Knaagdier Kruidenier Tijm Pellets voor Knaagdieren & Konijnen
Tijm Pellets voor Knaagdieren & Konijnen €4,95 €5,95

Tijm Pellets voor Knaagdieren & Konijnen

€5,95 €4,95
Op voorraad
  • Persoonlijk & deskundig advies
  • Altijd 100% knaagdiervriendelijk
  • Op werkdagen voor 17 uur besteld, zelfde dag verzonden!
Vraag over dit product?

Vraag over dit product?

Heeft u een vraag over dit product? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder!

Productomschrijving

Knaagdier Kruidenier Tijm Pellets voor Knaagdieren & Konijnen!

vlinder en bij vriendelijke Knaagdier Kruidenier Tijm Pellets - Tijm pellets voor cavia's, konijnen, chinchilla's, degoes - Natuurlijke snack voor herbivore knaagdierenTijm Pellets zijn een heerlijke verrijking van de voeding van knaagdieren en konijnen. Tijm is niet alleen lekker maar ook nog eens heel gezond. De pellets zijn ongeveer 4 mm groot en zijn geheel gemaakt van verse Tijm.

 Heerlijke smaak en gezondheid: Tijm staat niet alleen bekend om zijn heerlijke aroma, maar ook om zijn gezondheidsvoordelen voor knaagdieren en konijnen. Deze pellets bieden een smakelijke verrijking van hun voeding en laten ze genieten van de unieke smaak van verse tijm.

 100% Natuurlijk: We streven naar de gezondheid en het welzijn van jouw knaagdieren. Daarom zijn deze pellets 100% natuurlijk, zonder enige kunstmatige toevoegingen. Alleen pure tijm wordt gebruikt om deze heerlijke pellets te maken, waardoor je jouw huisdieren een veilige en natuurlijke voedingskeuze kunt bieden.

 Natuurlijke vitaminen en mineralen: Naast de smaak en gezondheidsvoordelen bevat tijm ook natuurlijke vitaminen en mineralen die belangrijk zijn voor de algehele gezondheid van jouw knaagdieren en konijnen. Deze pellets bieden een voedzaam dieet en dragen bij aan de dagelijkse behoefte aan essentiële voedingsstoffen.

Hoe moet je de Pellets voeren?

De Pellets kunnen gebruikt worden als verrijking. In dat geval kun je ze af en toe door het voer of het verblijf strooien. Daarnaast kunnen de pellets ook als snack gegeven worden. 

Waar kunnen de Pellets voor gebruikt worden?

De pellets zijn niet alleen leuk als snack, maar ook als beloning voor in een snackbord, snuffelmat of een snackbal bijvoorbeeld. Op die manier krijgt het dier uitdaging en een beloning.

Ook kunnen de pellets af en toe rondgestrooid worden in het verblijf, zodat de dieren er actief naar op zoek moeten. Dit geeft hele leuke uitdaging en bezigheid, waardoor verveling geen kans maakt!

Voedingsadvies Knaagdier Kruidenier Tijm Pellets

2 theelepels pellets per kg lichaamsgewicht van het dier

banner Knaagdier Kruidenier Tijm Pellets - Tijm pellets voor cavia's, konijnen, chinchilla's, degoes - Natuurlijke snack voor herbivore knaagdieren

Specificaties
Inhoud (ca): 200 gram
Samenstelling: Tijm
Analyse: Ruwe celstof: 15%, Ruw eiwit: 16%
Bevordert Foerageren: Ja
Geschikt voor: Knaagdieren, Muis, Dwerghamster, Hamster, Gerbil, Rat, Cavia, Konijn, Chinchilla, Degoe
Type: Aanvullend diervoeder
Bijzonderheden: Aanvullend diervoeder
Disclaimer: Niet voor voedselproducerende dieren
Knaagdier Kruidenier Tijm Pellets voor Knaagdieren & Konijnen
Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Knaagdierwinkel
We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »