JR Farm Weidehooi Brandnetel 500 gram
Weidehooi Brandnetel 500 gram €3,99 €4,99

Weidehooi Brandnetel 500 gram

€4,99 €3,99
Op voorraad
  • GROOTSTE Knaagdierwinkel van Europa
  • ALLE producten 100% knaagdiervriendelijk!
  • Op werkdagen voor 17 uur besteld, zelfde dag verzonden!
Vraag over dit product?

Vraag over dit product?

Heeft u een vraag over dit product? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder!

Productomschrijving

JR Farm Weidehooi met Brandnetel: Natuurlijke Hooi Mix voor Knaagdieren & Konijnen!

Verwen je geliefde knaagdieren en konijnen met de heerlijke JR Farm Weidehooi met Brandnetel. Deze zorgvuldig samengestelde mix combineert de voedzame eigenschappen van weidehooi met de gezonde toevoeging van brandnetel.

Puur Genieten: Weidehooi is een essentieel onderdeel van het dieet van knaagdieren en konijnen. Het voorziet hen van vezels die goed zijn voor de spijsvertering en algemeen welzijn
Verrijkt met Brandnetel: De toevoeging van brandnetel voegt een extra dimensie toe aan deze voeding. Brandnetel staat bekend om zijn mogelijk positieve effecten op de gezondheid en kan helpen bij het ondersteunen van het natuurlijke welzijn van je huisdieren
Natuurlijke Slijtage van Tanden: Knaagdieren hebben een natuurlijke behoefte om te knagen. Het weidehooi en de brandnetel in deze mix helpen bij het slijten van hun tanden, wat belangrijk is voor hun tandgezondheid

JR Farm Weidehooi met Brandnetel biedt niet alleen voeding, maar ook entertainment en stimulatie voor je huisdieren. Het is een heerlijke traktatie die zowel lekker als gezond is. Je kunt het hooi eenvoudig in het verblijf van je knaagdieren en konijnen plaatsen, waar ze er naar hartenlust van kunnen genieten.

Kies voor de kwaliteit en zorg van JR Farm om het welzijn van je huisdieren te bevorderen met deze smakelijke en voedzame hooi mix!

Voor zowel kleine als grote knaagdieren en konijnen!

Hooi is natuurlijk nestmateriaal voor kleine knaagdieren en een essentiële vezel bron voor grotere knaagdieren en konijnen!

kleine knaagdierenKleine knaagdieren zoals Muizen, Dwerghamster, Hamsters en Gerbils, maken graag een nestje van hooi. Kleine knaagdieren hebben een veel minder grote behoefte aan vezels, maar als er al een tekort ontstaat of de behoefte tijdelijk groter is dan knabbelen ze maar al te graag aan het hooi. Hierdoor heeft hooi twee functies voor kleine knaagdieren!

konijnen webshopVoor Cavia's, Konijnen, Chinchilla's en Degoes is hooi essentieel. De dieren moeten dagelijks onbeperkt hooi krijgen zodat de darmen goed blijven werken.

hamsterscapingHooi is zeer geschikt voor hamsterscaping! Vermeng het hooi met de eigen bodembedekking of plaats laagjes in de bodembedekking, waarbij hooi en bodembedekking elkaar afwisselen. Hierdoor krijgt de bodembedekking meer stevigheid en blijven tunnels die door de kleine knaagdieren zijn gemaakt beter behouden. Het hooi geeft ook nog eens een mooi effect om te zien, door het kleurverschil krijgt het verblijf een zeer natuurlijke look.

jr farm knaagdier snacks en voeding voor knaagdieren en konijnen

Specificaties
Inhoud (ca): 500 gram
Samenstelling: Weidehooi uit de alpen, Brandnetel 10%
Analyse: -
Bevordert Foerageren: Ja
Geschikt voor: Knaagdieren, Muis, Dwerghamster, Hamster, Gerbil, Rat, Cavia, Konijn, Chinchilla, Degoe
Type: Aanvullend diervoeder
Bijzonderheden: De kwaliteit van het hooi is afhankelijk van de oogst
Disclaimer: Niet voor voedselproducerende dieren
JR Farm Weidehooi Brandnetel 500 gram
Reviews
10 / 10
Noella 01 September 2020

Erg goed. En ruikt ook heerlijk mijn cavia.s zijn der gek op.

10 / 10
Ilse 01 Augustus 2019

mijn konijntjes en cavia krijgen dit een paar keer per maand als verwenning :) they love it!!!

We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »