Ferplast Lava Steen PA 4776 voor Knaagdieren & Konijnen!
Lava Steen PA 4776 voor Knaagdieren & Konijnen! €4,95 €5,95

Lava Steen PA 4776 voor Knaagdieren & Konijnen!

€5,95 €4,95
Niet op voorraad
  • Persoonlijk & deskundig advies
  • Altijd 100% knaagdiervriendelijk
  • Leverbaar vanaf woensdag
Vraag over dit product?

Vraag over dit product?

Heeft u een vraag over dit product? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder!

Productomschrijving

Geef de echte knagers een harde Knaagervaring met Ferplast Lava Steen PA 4776!

Laat je de echte knagers onder de knaagdieren en konijnen erop los knagen met de unieke textuur en van de Ferplast Lava Steen! Gemaakt van natuurlijke lava as en verfraaid met houten decoratie, biedt deze puimsteen een authentieke en essentiële toevoeging aan het leven van je harige vrienden.

 Natuurlijke Puimsteen: Puimsteen, afkomstig van vulkanische uitbarstingen, staat bekend om zijn unieke textuur en poreuze eigenschappen. Ferplast Lava Steen PA 4776 biedt je knaagdieren en konijnen een natuurlijke en stimulerende kauwervaring, waardoor hun tanden op een gezonde lengte worden gehouden en ze tegelijkertijd worden beziggehouden.

 Geen Kalksteen, Puur Natuur: In tegenstelling tot kalksteen, bevat puimsteen veel silica en weinig magnesium en ijzer.

 Veilig en Authentiek: Ferplast Lava Steen PA 4776 is gemaakt van natuurlijke materialen, waardoor je knaagdieren en konijnen veilig kunnen knabbelen zonder blootstelling aan schadelijke chemicaliën of toevoegingen. De toegevoegde houten decoratie geeft een vleugje esthetiek aan hun kooi of verblijf.

Vooral Chinchilla's, Gerbils en Degoes hebben extreem sterke tanden en hebben kauwmateriaal nodig om te voorkomen dat hun tanden te lang worden. Lava stenen kunnen helpen bij het slijpen van hun tanden en kunnen een leuke afwisseling bieden in hun kooi.

Wat is de gebruiksaanwijzing voor de Lava Steen?

1. Geschikt voor Harde Tandjes: De lava steen is ideaal voor knaagdieren met sterke en snelgroeiende tanden, zoals gerbils, chinchilla's en degoes. Het helpt bij het slijten van hun tanden op een natuurlijke en veilige manier.

2. Periodiek Gebruik Aanbevolen: Geef de lava steen niet continu, maar bied het af en toe aan, bijvoorbeeld eens in de paar weken. Dit zorgt ervoor dat de knaagdieren kunnen profiteren van de slijtage van de tanden, maar voorkomt overmatig gebruik dat tot mogelijke problemen kan leiden.

3. Toezicht Aanbevolen: Houd altijd toezicht wanneer de knaagdieren de lava steen gebruiken om er zeker van te zijn dat ze er veilig mee omgaan en om eventuele tekenen van overmatige slijtage te controleren.

4. Afwisseling met Knaaghout: Hoewel de lava steen een effectieve tool is voor tandenslijtage, is het ook belangrijk om knaaghout aan te bieden voor dagelijkse slijtage. Gebruik knaaghout als een standaard optie voor dagelijks gebruik en wissel af met de lava steen voor extra slijtage.

5. Controleer Regelmatig: Controleer regelmatig de conditie van de lava steen om te zien of er geen grote stukken zijn afgebroken of beschadigd zijn. Vervang de steen indien nodig om de veiligheid van je knaagdieren te waarborgen.

Specificaties
Inhoud (ca): 1 stuk | 6 X 6 X 4,5 cm
Samenstelling: Lava steen
Analyse: -
Bevordert Foerageren: Ja
Geschikt voor: Knaagdieren, Muis, Dwerghamster, Hamster, Gerbil, Rat, Konijn, Chinchilla, Degoe
Type: Aanvullend diervoeder
Bijzonderheden: Alleen bij knaagbehoefte aanbieden
Disclaimer: Niet voor voedselproducerende dieren
Ferplast Lava Steen PA 4776 voor Knaagdieren & Konijnen!
Reviews
6 / 10
Lisa 02 Augustus 2020

Onze hamster knaagt er helaas niet aan. En er zijn al een aantal van die figuurtjes af

10 / 10
Anita 18 November 2019

Grappige steen om te zien!

10 / 10
Chantal 01 November 2019

Prima! Ik was eerst even bang dat die houtjes los konden laten maar dat gebeurd gelukkig niet! Top

8 / 10
Lois 20 Oktober 2015

Een leuke steen waaraan dieren zowel kunnen knagen als hun nagels kunnen slijten. De steen is wel wat klein (voor goudhamsters) dus je moet hem op een strategische plaats zetten als je wilt dat zijn nagels slijten. Maar verder een leuke toevoeging in de kooi!

We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »