Oxbow

2
Sorteren op:
€17,99 €14,99
Bestel nu

Deliverytime

Op voorraad

Oxbow begon met een boer, zijn ambacht en een passie voor perfectie. Als vijfde generatie hooiboer heeft oprichter van Oxbow, John Miller, jarenlang gewerkt aan het perfectioneren van het produceren van hoogwaardig hooi. John werd bedreven in het afwachten van de perfecte oogstomstandigheden (zelfs als dat betekende dat hij 's nachts moest oogsten) en ontwikkelde een reputatie voor het leveren van het meest hoogwaardige hooi op de markt.

John ontdekte al snel dat er binnen de gemeenschap van kleine huisdieren behoefte was aan goede voeding en educatie, en besloot een revolutie teweeg te brengen in de manier waarop kleine huisdieren gevoed en verzorgd werden. Ons familiebedrijf werd opgericht in 1980 en in de loop der jaren is de passie van één boer uitgegroeid tot onze wereldwijde inzet voor de gezondheid van kleine dieren. Onze rijke geschiedenis is geworteld in hard werken, ondernemerschap en waarden die vandaag de dag nog steeds gelden.

Met de hulp en kennis van onze aanwezige veterinaire professionals, voedingsdeskundigen en gepassioneerde, deskundige huisdierexperts, zijn we trots om waardevolle inhoud te bieden om u te helpen het beste leven mogelijk voor uw huisdier te creëren.

We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »