Versele-Laga Crispy Muesli Hamsters & Co
Crispy Muesli Hamsters & Co €1,69 €1,75

Crispy Muesli Hamsters & Co

€1,75 €1,69
Op voorraad
  • Gratis verzending binnen Nederland vanaf €35,-
  • Gratis verzending naar België vanaf €45,-
  • Altijd 14 dagen bedenktijd
  • Veilig en achteraf betalen
  • Op werkdagen voor 16 uur besteld, zelfde dag verzonden!
Informatie

Versele Laga Crispy Muesli Hamsters & Co

Versele-Laga Crispy Muesli Hamsters & Co is een veelzijdige knaagdiervoeder die voor meerdere kleine knaagdieren geschikt is. Dankzij de gevarieerde samenstelling biedt deze totaal voeder alles wat uw kleine knaagdier nodig heeft om in een goede conditie en gezondheid te blijven. Hamsters en andere kleine knaagdieren zullen genieten van deze smakelijke en veelzijdige voeding.

De lekkere en eiwitrijke Crispy Muesli Hamsters & Co voor hamsters en andere allesetende knaagdieren is een complete voeding. Met heerlijke gepofte graantjes, veel groenten en lekkere nootjes… Echt Sunny! Een gevarieerde mix voor lekkerbekken. Deze Crispy Muesli bevat dankzij de "Happy & Healthy" pellets alle voedingsstoffen die uw diertje nodig heeft om gezond en gelukkig te leven. De energierijke samenstelling houdt bovendien de dieren in topvorm. Extra smakelijk voor een goede opname.

Freshpack
Maximale versheid. We verpakken de voeding onder beschermende atmosfeer in speciale Freshpack-folie. Zo blijven smaak en voedzaamheid bewaard tot u het zakje openmaakt.
Happy Healthy
"Happy & Healthy" pellets bevatten alle bouwstenen voor een gezonde vacht, een sterke weerstand en een lang leven vol vitaliteit. De aangepaste cocktail van vitaminen, aminozuren en mineralen verzekert het welzijn van uw dier.
Optimal Freshness
Hersluitbare verpakking. Dankzij de zipsluiting kunt u na het voederen van uw dier het zakje telkens weer sluiten. Zo wint u tijd en blijven de brokjes lekker krokant.


Voedingsadvies Versele-Laga Crispy Muesli Hamsters & Co 2,75 kg

Afhankelijk van de grootte, het ras en de leeftijd, is een gemiddelde dagelijkse portie van 10 à 15 g aangewezen voor een hamster.

Specificaties
Inhoud: 400 gram | 1 kg | 2,75 kg
Samenstelling: Plantaardige bijproducten, granen (40%), groenten, mineralen, zaden
Analyse: Eiwit 15%, vetgehalte 10%, ruwe celstof 7%, ruwe as 3%, calcium 0,5%, fosfor 0,4%, Vitamine A 9100 IE, vitamine D3 1500 IE, vitamine E 35 mg, E1 (ijzer) 40 mg, E2 (jodium) 1,5 mg, E4 (koper) 7 mg, E5 (mangaan) 55 mg, E6 (zink) 51 mg, E8 (selenium) 0,15
Geschikt voor: Knaagdieren, Muis, Hamster, Gerbil
Versele-Laga Crispy Muesli Hamsters & Co
Reviews
9 / 10
(6)
10 / 10
Priscilla 02 April 2019

Fijn te hergebruiken door de sluiting.
En allebei mijn dwerghamsters zijn er gek op :)

10 / 10
Tugba 01 April 2018

Een goed product, ik koop dit al jaren voor mijn hamsters.

10 / 10
kasia j. 01 Februari 2018

Koper heeft geen omschrijving achtergelaten.

8 / 10
a.c. A. 01 Januari 2018

Goed voer voor hamsters

10 / 10
kasia j. 28 Oktober 2017

goed eten voor mijn dieren☺

6 / 10
Monique 09 Maart 2015

Mijn ratjes vinden de grove dingen erg lekker, maar alle kleine zaadjes en dingentjes (en dat zijn er best wel veel) laten ze liggen. Te klein om te pakken en te bijten. Voor wat grovere muesli voor de rat die ze ook erg lekker vinden, adviseer ik de Rat Nature vanwege de grovere dingen. Maar deze vinden ze ook erg lekker hoor!

We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »