Vitakraft Alpenweidehooi 1 kg VitaVerde
Alpenweidehooi 1 kg VitaVerde €2,99 €3,99

Alpenweidehooi 1 kg VitaVerde

€3,99 €2,99
Op voorraad
  • Zaterdag verzending!
  • Altijd 14 dagen bedenktijd
  • Getest op geschiktheid
  • Op werkdagen voor 17 uur besteld, zelfde dag verzonden!
Productomschrijving

Vitakraft Alpenweidehooi VitaVerde

Vita Verde Aplenhooi voorziet het knaagdier en konijn in de dagelijks benodigde hoeveelheid ruwe celstof. Het hoge ruwe celstofgehalte werkt spijsverteringsbevorderend en is goed voor de tandslijtage van het knaagdier en konijn. Het hooi bevat een natuurlijk gehalte aan smakelijke kruiden. Ook erg geschikt als wartmebron voor knaagdieren en konijnen in een buitenverblijf. Zongedroogd en bevat natuurlijke mineralen en sporenelementen.

Ideaal voor alle knaagdieren
Zongedroogd
Bevat natuurlijke mineralen en sporenelementen

Voor zowel kleine als grote knaagdieren en konijnen!

Hooi is natuurlijk nestmateriaal voor kleine knaagdieren en een essentiële vezel bron voor grotere knaagdieren en konijnen!

kleine knaagdierenKleine knaagdieren zoals Muizen, Dwerghamster, Hamsters en Gerbils, maken graag een nestje van hooi. Kleine knaagdieren hebben een veel minder grote behoefte aan vezels, maar als er al een tekort ontstaat of de behoefte tijdelijk groter is dan knabbelen ze maar al te graag aan het hooi. Hierdoor heeft hooi twee functies voor kleine knaagdieren!

konijnen webshopVoor Cavia's, Konijnen, Chinchilla's en Degoes is hooi essentieel. De dieren moeten dagelijks onbeperkt hooi krijgen zodat de darmen goed blijven werken.

hamsterscapingHooi is zeer geschikt voor hamsterscaping! Vermeng het hooi met de eigen bodembedekking of plaats laagjes in de bodembedekking, waarbij hooi en bodembedekking elkaar afwisselen. Hierdoor krijgt de bodembedekking meer stevigheid en blijven tunnels die door de kleine knaagdieren zijn gemaakt beter behouden. Het hooi geeft ook nog eens een mooi effect om te zien, door het kleurverschil krijgt het verblijf een zeer natuurlijke look.

Alpenweidehooi vitakraft muis, hamster, gerbil, cavia, konijn, degoe, chinchila

Specificaties
Materiaal: Hooi | ruwe vezel 32,0%
Liter: -
Gewicht: 1 kg
Geschikt voor: Knaagdieren, Muis, Dwerghamster, Hamster, Gerbil, Rat, Cavia, Konijn, Chinchilla, Degoe
Bijzonderheden: -
Vitakraft Alpenweidehooi 1 kg VitaVerde
Reviews
8.9 / 10
(11)
8 / 10
L Ottens 06 Oktober 2020

Goed kwaliteit hooi. De sprieten zijn lang, het ruikt heerlijk kruidig en voelt ook stevig aan, trekt het relatief gemakkelijk uit de zak. Andere merken hebben soms hooi dat aanvoelt alsof het van een recent gemaaid grasveld is geplukt en dan in een zak is gedaan. Dat voelt droog, ruikt muffig en lijkt me niet echt een feest om van te eten. Mijn cavia's zijn er in ieder geval dol op , en de kruiden erin vinden ze helemaal geweldig.

6 / 10
Marjette 05 Oktober 2020

De cavias vinden het lekker!
Lijkt goede kwaliteit te zijn.

8 / 10
Maxime 05 Oktober 2020

Mijn hamster vindt het geweldig als ik een keukenrol hiermee vol prop en er eten tussen verstop. Hij knabbelt ook aan sommige stukjes die erin zitten.

10 / 10
Kim 01 Juni 2020

Cavia’s vinden het lekker:)

10 / 10
Pieter 01 Mei 2020

Erg fijn product.

10 / 10
MARIUSZ 01 Mei 2020

Zeer goede kwaliteit

10 / 10
Corina 08 Mei 2019

Mooi en fris hooi, niet stoffig!

10 / 10
jade 01 Januari 2019

mooie lange stukken hooi

8 / 10
Evert-Jan 23 Oktober 2018

Goed incombinatie met andere bodembedekking om gangen te graven en daarnaast ook lekker voor de dieren niet duur.

10 / 10
Ellie 04 Februari 2018

Mijn hammies vinden het fantastisch

8 / 10
Marloes B. 01 Februari 2018

Prima hooi
Wij gebruiken het voor de hamster zodat dit gemengd kan worden met een andere bodembedekker en de tunnels blijven nu overeind

We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »