Oxbow

3
Sorteren op:

Oxbow, waar passie voor perfectie en knaagplezier samenkomen!

Bij Oxbow begonnen we met een boer, een hele getalenteerde boer. John Miller, de oprichter van Oxbow, was als vijfde generatie hooiboer een echte meester in zijn vak. Dag en nacht werkte hij aan het produceren van het allerbeste hooi, zelfs als dat betekende dat hij 's nachts in het donker moest oogsten. Zijn reputatie als hooimeester was ongeëvenaard en zijn hooi werd beschouwd als het crème de la crème op de markt.

Maar John zag meer dan alleen hooi. Hij zag een gemeenschap van kleine huisdieren die snakte naar goede voeding en educatie. Hij besloot om een revolutie teweeg te brengen in de knaagwereld en zo werd ons familiebedrijf geboren in 1980. Wat begon als de passie van één boer is uitgegroeid tot een wereldwijde inzet voor de gezondheid van kleine dieren. Onze geschiedenis is doordrenkt van hard werken, ondernemerschap en waarden die vandaag de dag nog steeds centraal staan.

Bij Oxbow werken we samen met een geweldig team van dierenartsen, voedingsdeskundigen en gepassioneerde huisdierexperts. Samen delen we waardevolle informatie en tips om ervoor te zorgen dat jouw huisdier het beste leven krijgt dat het verdient. Of het nu gaat om voeding, verzorging of gewoon knaagplezier, wij staan voor je klaar.

Bij Oxbow draait alles om de liefde voor kleine dieren. We willen dat ze gezond en gelukkig zijn, elke dag opnieuw. Dus sluit je aan bij onze knaagfamilie en ontdek hoe Oxbow het verschil kan maken in het leven van jouw huisdier!

Oxbow

We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »