JR Farm Karwij Oogst voor Knaagdieren & Vogels
Karwij Oogst voor Knaagdieren & Vogels €3,99 €4,99

Karwij Oogst voor Knaagdieren & Vogels

€4,99 €3,99
Op voorraad
  • Persoonlijk & deskundig advies
  • Altijd 100% knaagdiervriendelijk
  • Op werkdagen voor 17 uur besteld, zelfde dag verzonden!
Vraag over dit product?

Vraag over dit product?

Heeft u een vraag over dit product? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder!

Productomschrijving

JR Farm Karwij Oogst voor Knaagdieren & Konijnen!

knaagdier kruiden vriendelijk voor bijen en vlindersDe JR Farm Karwij Oogst behoort tot de natuurlijke kruiden voeding van veel knaagdieren en konijnen. Ze komen de de karwij in het wild regelmatig tegen en knabbelen dan ook graag aan de takjes. Karwij is rijk aan vezels en vitamines en de takjes helpen bij het slijten van de tandjes. Een natuurlijke snack en ook nog eens leuk voor in een natuurlijk knaagdier verblijf!

100% Natuurlijk Rechtstreeks van de boer!
Gaat verveling tegen
Ideaal voor Hamsterscaping & Gerbilscaping!

De oogst is 100% natuurlijk, onbehandeld en komt rechtstreeks van de boer. Om die reden kan er nog biodiversiteit in voorkomen.

Is de Karwij Oogst geschikt voor Hamsterscaping?

Jazeker! Karwij is erg leuk om te gebruiken voor bij het Hamsterscapen, niet alleen als natuurlijke decoratie, maar ook als gezonde en natuurlijke snack voor de dieren. Het is eigenlijk een zeer natuurlijk benadering van hoe de dieren in het wild ook hun kruiden zoeken en plukken.

Vinden alle Knaagdieren en Konijnen de Karwij Oogst lekker?

Ja hoor zeker! De Karwij Oogst valt onder de oogst met kruiden, dat is weer anders dan oogst met zaden of oogst met bladeren. De oogst met kruiden is als voeding het beste geschikt voor de herbivore (plant etende) knaagdieren (cavia, chinchilla, degoe) en konijn. Deze dieren eten in het wild ook veel kruiden.

De granivore (zaad etende) knaagdieren, zoals muis, dwerghamster, hamster, gerbil en rat eten de kruiden minder snel, maar vinden het zeker wel lekker! Deze dieren eten kruiden naar behoefte. 

Hoe moet ik de Karwij Oogst aanbieden?

Er zijn heel veel manieren om de Karwij Oogst aan te bieden, ook een beetje afhankelijk van de doelstelling. Je kunt de Karwij Oogst eenvoudig op de bodembedekking leggen, maar wil je dat je dier moeite moet doen, dan kun je de Karwij rechtop in de bodembedekking plaatsen, bij een laag van minimaal 20 cm is dat prima te doen.

Het is ook mogelijk om deze aan de tralies van het verblijf te bevestigen met een snack klem.
Het is ook mogelijk om de Karwij aan glas te bevestigen door middel van een zuignap klem.

Geeft Karwij Oogst uitdaging aan knaagdieren?

Ja, zeker weten! Karwij Oogst zorgt voor veel uitdaging omdat de dieren de kruiden zelf moeten oogsten van de plant. Het kruid wordt immers niet los aangeboden maar moet echt van het plantje geplukt worden en dat geeft extra verrijking wat we ook wel voerverrijking noemen.

Hoe wordt de Karwij Oogst bij ons bewaard?

Het is leuk om te weten dat wij deze oogst rechtstreeks van de fabrikant ontvangen en daardoor een zeer goede versheid kunnen bieden. In ons magazijn wordt de oogst koel, droog en UV-vrij bewaard. Dit laatste is belangrijk om afbraak van voedingsstoffen door UV licht te voorkomen. Wij raden daarom aan om de oogst altijd donker, koel en droog te bewaren.

jr farm knaagdier snacks en voeding voor knaagdieren en konijnen

Specificaties
Inhoud (ca): 40 gram | 50 cm
Samenstelling: Karwij
Analyse: -
Bevordert Foerageren: Ja
Geschikt voor: Knaagdieren, Muis, Dwerghamster, Hamster, Gerbil, Rat, Cavia, Konijn, Chinchilla, Degoe | Vogel
Type: Aanvullend diervoeder
Bijzonderheden: Natuurproduct waardoor kleur hoeveelheid blad/bloem aanzienlijk kunnen afwijken van de getoonde afbeelding. Breekbaar waardoor takjes gebroken kunnen zijn. Gebundeld waardoor takjes verstrengeld kunnen zijn.
Disclaimer: Niet voor voedselproducerende dieren
JR Farm Karwij Oogst voor Knaagdieren & Vogels
Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Knaagdierwinkel
We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »