

En raad eens? We hebben het selectieproces van de stenen heel serieus genomen. We hebben overal aan gedacht en ervoor gezorgd dat deze stenen geen ongewenst vocht opnemen. We hebben ze zorgvuldig uitgekozen, zodat je harige metgezellen zich helemaal op hun gemak kunnen voelen terwijl ze hun ding doen.

Gebruiksaanwijzing Plastenen

Ze gebruiken is een fluitje van een cent. Plaats eenvoudigweg de plasstenen op de plek waar je wilt dat je kleine vrienden hun behoefte doen. Laat ze hun gang gaan en deze stenen zullen trouw hun momenten vastleggen. Je kunt zelfs een paar van deze stenen in hun aangewezen badkamers (toilet) introduceren om ze te begeleiden naar nette gewoonten en dus zindelijk maken. Wanneer de dieren enkele keren over de stenen hebben geplast en je ze gaat ruiken dan kun je de stenen een zachte wasbeurt geven in een sopje of in een CSI Spray sopje, daarna zijn ze weer klaar voor gebruik!

Maak je geen zorgen over tekorten. We hebben je gedekt met een complete set plasstenen. Je kunt de helft van hen gebruiken terwijl de anderen even een was-pauze nemen. Als je trots eigenaar bent van een ruime kooi met meerdere ratjes en meerdere toiletten, voel je dan vrij om deze stenen te verspreiden over hun verschillende toiletten.

Dan wensen wij de dieren heel veel plasplezier!

Specificaties
Afmeting (ca): 2- 4 cm
Geschikt voor: Knaagdieren, Muis, Rat | Hamsterscaping | Gerbilscaping
Bijzonderheden: -
Knaagdierwinkel® Plasstenen Set Zwart
Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »