Hempflax

3
Sorteren op:

Hempflax voor Konijnen en Knaagdieren

Bij HempFlax gaan we 'hamstertastisch' te werk! We zijn een sociaal verantwoordelijke en ethische onderneming die niet alleen omzet maakt, maar ook teruggeeft aan de aarde. Met onze betaalbare hennepproducten zorgen we ervoor dat jouw knaagdiertje in stijl kan chillen. En we zijn niet bang om ondernemers wereldwijd te inspireren en hen te laten 'knabbelen' aan duurzaamheid. Samen bouwen we aan een circulaire toekomst!

VISIE

Wij zien de industriële hennepplant als een ware superster onder de knaagdiervrienden! Met zijn duurzame toepassingen en natuurlijke krachten willen we een 'hemp-tastische' wereld nalaten aan de volgende generaties. Onze missie? De planeet redden en jouw knaagdiertje verwennen met het allerbeste.

ECOLOGISCHE VOETAFDRUK

Bij HempFlax gaan we 'groen' tot in onze knaagtanden! We zijn helemaal 'noten' van de hennepplant en verbouwen onze eigen gewassen met oog voor het milieu. We zijn zuinig met grondstoffen, water en bestrijdingsmiddelen, en we laten een CO2-negatieve pootafdruk achter. Onze hennepproducten zijn niet alleen goed voor je knaagdiertje, maar ook voor Moeder Aarde.

Wereldleider in hennepproductie

HempFlax is de onbetwiste 'knabbelkoning' in de hennepproductie! Sinds 1993 zijn we bezig om vezelhennep weer op de kaart te zetten. Met onze hoogwaardige producten veroveren we de wereld. We hebben vestigingen in Nederland, Duitsland en Roemenië, waar we onze gewassen met liefde verbouwen. Onze fabrieken zijn dé knaagdiertempels waar het allemaal gebeurt.

Bij HempFlax zijn we 'hip' met hennep en hebben we een neusje voor duurzaamheid. Samen maken we de wereld een beetje knaagdiergelukkiger!

Hennep bodembedekking hempflax mini hemp gerbil knaagdier

Hempflax

We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »