Vitakraft Alpenweidehooi 1 kg VitaVerde
Alpenweidehooi 1 kg VitaVerde €4,99 €5,99

Alpenweidehooi 1 kg VitaVerde

€5,99 €4,99
Op voorraad
 • Persoonlijk & deskundig advies
 • Altijd 100% knaagdiervriendelijk
 • Voor 17 uur besteld, morgen in Huis!*
 • Klantenservice van 09:00 tot 18:00
Vraag over dit product?

Vraag over dit product?

Heeft u een vraag over dit product? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder!

Productomschrijving

Vitakraft Alpenweidehooi VitaVerde voor Knaagdieren & Konijnen!

Vita Verde Alpenhooi: Natuurlijke Vezels en Meer voor Je Knaagdieren en Konijnen!

In de wereld van knaagdieren en konijnen is hooi niet zomaar voeding, het is een essentieel onderdeel van hun welzijn. Vita Verde Alpenhooi, afkomstig uit de prachtige Duitse Alpen, is de perfecte manier om ervoor te zorgen dat jouw geliefde knaagdieren en konijnen de vezels krijgen die ze nodig hebben voor een gezond en gelukkig leven.

Vita Verde Alpenhooi voorziet het knaagdier en konijn in de dagelijks benodigde hoeveelheid ruwe celstof. Het hoge ruwe celstofgehalte werkt spijsvertering bevorderend en is goed voor de tandslijtage van het knaagdier en konijn. Het hooi bevat een natuurlijk gehalte aan smakelijke kruiden. Ook erg geschikt als warmtebron voor knaagdieren en konijnen in een buitenverblijf. Zongedroogd en bevat natuurlijke mineralen en sporenelementen.

Waarom is Vita Verde Alpenhooi een must-have voor jouw knaagdieren en konijnen:

 • Voedingsrijk: Dit hooi voorziet jouw knaagdieren en konijnen van de dagelijks benodigde hoeveelheid ruwe celstof. Deze voedingsvezels zijn essentieel voor een gezonde spijsvertering en dragen bij aan een goede tandslijtage, wat vooral belangrijk is voor hun gebit.

 • Multifunctioneel: Voor kleinere knaagdieren zoals muizen, dwerghamsters, hamsters, gerbils en degoes kan dit hooi ook dienen als uitstekend nestmateriaal, waardoor ze hun eigen comfortabele slaapplek kunnen creëren.

 • Warmtebron: Voor degenen die buiten verblijven, biedt dit hooi ook een natuurlijke warmtebron, perfect voor de koudere dagen.

 • Zongedroogd en Rijk aan Nutriënten: Het hooi is zorgvuldig zongedroogd om de natuurlijke voedingsstoffen te behouden, en bevat tevens een schat aan natuurlijke mineralen en sporenelementen die de algehele gezondheid van je knaagdieren en konijnen bevorderen.

Dit hoogwaardige hooi is ideaal voor alle knaagdieren, van cavia's en chinchilla's tot degoes, konijnen, muizen, dwerghamsters, hamsters en gerbils. Het is een all-in-one voedingssupplement dat hun leven gezonder en gelukkiger maakt.

Kies voor Vita Verde Alpenhooi en geef jouw knaagdieren en konijnen de beste start voor een actief en vervuld leven. Bestel vandaag nog en zie hoe ze genieten van de natuurlijke smaken en voedingsstoffen die dit hooi te bieden heeft. Want een blije knager, is een gezonde knager!

Voor zowel kleine als grote knaagdieren en konijnen!

Hooi is natuurlijk nestmateriaal voor kleine knaagdieren en een essentiële vezel bron voor grotere knaagdieren en konijnen!

kleine knaagdierenKleine knaagdieren zoals Muizen, Dwerghamster, Hamsters en Gerbils, maken graag een nestje van hooi. Kleine knaagdieren hebben een veel minder grote behoefte aan vezels, maar als er al een tekort ontstaat of de behoefte tijdelijk groter is dan knabbelen ze maar al te graag aan het hooi. Hierdoor heeft hooi twee functies voor kleine knaagdieren!

konijnen webshopVoor Cavia's, Konijnen, Chinchilla's en Degoes is hooi essentieel. De dieren moeten dagelijks onbeperkt hooi krijgen zodat de darmen goed blijven werken.

hamsterscapingHooi is zeer geschikt voor hamsterscaping! Vermeng het hooi met de eigen bodembedekking of plaats laagjes in de bodembedekking, waarbij hooi en bodembedekking elkaar afwisselen. Hierdoor krijgt de bodembedekking meer stevigheid en blijven tunnels die door de kleine knaagdieren zijn gemaakt beter behouden. Het hooi geeft ook nog eens een mooi effect om te zien, door het kleurverschil krijgt het verblijf een zeer natuurlijke look.

Specificaties
Materiaal: Hooi | ruwe vezel 32,0%
Liter (ca): -
Gewicht (ca): 1 kg
Geschikt voor: Knaagdieren, Muis, Dwerghamster, Hamster, Gerbil, Rat, Cavia, Konijn, Chinchilla, Degoe
Bijzonderheden: De kwaliteit van het hooi is afhankelijk van de oogst
Vitakraft Alpenweidehooi 1 kg VitaVerde
Reviews
8.6 / 10
(18)
10 / 10
Audry 01 Februari 2023

Goed hooi. Konijn vind het erg lekker.

2 / 10
Stefanie Oberndorfer 05 Januari 2023

Dieses Heu ist eine Frechheit. Es staubt mega stark, zerfällt sobald man versucht es aus der Packung zu holen. Dient. Max. als Einstreu und dass nicht wegen dem Staub.

10 / 10
Jolanda 30 December 2022

Ziet er goed uit

10 / 10
Brenda 08 December 2022

De konijnen vinden dit hooi erg lekker.

 • + Smakelijk

4 / 10
Anna 10 Oktober 2022

Er zit veel bruin hooi in en zelfs dikke takken van een boom oid, het hooi is erg fijn (dus niet stevig) en daardoor onhandig voor mensen met allergie, want het gaat overal in zitten. De cavia's vinden het een stuk minder lekker dan het vorige hooi dat we hadden.

10 / 10
R 09 Augustus 2022

De cavia's vinden het heerlijk.

 • + Lage prijs
 • + Goed kwaliteit

10 / 10
Kim 14 Juni 2022

Leuk

8 / 10
L Ottens 06 Oktober 2020

Goed kwaliteit hooi. De sprieten zijn lang, het ruikt heerlijk kruidig en voelt ook stevig aan, trekt het relatief gemakkelijk uit de zak. Andere merken hebben soms hooi dat aanvoelt alsof het van een recent gemaaid grasveld is geplukt en dan in een zak is gedaan. Dat voelt droog, ruikt muffig en lijkt me niet echt een feest om van te eten. Mijn cavia's zijn er in ieder geval dol op , en de kruiden erin vinden ze helemaal geweldig.

6 / 10
Marjette 05 Oktober 2020

De cavias vinden het lekker! Lijkt goede kwaliteit te zijn.

8 / 10
Maxime 05 Oktober 2020

Mijn hamster vindt het geweldig als ik een keukenrol hiermee vol prop en er eten tussen verstop. Hij knabbelt ook aan sommige stukjes die erin zitten.

10 / 10
Kim 01 Juni 2020

Cavia’s vinden het lekker:)

10 / 10
Pieter 01 Mei 2020

Erg fijn product.

10 / 10
MARIUSZ 01 Mei 2020

Zeer goede kwaliteit

10 / 10
Corina 08 Mei 2019

Mooi en fris hooi, niet stoffig!

10 / 10
jade 01 Januari 2019

mooie lange stukken hooi

8 / 10
Evert-Jan 23 Oktober 2018

Goed incombinatie met andere bodembedekking om gangen te graven en daarnaast ook lekker voor de dieren niet duur.

10 / 10
Ellie 04 Februari 2018

Mijn hammies vinden het fantastisch

8 / 10
Marloes B. 01 Februari 2018

Prima hooi Wij gebruiken het voor de hamster zodat dit gemengd kan worden met een andere bodembedekker en de tunnels blijven nu overeind

We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »