Knaagdierwinkel® Vlas Bodembedekking voor Knaagdieren & Konijnen! - Copy
Vlas Bodembedekking voor Knaagdieren & Konijnen! - Copy €6,95 €7,95

Vlas Bodembedekking voor Knaagdieren & Konijnen! - Copy

€7,95 €6,95
Op voorraad
  • Persoonlijk & deskundig advies
  • Altijd 100% knaagdiervriendelijk
  • Op werkdagen voor 17 uur besteld, zelfde dag verzonden!
  • Klantenservice van 10:00 tot 17:00
Vraag over dit product?

Vraag over dit product?

Heeft u een vraag over dit product? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder!

Productomschrijving

DRD Knaagdierwinkel® Vlas Bodembedekking voor Knaagdieren & Konijnen!

Ontdek het ultieme comfort voor je harige vriendjes met de DRD Knaagdierwinkel Lijnzaad & Vlas bodembedekking, speciaal ontworpen voor knaagdieren en konijnen! Gemaakt van de natuurlijke vezels van de lijnzaadplant, biedt deze bodembedekking een luxueus zachte en stofvrije omgeving voor jouw geliefde huisdieren.

Stofarm en natuurlijk
Zeer hoge absorptie
Mag in de groenafval

Wat deze bodembedekking echt opvallend maakt, is het vermogen om tot wel 12 keer zijn eigen gewicht aan vocht te absorberen. Dit betekent droge pootjes en een comfortabel verblijf voor jouw pluizige metgezellen. Bovendien is vlas biologisch afbreekbaar, waardoor het een milieuvriendelijke keuze is die zelfs in de groenafvalbak kan worden gedaan. Als kers op de taart draagt vlas bij aan hoogwaardige compost, waardoor het een duurzaam alternatief is.

Met kenmerken zoals stofarme eigenschappen en een natuurlijke uitstraling biedt deze bodembedekking niet alleen comfort, maar ook gemak in onderhoud. Perfect geschikt voor grotere knaagdieren en konijnen, dankzij de uitstekende absorptie en zachte structuur. Houd er rekening mee dat voor Hamsterscaping, waarbij tunneltjes een rol spelen, vlas wellicht minder geschikt is, maar het kan nog steeds een leuke toevoeging zijn als onderlaag of mengsel.

Kies voor het welzijn van je huisdieren en creëer een omgeving waar comfort en duurzaamheid hand in hand gaan met DRD Knaagdierwinkel Lijnzaad & Vlas bodembedekking!

Gebruiksaanwijzing Vlas Bodembedekking

Voor kleine knaagdieren (Muis, Dwerghamster, Hamster, Gerbil)
Breng een dikke laag van minimaal 20 cm aan in het verblijf en laat de dieren de rest doen. Ze zullen naar hartenlust gaan graven en de mooiste gangetjes maken! 
 
Voor grotere knaagdieren (Rat, Cavia, Konijn, Chinchilla, Degoe)
Verspreidt een laag van c.a. 10 cm dik in het verblijf en stamp het licht aan tot een laag van minimaal 5 cm overblijft. Afhankelijk van het knaagdier verschonen zodra het gaat ruiken. Verwijder wekelijks alleen de vieze plek uit de kooi en laat de rest liggen. Vul de kooi daarna, voor zover nodig, weer aan. 
 
Bewaren
Bewaar de bodembedekking vooral droog en koel.

Specificaties
Materiaal: Vlas
Liter (ca): 20 Liter
Gewicht (ca): 2 Kg
Geschikt voor: Knaagdieren, Muis, Dwerghamster, Hamster, Gerbil, Rat, Cavia, Konijn, Chinchilla, Degoe
Bijzonderheden: -
Knaagdierwinkel® Vlas Bodembedekking voor Knaagdieren & Konijnen! - Copy
Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Knaagdierwinkel
We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »