Mixerama

12
Sorteren op:
  • Voor 17 uur besteld dezelfde dag verzonden
  • 10 jaar de GROOTSTE voor uw knaagdier
  • Zaterdag verzending
€7,49 €6,99
Informatie
Niet op voorraad

Mixerama voor Knaagdieren & Konijnen!

Mixerama produceert voer op een soort specifieke manier, natuurlijk! Dat is altijd ons motto geweest als het om dierenvoeding gaat. Het begon allemaal in januari 2011 met de oprichting van een kleine voerhandel. Al snel bleek dat onze klanten op zoek waren naar bijzonder en vooral gezond diervoeder. Vanaf dat moment hebben we het tot onze taak gemaakt om de wensen te volgen en voeders te mengen volgens klantspecificaties. Stap voor stap hebben we het bedrijf opgebouwd. En toen ging alles heel snel. We zochten nog meer leveranciers voor onze grondstoffen, vonden een productiesite en breidden die uit om aan onze behoeften te voldoen.

Verwerking van het natuurvoer

De verschillende componenten van de voeding komen rechtstreeks van het land, maar worden nog wel behandeld met een speciale hogedruk machine die de eitjes en insecten die van nature in en rondom de zaden leven verwijderd worden. Het voer en de verschillende zaden, balderen e.d. wordt in geen geval chemisch behandeld.

Voervoorraad voor knaagdieren & Konijnen

Wij adviseren niet te veel voer in één keer te kopen. Mocht een grotere voorraad nodig zijn, bewaar deze dan altijd donker, koel en goed afgesloten. 

Mixerama voer voor knaagdieren en konijnen

We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »