Knaagdier Kruidenier Gedroogde Kruidentuin
Gedroogde Kruidentuin €4,95 €6,95

Gedroogde Kruidentuin

€6,95 €4,95
Op voorraad
  • Zaterdag besteld, maandag in huis!
  • Altijd 14 dagen bedenktijd
  • Veilig en achteraf betalen
  • Op werkdagen voor 17 uur besteld, zelfde dag verzonden!
Productomschrijving

Knaagdier Kruidenier Gedroogde Kruidentuin

De Kruidentuin is een mix van de hoogste kwaliteit. Op een zorgvuldige manier gedroogd zodat uw knaagdier van de beste kwaliteit Bloesems kan genieten. Een bloesem mengeling van "groen en kleurrijk", een waardevol voer voor knaagdieren en konijnen. Gezond en lekker met een hoog vezel en vitamine gehalte voor een optimale gezondheid.

Bewaren van kruiden

Het is belangrijk om kruiden op een donkere, droge en goed geventileerde plek te bewaren. Vocht is slecht voor de kwaliteit van kruiden. Als er vocht bij kruiden komt kunnen deze gaan schimmelen. Daarom worden onze kruiden nooit in plastic verpakt en enkel in papier.

! Kruiden mogen niet bewaard worden in plastic.

Fijn om te weten

knaagdier kruiden vriendelijk voor bijen en vlindersVoor vers en ambachtelijk gedroogde kruiden van de hoogste kwaliteit bent u bij DRD Knaagdierwinkel® op het juiste adres! In onze kruidenwinkel vindt u verschillende soorten gedroogde kruiden, bladeren en bloemen.

Kruiden zijn een mooie toevoeging op het dagelijkse menu van uw knaagdier of konijn. Hoeveel kruiden u geeft hangt sterk af van het soort dier. Zo zullen Cavia's, Konijnen, Chinchilla's en Degoes zeer graag en veel kruiden eten.

De kruidenmengelingen van de Knaagdier Kruidenier® bevatten enkel de 1e klas kwaliteit Blaadjes, steeltjes en bloemen. Zorgvuldig verpakt in een speciale papieren (voedsel) verpakking. Direct vanuit de kruidenier, dus geen tussen leveranciers. Dit laatste garandeert een optimale versheid van de kruiden. Bij ons worden de kruiden in een speciale donkere ruimte bewaard.

Wij hebben bewust voor papier gekozen om niet alleen de versheid van de kruiden te ondersteunen maar ook dat van het milieu. Daarnaast schermt de papieren zak beter af voor licht en laat de kruiden ademen. Een verstikkende plastic zak komt de kwaliteit niet ten goede van de kruiden.

altijd vers knaagdier voerALTIJD VERSE KNAAGDIER KRUIDEN!

Als specialist op het gebied van knaagdier voeding profiteert u als klant maximaal van onze kennis en ervaring. Wij letten wel op de details zodat u zich daar geen zorgen om hoeft te maken. Dit is bijvoorbeeld ook terug te zien in ons inkoop & opslag beleid. Wij zetten in op fris en vers in plaats van veel en goedkoop. Daarnaast worden al onze kruiden op de juiste manier bewaard, namelijk donker en droog zonder inval van zonlicht wat de voedingswaarde kan aantasten.

kruiden voor knaagdieren en konijnen

Specificaties
Inhoud: 150 gram
Samenstelling: Korenbloembloesems, peterseliestengels, frambozenbladeren, Echinacea, kamillebloemen, paardebloembladeren
Analyse: -
Geschikt voor: Knaagdieren, Muis, Hamster, Gerbil, Rat, Chinchilla, Degoe
Bijzonderheden: -
Knaagdier Kruidenier Gedroogde Kruidentuin
Reviews
6.5 / 10
(4)
10 / 10
Emmelien 13 Juli 2020

Goede kwaliteit en het was goed verpakt, mijn hamster Pudding geniet ervan!

6 / 10
Juanita 01 Juni 2020

we hebben normaal gesproken de weerstandmix van de beurs. Die vind de chinchilla lekkerder. Maar dat zal persoonlijke smaak zijn.

6 / 10
Juanita 01 Juni 2020

we hebben normaal gesproken de weerstandmix van de beurs. Die vind de chinchilla lekkerder. Maar dat zal persoonlijke smaak zijn.

4 / 10
Emma 27 Mei 2020

Het ruikt lekker en bij het eerste beetje strooien was mijn hamster direct enthousiast en ging aan een gedroogd blaadje knabbelen.. maar daar is ook alles mee gezegd. Ik snap dat er frambozenbladeren in zitten, met de nadruk op "bladeren", maar er zitten dus ook tákjes in daarvan met doornen eraan! Gelukkig had ik het eerste beetje verpulverd in mijn hand en daar niks aan opgemerkt. Toen ik voor een tweede beetje mijn hand in de zak deed zat er een takje met doornen aan mijn vingers geprikt... Ik heb gelijk goed nagekeken en gevoeld of er niet ook wat bij mijn hamster was beland. Dat was dus niet zo, gelukkig. Nu moet ik alleen heel goed uitkijken voor mezelf, maar vooral voor mijn hamster of het überhaubt veilig is. Ik hoop of neem aan dat het een fout is, maar zouden zulke fouten niet mogen gebeuren bij een product als dit. Echt niet netjes voor een product dat verkocht wordt voor dieren, al helemaal kleine knaagdieren....

We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »