JR Farm Dari Oogst voor Knaagdieren & Vogels
Dari Oogst voor Knaagdieren & Vogels €6,95 €7,95

Dari Oogst voor Knaagdieren & Vogels

€7,95 €6,95
Nu 3 artikelen nog op voorraad
  • Persoonlijk & deskundig advies
  • Altijd 100% knaagdiervriendelijk
  • Op werkdagen voor 17 uur besteld, zelfde dag verzonden!
Vraag over dit product?

Vraag over dit product?

Heeft u een vraag over dit product? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder!

Productomschrijving

Dari Oogst voor Kleine Knaagdieren en Vogels: Natuurlijke Verrijking!

De Dari Oogst brengt een stukje pure natuur in elk knaagdierenverblijf. Elke individuele korrel van deze gedroogde dari kan door de dieren zelf worden geoogst, wat zorgt voor een zinvolle en langdurige bezigheid. Dit natuurlijke foerageergedrag houdt niet alleen de dieren bezig, maar draagt ook bij aan hun welzijn. Het hoog gehalte aan ruwe vezels ondersteunt bovendien het natuurlijke slijtageproces van de doorgroeiende tanden van knaagdieren, wat essentieel is voor hun mondgezondheid.

Natuurlijke Bezighouding: De Dari Kolf geeft je huisdieren de kans om hun natuurlijke gedrag uit te oefenen door zelf de zaden te oogsten. Dit stimuleert hun nieuwsgierigheid en houdt ze fysiek en mentaal bezig
Variatie van Dieren: Of het nu hamsters, muizen, dwerghamsters, gerbils of ratten zijn, de Dari Kolf is geschikt voor verschillende kleine knaagdieren
Gezonde Voedingswaarde: De zaden van de Dari Kolf bieden essentiële voedingsstoffen zoals goede vetten, vitaminen en vezels, wat kan bijdragen aan een gezonde spijsvertering, huid en vacht
Ideaal voor Hamsterscaping & Gerbilscaping!

Deze dari is volledig eetbaar, glutenvrij en rijk aan natuurlijke vitaminen, mineralen en sporenelementen. De aanwezige voedingsstoffen, zoals ijzer, magnesium en silicium, bieden tal van gezondheidsvoordelen:

Hamsterscaping en Foerageren

De Dari Oogst geeft veel plezier en verrijking voor knaagdieren zoals hamsters, gerbils en muizen. Deze oogsplant is een uitstekende toevoeging voor hamsterscaping, een populaire trend waarbij het verblijf van hamsters zo natuurlijk en stimulerend mogelijk wordt ingericht.

Door de Dari Oogst strategisch in het verblijf te plaatsen, kunnen de knaagdieren hun natuurlijke foerageergedrag uitoefenen. Dit betekent dat ze actief moeten zoeken en werken voor hun voedsel, wat niet alleen mentale stimulatie biedt, maar ook fysieke activiteit aanmoedigt. Dit kan eenvoudig door de dari gedeeltelijk te verbergen onder bodembedekking of in hoeken van het verblijf te plaatsen. Zo worden de dieren aangemoedigd om te graven, te knagen en te onderzoeken, wat zorgt voor een rijkere en boeiendere omgeving.

Het gebruik van de Dari Oogst in hamsterscaping heeft dus een dubbele functie: het biedt een gezonde snack vol essentiële voedingsstoffen en het stimuleert het natuurlijke gedrag van de dieren, wat bijdraagt aan hun algehele welzijn.

Of het nu gaat om hamsters, muizen, gerbils of vogels, de Dari Oogst is een perfecte manier om hun dagelijkse routine te verrijken en hen een stukje natuur te bieden in hun eigen huis.

Dari oogst voor vogels

Natuurlijke Voeding: Hang de dari op verschillende plekken in de kooi of volière. Vogels zullen genieten van het pikken en uitpluizen van de korrels, wat zorgt voor een natuurlijke en gezonde manier van voeden.

Stimuleer Foerageergedrag: Verstop de Dari Oogst in speelgoed of in de bodembedekking van de kooi. Vogels zullen gemotiveerd worden om te graven en te zoeken naar de zaden, wat hun natuurlijke instincten prikkelt.

Vermaak en Beweging: Plaats de dari op plekken waar vogels moeten klimmen of reiken om erbij te kunnen. Dit zorgt voor extra beweging en houdt de vogels actief en gezond.

Specificaties
Inhoud (ca): 80 gram
Samenstelling: -
Analyse: Eiwit 7,8%, Vetgehalte 0,5%, Ruwe vezel 25%, Ruwe as 5,1%, Calcium 2100 mg/kg, Fosfor 2100 mg/kg, Natrium 100 mg/kg
Bevordert Foerageren: Ja
Geschikt voor: Knaagdieren, Muis, Dwerghamster, Hamster, Gerbil, Rat, Cavia, Konijn, Chinchilla, Degoe | Vogel
Type: Aanvullend diervoeder
Bijzonderheden: -
Disclaimer: Niet voor voedselproducerende dieren
JR Farm Dari Oogst voor Knaagdieren & Vogels
Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Knaagdierwinkel
We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »