Ferplast L373 Grijs Plateau Frettenkooi
L373 Grijs Plateau Frettenkooi €13,95 €14,95

L373 Grijs Plateau Frettenkooi

€14,95 €13,95
Op voorraad
  • GROOTSTE Knaagdierwinkel van Europa
  • ALLE producten 100% knaagdiervriendelijk!
  • Op werkdagen voor 17 uur besteld, zelfde dag verzonden!
Vraag over dit product?

Vraag over dit product?

Heeft u een vraag over dit product? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder!

Productomschrijving

L373 Grijs Plateau voor Knaagdieren & Fretten!

Het Ferplast Grijze Frettenplateau is eigenlijk geschikt voor alle knaagdieren en past in bijna elke traliekooi. De eenvoudige kunststof schroef bevestiging is heel eenvoudig in gebruik. Daarnaast is het plateau dankzij de vier bevestigingspunten ook nog eens heel stabiel te bevestigen. 

Inclusief kunststof schroeven en bevestiging
 Eenvoudig te reinigen dankzij het harde kunststof materiaal
 Zeer eenvoudig te bevestigen
 Geeft veel extra ruimte

Het plateau is qua formaat eigenlijk ook heel goed geschikt voor Chinchilla's en Degoes, maar omdat dit zulke heftige knagers zijn adviseren wij geen kunststof. Mocht jouw Chinchilla of Degoe niet aan kunststof knagen dan kan dit plateau alsnog een optie zijn.

Voor Muizen en Ratten is het plateau geweldig! Zeker als er meerdere op verschillende hoogtes in de kooi worden opgehangen dan kunnen de dieren pas echt klimmen en klauteren. Zoals gezegd geven de plateaus veel ruimte, dus je kunt er een huisje op zetten, een voerbakje of misschien een wc. Voor Muizen en Ratten is het ook erg fijn dat het plateau gemaakt is van kunststof zodat het eenvoudig schoon te maken is en geen luchtjes vasthoud. 

Fretten plateau voor de fret

Specificaties
Materiaal: Kunststof
Afmetingen (ca): 38 x 38 x 3 cm
Diameter (ca): -
Geschikt voor: Knaagdieren, Muis, Dwerghamster, Hamster, Gerbil, Rat | Fret
Bijzonderheden: -
Ferplast L373 Grijs Plateau Frettenkooi
Reviews
9.6 / 10
(10)
8 / 10
Lara 03 November 2022

Het plateau is makkelijk te bevestigen, makkelijk schoon te vegen en is zeker groot genoeg voor 2 mannetjes ratjes, er is wel 1 min puntje de gaatjes komen niet goed overeen met de tralies van de kooi dit probleem zou makkelijk opgelost kunnen worden door wat extra gaatjes te voorzien aan elke zijde van de plateau

10 / 10
Carla Quispel - Kerkvliet 12 Mei 2022

Past perfect

8 / 10
Kiki 29 April 2022

Ruim plateau dat je overal in de (tralie)kooi kan bevestigen. Stevig genoeg om bv. toiletjes of verstophuisjes op te zetten. Het kunststof is makkelijk schoon te houden, wel jammer dat er rondom de bevestiging wat diepere gleuven zijn, waar vuil toch moeilijk uit komt.

  • + Materiaal is makkelijk schoon te houden
  • + Stevig
  • + Overal te plaatsen in een traliekooi
  • - Bevestigingspunten moeilijker schoon te maken
  • - Losse bevestigingsmiddelen vrij lastig in de plateau's te klikken

10 / 10
W 01 April 2020

Mooi plateau

10 / 10
Pauline 02 Oktober 2019

Ik heb deze gekocht voor onze ratten, daarvoor is het lekker ruim. Vind het wel wat gehannes om te bevestigen, maar als het eenmaal vast is, is het wel stevig. Ook fijn vind ik dat het goed schoon te maken is. Onze rattendames maken er veel en graag gebruik van.

10 / 10
Liene 01 September 2019

Great for the cage-easy to attach and perfect size

10 / 10
Marianne 01 Maart 2019

Erg fijn, makkelijk te bevestigen!

10 / 10
Emily 01 Juni 2018

Super gaaf , ratjes zijn helemaal blij ook het snoepje was erg leuk!

10 / 10
Pieter G. 01 Februari 2018

Goede prijs/kwaliteit verhouding. Dit plateau is handig wanneer je, gecombineerd met buizen, een vergroot speeloppervlak wilt aanbrengen over meerdere hoogtes. Blijft goed stabiel.

10 / 10
klant 27 April 2014

ze zijn groter dan ik dacht maar dat maakt niet uit want mijn kooi is ook best ruim. Ze zijn van kunststof dus makkelijk om schoon te maken met een vochtige doek. Ook zijn ze erg makkelijk te bevestigen in de kooi. Alleen de gaatjes die er in zitten om te bevestigen komen bij mijn kooi niet helaamaal uit, waardoor er voor één gat een tralie voor hangt, ik heb dit kunnen oplossen door hem daar met een ijzerdraadje te bevestigen. Ben er erg blij mee

We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »