Trixie Spijkervrije Wip Gevlamd 17 cm
Spijkervrije Wip Gevlamd 17 cm €3,99 €4,49

Spijkervrije Wip Gevlamd 17 cm

€4,49 €3,99
Op voorraad
  • Persoonlijk & deskundig advies
  • Altijd 100% knaagdiervriendelijk
  • Voor 17 uur besteld, morgen in Huis!*
Vraag over dit product?

Vraag over dit product?

Heeft u een vraag over dit product? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder!

Productomschrijving

Trixie Wip Gevlamd voor kleine knaagdieren!

Deze wip geeft een kleine verassing in het verblijf. Zodra de dieren door het tunneltje heen lopen gebeurt er iets... verassing! Het is leuk om kleine knaagdieren afleiding te geven zodat ze zich niet gaan vervelen. Deze wip combineert hierbij twee bijzondere elementen, namelijk een tunnel en een verrassingseffect. Kleine knaagdieren houden van nature al van tunnels, maar zullen deze geweldig vinden!

Tunnel benaderd de natuurlijke omgeving
Verrassingseffect door de wip
100% Spijkervrij

Harsvrij en spijkervrij voor knaagdieren en konijnen

Ontdek de magie van de Trixie Wip Gevlamd, speciaal ontworpen voor de nieuwsgierige wereld van kleine knaagdieren! Deze unieke wip voegt een vleugje opwinding toe aan het verblijf van jouw harige vriendjes. Wanneer ze door het tunneltje manoeuvreren, staat hen een aangename verrassing te wachten – een speels element dat hun nieuwsgierigheid prikkelt!

De Trixie Wip Gevlamd is niet zomaar een speeltje; het combineert twee bijzondere aspecten die kleine knaagdieren dol op zullen zijn. Allereerst biedt de tunnel een benadering van hun natuurlijke omgeving, waar ze van nature van houden. Maar de echte ster van de show is het verrassingseffect van de wip. De speelse wipbeweging zorgt voor een onverwachte twist, waardoor de knaagdieren steeds opnieuw door de tunnel willen gaan.

Wat deze wip extra speciaal maakt, is het feit dat het 100% spijkervrij is, waardoor de veiligheid van jouw huisdieren altijd voorop staat. Geschikt voor kleine knaagdieren zoals muisjes, dwerghamsters en gerbils, belooft deze wip een waar avontuur te worden. Plaats het op een harde ondergrond voor de verrassende wip-wapbeweging die de nieuwsgierigheid van jouw knaagdieren zal stimuleren.

De vele openingen in de wip voegen een extra dimensie toe aan het speelplezier, en de tunnelvorm creëert een gevoel van veiligheid en geborgenheid. Of je de wip nu op de bodembedekking plaatst of als tunnel gebruikt, je kleine knaagdieren zullen zich meteen thuis voelen. Geef jouw pluizige vriendjes de afleiding die ze verdienen en laat ze genieten van het speelplezier dat de Trixie Wip Gevlamd te bieden heeft!

Specificaties
Afmetingen (ca): 17 × 5 × 7,5 cm (lxbxh)
Openingen (ca): Ø 3,5 cm | 4,2 x 3,7 cm
Materiaal: Hout
Open Bodem: Nee
Geschikt voor: Knaagdieren
Bijzonderheden: -
Trixie Spijkervrije Wip Gevlamd 17 cm
Reviews
4 / 10
Romy 27 November 2022

extreem klein, kan een dwerghamster niet goed of veilig doorheen. Muis misschien wel maar de opening is erg klein zelfs voor een rusje. Misschien dat een Robo er wat leuks mee kan. Jammer want het ziet er heel erg leuk uit

We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »