Ham-Stake Berkenchips 100 gram
Berkenchips 100 gram €4,99 €5,99

Berkenchips 100 gram

€5,99 €4,99
Op voorraad
  • GROOTSTE Knaagdierwinkel van Europa
  • ALLE producten 100% knaagdiervriendelijk!
  • Op werkdagen voor 17 uur besteld, zelfde dag verzonden!
  • Klantenservice from 09:00 to 18:00
Vraag over dit product?

Vraag over dit product?

Heeft u een vraag over dit product? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder!

Productomschrijving

Ham-Stake Berkenchips 100 gram

De Ham-Stake Berkenchips zijn knapperige chips gemaakt van natuurlijk berkenhout "gepaneerd" in verrijkt met peterselie, echinacea, munt, rode biet of wortel. Een unieke combinatie van een gezonde lekkernij en knabbelplezier. De Chips helpen ook de tandjes te slijten en het gebit gezond te houden!

Puur Natuur
Verrijkt met peterselie, Echinacea, munt, rode biet of wortel
Ondersteunt de spijsvertering en de tandslijtage

Wist je dat? De Berk de stofwisseling reguleert en de lever en nieren reinigt. Daarnaast heeft de berk ook ontstekingsremmende en antibacteriële eigenschappen en versterkt tegelijkertijd het lichaam.

De gunstige eigenschappen van pepermunt zijn al eeuwen bekend. Het wordt voornamelijk gebruikt bij aandoeningen van het spijsverteringsstelsel om de spijsvertering te bevorderen.
Het heeft een ontspannend effect op de gladde spieren van het spijsverteringskanaal en dit heeft veel gunstige effecten. Dankzij zijn ontstekingsremmende en antibacteriële eigenschappen kan het ook met succes worden gebruikt als ontsmettingsmiddel en pijnstiller.

Wortelen behoren tot de groenten met de hoogste genezende eigenschappen. Allereerst ondersteunt het dankzij het gehalte aan luteïne en vitamine A het gezichtsvermogen. Het daarin aanwezige bètacaroteen stimuleert de natuurlijke immuniteit van het lichaam. Provitamine A heeft bovendien sterke eigenschappen tegen kanker. Wortelen bevatten ook verbindingen die bifidus worden genoemd. Ze stimuleren de groei van goede bacteriën en ondersteunen de natuurlijke darmflora.

Echinacea, heeft een ondersteunende werking op het immuunsysteem. Echinacea wordt gebruikt om virale, bacteriële en schimmelziekten te behandelen. Het wordt aanbevolen bij de complementaire therapie van parasitaire ziekten.

Vanwege de rijkdom aan vitamines en mineralen is rode biet een gewaardeerd onderdeel van de voeding van kleine dieren. Het is een groente die zorgt voor een grote dosis complexe koolhydraten, voedingsvezels en kleine hoeveelheden eiwitten en vetten. Bieten bevatten veel actieve biologische verbindingen, waaronder. antioxidanten en natuurlijke nitraten. Ze danken hun mooie kleur aan de aanwezigheid van anthocyanen en betalaïnen, die tevens krachtige antioxidanten zijn die de lichaamscellen beschermen tegen beschadiging.

HAM-STAKE GEBRUIKT NATUURLIJKE PRODUCTEN

Het is goed om te weten dat Ham-stake de groenten vastplakt met een natuurlijke kleefstof afgeleid van de hydrolyse van inuline van zoete aardappel, dus zonder de toevoeging van zoetstoffen, conserveermiddelen en kleurstoffen! 100% natuurlijk! Alle Ham-Stake snacks worden dan ook op een ambachtelijk manier bereid en dat maakt ze stuk voor stuk uniek en rijk!

ham-stake

Specificaties
Inhoud (ca): 100 gram
Samenstelling: Wortel, Rode Biet, Echinacea, Pepermunt, Peterselie, Berk, Zetmeel
Analyse: -
Bevordert Foerageren: Ja, door rond te strooien
Geschikt voor: Knaagdieren, Muis, Dwerghamster, Hamster, Gerbil, Rat, Cavia, Konijn, Chinchilla, Degoe
Bijzonderheden: -
Ham-Stake Berkenchips 100 gram
Reviews
10 / 10
Melanie 17 December 2021

Spelen er leuk mee maar ook een top prodict voor de tanden, grappig als ze het eraf proberen te halen

We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »