Beeztees

8
Sorteren op:

BEEZTEES... DAAR WORD JE BLIJ VAN!

Hallo daar! Wij zijn Beeztees, het merk dat gespecialiseerd is in alles wat je maar kunt bedenken voor jouw geliefde huisdier. We hebben een fantastisch assortiment aan accessoires en snacks voor honden, katten, knaagdieren, vogels en vissen. Van comfortabele hondenmanden tot uitdagend knaagdierspeelgoed, en van krabpalen tot gezellige vogelhuisjes. Precies zoals onze naam al doet vermoeden, zijn we een beetje gek, maar vooral ontzettend leuk!

Onze producten maken de dagelijkse momenten met jouw huisdier nóg leuker. Of je nu een nieuwe pup of kitten verwelkomt, je trouwe vriend wilt verwennen met een wasbeurt of verrassing, of samen eropuit gaat, bij ons vind je altijd wel een gezellig, leuk of handig product waarmee je jouw huisdier blij kunt maken!

DE BEEZTEES FORMULE

Bij Beeztees draait alles om het leven van jouw huisdier zo leuk, gezond en veilig mogelijk te maken. Dat is al meer dan 50 jaar onze missie.

Net als jij willen wij ook alleen het allerbeste voor onze harige vrienden. Daarom zijn we dagelijks met zo'n 95 enthousiaste mensen bezig met bedenken, ontwerpen, plannen en verkopen. En het is ons gelukt om onze producten al meer dan 50 jaar over de hele wereld te verkopen. Daar zijn we stiekem best trots op!

Naast een leuk leven vinden we een gezond en veilig leven ook ontzettend belangrijk. Ons uitgebreide assortiment producten wordt dan ook grondig getest. We ontwerpen en ontwikkelen veel van onze producten zelf, zodat we er zeker van zijn dat ze veilig en betrouwbaar zijn (anders wordt het toch weer wat minder leuk!).

En we hebben nog meer goed nieuws: elk jaar vernieuwen we ons assortiment met meer dan 1.000 nieuwe artikelen, allemaal hartstikke leuk!

INNOVATIEF

Bij Beeztees zijn we elke dag bezig met het bedenken en ontwerpen van nieuwe producten, zodat we altijd kunnen blijven verrassen! We houden van innovatie en streven ernaar om unieke en vernieuwende artikelen te creëren die perfect aansluiten bij de behoeften van jouw eigenwijze huisdier.

EIGENWIJS

Wij zijn een beetje anders, eigenzinnig zou je kunnen zeggen. En dat past perfect bij de miljoenen eigenwijze huisdieren in Nederland! We begrijpen dat jouw huisdier zijn eigen persoonlijkheid heeft en we willen producten bieden die hierbij aansluiten. Bij Beeztees vinden we het belangrijk om op onze eigen wijze een lach op het gezicht van jou en je huisdier te toveren.

ACTIEF

Beweging is belangrijk voor zowel de gezondheid van jouw huisdier als voor die van jou (en stiekem ook voor ons!). Bij Beeztees moedigen we actief bezig zijn en samen bewegen aan. Of het nu gaat om spelen, wandelen of andere leuke activiteiten, we willen jou en je huisdier aanmoedigen om samen plezier te hebben en fit te blijven.

FUN

Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd, toch? Plezier maken staat bij Beeztees hoog in het vaandel. Elke dag werken we met veel plezier aan een assortiment met de leukste huisdieraccessoires. We geloven dat het leukste wat er is, is om te zien hoe jouw huisdier geniet van onze producten en daardoor een beetje extra vreugde aan jouw leven toevoegt.

Dus, word je ook blij van Beeztees? Ontdek ons uitgebreide assortiment en maak de dagelijkse momenten met jouw huisdier nog specialer!

Beeztees

We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »