Pets Dream Paper Pure Bodembedekking
Pets Dream Paper Pure Bodembedekking €13,99 €16,99

Pets Dream Paper Pure Bodembedekking

€16,99 €13,99
Niet op voorraad
  • GROOTSTE Knaagdierwinkel van Europa
  • ALLE producten 100% knaagdiervriendelijk!
  • Leverbaar vanaf dinsdag/vrijdag
Vraag over dit product?

Vraag over dit product?

Heeft u een vraag over dit product? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder!

Productomschrijving

Pet's Dream Paper voor Knaagdieren & Konijnen!

bodembedekking om in te spelen voor knaagdieren rattenToilet
Deze bodembedekking is zeer geschikt als toiletvulling voor knaagdieren en konijnen. Dankzij de grote absorberende kracht blijft het toilet langer schoon en fris.

Pet's Dream Paper Pure is een lichte, veelzijdige bodembedekking die bij uitstek geschikt voor knaagdieren maar ook voor katten. In een speciaal proces worden gerecyclede papiervezels geperst tot zeer effectieve korrels die meer dan 230% vloeistof binden en nagenoeg stof- en kiemvrij zijn.

Licht en zeer effectief
Hoge vochtopname (> 230%)
Zachte papiervezelkorrels
Stof- en kiemvrij
Gemaakt van 100% gerecyclede papiervezels
100% biologisch afbreekbaar

Pets Dream Paper is gemaakt van 100% gerecycled materiaal zonder toevoegingen of chemicaliën. Daarnaast is Pets Dream Paper Pure stofvrij waardoor het geschikt is voor gevoelige dieren.

Gebruiksaanwijzing Pets Dream Paper Pure

Pet's Dream Paper als onderlaag voor kleine knaagdieren (Muis, Dwerghamster, Hamster, Gerbil)
Voor kleine knaagdieren kan Pet's Dream Paper ideaal gebruikt worden als onderlaag die de bodem van het verblijf beschermd. Met name Gerbils willen zich nog weleens compleet ondergraven in de standaard bodembedekking en gaan dan op de boden van het verblijf plassen. Dankzij een onderlaag kan dat voorkomen worden. Pet's Dream Paper is niet geschikt als standaard bodembedekking voor deze kleine knaagdieren omdat Pet's Dream Paper helaas niet graafbaar is en de dieren hierdoor hun natuurlijke gedrag niet kunnen vertonen.

Pet's Dream Paper als bodembedekking voor grote knaagdieren (Rat, Cavia, Konijn, Chinchilla, Degoe)
Vul het verblijf totdat de bodem geheel bedekt is met Pet's Dream Paper. De laag dient minimaal 5 cm te zijn, zodat de bodembedekker de bodem van het verblijf goed bedekt en goed kan absorberen.

Pet's Dream Paper als Toiletvulling voor knaagdieren en konijnen
Dankzij de prettige korrelvorm en de uitstekende absorptie is Pet's Dream Paper één van de beste toiletvullingen die er zijn. Een bijzonder groot voordeel is namelijk dat de urine van de dieren niet langs de korrel loopt, maar echt meteen wordt opgenomen in de korrel. Hierdoor blijft het toilet schoner dan bij veel andere toiletvullingen. Pet's Dream Paper is als toiletvulling geschikt voor alle knaagdieren en konijnen.

Pet's Dream Paper voor de Rat & Muis
Al hoewel Pet's Dream Paper in het algemeen zeer goed absorbeert en luchtjes vasthoud, moeten we deze bodembedekking toch wel de hemel in prijzen als het gaat om de luchtjes van Muizen en Ratten. Zowel Muizen als Ratten hebben een vrij sterke urine lucht, die in de meeste bodembedekking vrij snel te ruiken is. Pet's Dream Paper weet echter de luchtjes bijzonder goed vast te houden. Wij adviseren dan ook om Pet's Dream Paper zeker bij de Ratten in de toiletbak te gebruiken.

BewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Specificaties
Materiaal: Papier
Liter: 10 Liter | 30 Liter
Gewicht: c.a. 5,5 kg | 10 kg
Geschikt voor: Knaagdieren, Muis, Dwerghamster, Hamster, Gerbil, Rat, Cavia, Konijn, Chinchilla, Degoe
Bijzonderheden: -
Pets Dream Paper Pure Bodembedekking
Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Muis Hamster Gerbil Rat Cavia Konijn Chinchilla Degoe
We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »