Beeztees Hoektoilet Rodet 32 cm voor Knaagdieren!
Hoektoilet Rodet 32 cm voor Knaagdieren! €7,95

Hoektoilet Rodet 32 cm voor Knaagdieren!

€7,95
Op voorraad
  • GROOTSTE Knaagdierwinkel van Europa
  • ALLE producten 100% knaagdiervriendelijk!
  • Op werkdagen voor 17 uur besteld, zelfde dag verzonden!
Vraag over dit product?

Vraag over dit product?

Heeft u een vraag over dit product? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder!

Productomschrijving

Beeztees Hoektoilet Rodet 32 cm voor Knaagdieren!

Met deze handige hoektoilet kunnen knaagdieren prettig en comfortabel hun behoefte doen. De meeste kleine knaagdieren zijn zindelijk en kiezen vaak één hoek in het verblijf waar ze hun behoefte doen. Als in deze hoek een toilet geplaatst wordt, kan dat een hoop tijd en verschoonwerk besparen! Dankzij de het handige ophangsysteem is de toilet ook eenvoudig aan de tralies te bevestigen.

kunststof
maakt het schoonhouden van de kooi makkelijker
hygiënisch en makkelijk te reinigen
bespaart strooisel
diverse kleuren

Het is misschien wel leuk om te weten dat de meeste herbivoren (planten etende) knaagdieren zoals Cavia's, Konijnen, Chinchilla's en Degoes; graag poepen waar ze eten. Dat klinkt misschien vreemd, maar deze dieren hebben een andere spijsvertering die op gang wordt gehouden doordat de dieren de hele dag door eten. Als de hooiruif vlak boven het toilet wordt geplaatst dan zullen zelfs Cavia's een groot deel van hun behoefte in het toilet deponeren.

De afmeting van het toilet is belangrijk. Neem altijd een ruim toilet voor uw knaagdier of konijn, zodat de dieren de ruimte hebben. Voor kleinere knaagdieren die in groepen leven is een groter toilet aan te raden zodat deze niet te snel bevuilt wordt.

Gebruiksaanwijzing Hoektoilet Rodet 32 cm

De meeste knaagdieren en konijnen zijn zindelijk en kiezen vaak 1 hoek of plek in hun verblijf waar ze hun behoefte doen. Het is aan ons om uit te vogelen welke plek dat is. Als we daarachter kunnen komen dan is dat de plek waar de wc moet komen te staan. Doe in het begin nog een paar oude poepjes in de nieuwe wc zodat de dieren op de geur af kunnen gaan om te weten waar ze hun behoefte moeten doen.

Specificaties
Afmeting (ca): 32 x 22 x 14,5 cm
Geschikt voor: Knaagdieren, Rat
Bijzonderheden: -
Beeztees Hoektoilet Rodet 32 cm voor Knaagdieren!
Reviews
8 / 10
Anniek 01 Maart 2021

Voor het mooie net iets te klein voor cavias, maar het schuifsysteem vind ik ideaal! Hierdoor heel makkelijk schoon te maken en het staat stevig zodat de cavias er niet mee aan de sleep gaan.

We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »