Plospan

2
Sorteren op:
€6,05 €5,95
Bestel nu
Op voorraad

Plospan: Waar vezels en knaagplezier samenkomen!

Knabbelen, graven en rondscharrelen, dat zijn de favoriete bezigheden van onze harige vriendjes. En bij Plospan weten we als geen ander hoe we het knaagdierleven nóg leuker kunnen maken!

Wij zijn dé specialist in het omtoveren van houtvezel en schaafsel tot fantastische bodembedekkers voor de meest comfortabele knaagdierverblijven. Ja, je hoort het goed, wij maken van vezels een waar knaagparadijs!

Onze vezelrijke creaties bieden niet alleen een zacht en warm nestje, maar zorgen ook voor urenlang knaagplezier. Onze bodembedekkers zijn zo smakelijk dat zelfs de meest kieskeurige knaagdieren er geen genoeg van kunnen krijgen. Ze kunnen knabbelen, graven en hun tandjes scherp houden terwijl jij geniet van hun vrolijke capriolen.

En dat is niet alles! Naast onze knaagwaardige bodembedekkers produceren we ook Bio-energy houtpellets. Deze kleine energiebommetjes zorgen niet alleen voor warmte in jouw knaagdierrijk, maar dragen ook bij aan een groenere wereld. Zo sla je twee vliegen in één klap!

Bij Plospan houden we van een beetje humor en avontuur. We zien onszelf als de knaagdier-architecten die de beste bouwmaterialen leveren voor de meest knusse en vermakelijke verblijven. Met onze vezels en houtpellets tover je het hok van je kleine knager om tot een waar paleis waar ze zich helemaal in hun element voelen.

Dus, waar wacht je nog op? Kies voor Plospan en geef jouw knaagdier de ultieme knabbelervaring! Verwen ze met onze vezelrijke bodembedekkers en zie ze rondscharrelen en genieten als nooit tevoren. Knaagplezier verzekerd, met een vleugje humor en veel liefde voor onze harige vriendjes!

Plospan houtvezel bodembedekking knaagdier gerbil hamsterscaping

Hempflax

We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »