Versele-Laga Nature Timothy Hooi 1 kg voor Knaagdieren & Konijnen!
Nature Timothy Hooi 1 kg voor Knaagdieren & Konijnen! €7,99 €8,95

Nature Timothy Hooi 1 kg voor Knaagdieren & Konijnen!

€8,95 €7,99
Op voorraad
  • Persoonlijk & deskundig advies
  • Altijd 100% knaagdiervriendelijk
  • Voor 17 uur besteld, morgen in Huis!*
  • Klantenservice van 10:00 tot 17:00
Vraag over dit product?

Vraag over dit product?

Heeft u een vraag over dit product? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder!

Productomschrijving

Versele-Laga Nature Timothy Hooi - De Perfecte Keuze voor Jouw Knaagdieren & Konijnen!

Het Versele Laga Nature Timothy Hooi is een heerlijk geurend timothy-hooi met een hoog ruwvezelgehalte dat zorgt voor een goede spijsvertering en een gezond gebit. Het Timothy Hooi is zuiver, stofvrij en zongedroogd. Echte topkwaliteit voor uw knaagdier en konijn! Hooi is essentieel voor konijnen, cavia's, chinchilla's en degoes.

Geef jouw geliefde knaagdieren en konijnen het allerbeste met Versele-Laga Nature Timothy Hooi. Dit hoogwaardige hooi is met zorg geselecteerd en biedt een natuurlijke en voedzame toevoeging aan het dieet van jouw huisdieren.

Natuurlijke Vezelbron: Timothy hooi staat bekend om zijn rijke vezelgehalte, wat essentieel is voor een gezonde spijsvertering bij knaagdieren en konijnen
Voedzaam en Gezond: Dit hooi is een bron van belangrijke voedingsstoffen, zoals vezels, vitaminen en mineralen. Het ondersteunt het algehele welzijn en helpt jouw huisdieren in topconditie te houden
Kauwplezier en Tandverzorging: Het knagen aan het hooi bevordert niet alleen het natuurlijke kauwinstinct van jouw huisdieren, maar draagt ook bij aan het afslijten van hun tanden, wat tandproblemen kan helpen voorkomen
 Geurig en Vers: Versele-Laga Nature Timothy Hooi wordt zorgvuldig gedroogd om de natuurlijke geur en versheid te behouden. Jouw huisdieren zullen genieten van de heerlijke aroma's terwijl ze knabbelen

Verwen jouw knaagdieren en konijnen met de voordelen van hoogwaardig hooi door Versele-Laga Nature Timothy Hooi aan hun dagelijkse routine toe te voegen. Geef hen de voedzame en smakelijke traktatie die ze verdienen voor een gelukkig en gezond leven.

Voedingsadvies Versele Laga Nature Timothy Hooi

Nature Timothy Hay is een essentiële aanvulling op het basisvoer voor een volledig voedingsplan voor konijnen, cavia’s, chinchilla’s en degoes. Mag onbeperkt ter beschikking gesteld worden. Voorzie elke dag minimum hun lichaamsgrootte aan hooi en ververs regelmatig.

Voor zowel kleine als grote knaagdieren en konijnen!

Hooi is natuurlijk nestmateriaal voor kleine knaagdieren en een essentiële vezel bron voor grotere knaagdieren en konijnen!

kleine knaagdierenKleine knaagdieren zoals Muizen, Dwerghamster, Hamsters en Gerbils, maken graag een nestje van hooi. Kleine knaagdieren hebben een veel minder grote behoefte aan vezels, maar als er al een tekort ontstaat of de behoefte tijdelijk groter is dan knabbelen ze maar al te graag aan het hooi. Hierdoor heeft hooi twee functies voor kleine knaagdieren!

konijnen webshopVoor Cavia's, Konijnen, Chinchilla's en Degoes is hooi essentieel. De dieren moeten dagelijks onbeperkt hooi krijgen zodat de darmen goed blijven werken.

hamsterscapingHooi is zeer geschikt voor hamsterscaping! Vermeng het hooi met de eigen bodembedekking of plaats laagjes in de bodembedekking, waarbij hooi en bodembedekking elkaar afwisselen. Hierdoor krijgt de bodembedekking meer stevigheid en blijven tunnels die door de kleine knaagdieren zijn gemaakt beter behouden. Het hooi geeft ook nog eens een mooi effect om te zien, door het kleurverschil krijgt het verblijf een zeer natuurlijke look.

Specificaties
Inhoud (ca): 1 kg
Samenstelling: Timotheehooi
Analyse: Eiwit 5,5%, vetgehalte 1,6%, ruwe celstof 34,5%, ruwe as 5,4%
Bevordert Foerageren: Ja
Geschikt voor: Knaagdieren, Muis, Dwerghamster, Hamster, Gerbil, Cavia, Konijn, Chinchilla, Degoe
Type: Aanvullend diervoeder
Bijzonderheden: De kwaliteit van het hooi is afhankelijk van de oogst.
Disclaimer: Niet voor voedselproducerende dieren
Versele-Laga Nature Timothy Hooi 1 kg voor Knaagdieren & Konijnen!
Reviews
10 / 10
Nicole Leeuwenhoek 25 Februari 2023

Dit vindt ons konijn echt heerlijk! Ze kan het de hele dag blijven eten. Mooi groen, stevig en stofarm.

10 / 10
Sandra 16 Juni 2022

Ze vinden het geweldig

10 / 10
Marloes 01 Juni 2020

Lievelings hooi van onze 4 konijnen. Lekker ‘stevig’ hooi. Ze kiezen dit zelfs boven brokjes of wortels..

10 / 10
Nancy 06 December 2019

Krokant, ruikt lekker, mooi groen! Mijn konijn is er dol op! Ik wil niks anders meer!

10 / 10
marjan 06 Juni 2019

Zie er goed uit Volgens mij eet mijn diabetes hamster er niet van

10 / 10
Loes 01 Mei 2019

Mooi groen hooi

10 / 10
Loes 01 Mei 2019

Een super produkt mooi groen hooi cavia’s en konijn vinden het heerlijk

8 / 10
tina 01 Maart 2019

krokant en groen

We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »