Knaagdierwinkel® Houten Fruitkuipjes Houder 9 cm voor Knaagdieren & Vogels
Houten Fruitkuipjes Houder 9 cm voor Knaagdieren & Vogels €5,95 €6,95

Houten Fruitkuipjes Houder 9 cm voor Knaagdieren & Vogels

€6,95 €5,95
Nu 2 artikelen nog op voorraad
  • Persoonlijk & deskundig advies
  • Altijd 100% knaagdiervriendelijk
  • Voor 17 uur besteld, morgen in Huis!*
Vraag over dit product?

Vraag over dit product?

Heeft u een vraag over dit product? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder!

Productomschrijving

Presenteer gezonde traktaties op een leuke en uitdagende manier met de Houten Fruitkuipjes Houder, speciaal ontworpen voor knaagdieren en vogels!

De Houten Kuipjeshouder is eigenlijk bedoeld voor de fruitcups, maar aangezien deze heel veel suiker bevatten en niet geschikt zijn voor knaagdieren, gebruiken wij de houten kuipjeshouder voor gezonde tussendoortjes! De houder kan eenvoudig bevestigd worden aan de tralies van het verblijf en de dieren hebben een leuke uitdaging om bij het lekkers te komen.

 Handige houder voor het verstoppen van kleine snackjes
 Eenvoudig op te hangen
 Geeft extra uitdaging

De houder kan moeiteloos aan de tralies van het verblijf worden bevestigd, waardoor het een handige en ruimtebesparende oplossing is. Jouw nieuwsgierige dieren zullen een leuke uitdaging hebben om bij het lekkers te komen, terwijl ze hun natuurlijke instincten kunnen uiten. Het verstoppen van kleine snackjes in de houder stimuleert het speelse gedrag en geeft hen een bezigheid waar ze zich mee kunnen vermaken.

Met de Houten Fruitkuipjes Houder geef je jouw knaagdieren en vogels niet alleen een smakelijk tussendoortje, maar ook een extra mentale en fysieke uitdaging. Het stimuleert hun intelligentie en houdt ze actief bezig, wat essentieel is voor hun welzijn en gezondheid. Bovendien zorgt de interactie met de houder voor een verrijkte omgeving, waardoor verveling wordt tegengegaan.

De eenvoudige bevestiging en het gebruiksgemak maken de Houten Fruitkuipjes Houder een must-have accessoire in het verblijf van jouw knaagdieren en vogels. Geef ze een extra dimensie van plezier en stimulatie met deze praktische en veelzijdige houder.

Ontdek de voordelen van de Houten Fruitkuipjes Houder en geef jouw knaagdieren en vogels de gezonde snacks en uitdagingen die ze verdienen. Ze zullen je dankbaar zijn voor de heerlijke traktaties en het verrijkende speelplezier dat ze ervaren.

*Snacks niet inbegrepen

Specificaties
Materiaal: Hout
Afmetingen (ca): 9 x 9 cm
Diameter (ca): ø 9 cm
Geschikt voor: Knaagdieren, Muis, Dwerghamster, Hamster, Gerbil, Rat, Chinchilla, Degoe | Vogel
Bijzonderheden: -
Knaagdierwinkel® Houten Fruitkuipjes Houder 9 cm voor Knaagdieren & Vogels
Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Knaagdierwinkel
We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »