Trixie Transportbox
Transportbox €4,99

Transportbox

€4,99
Op voorraad
  • Persoonlijk & deskundig advies
  • Altijd 100% knaagdiervriendelijk
  • Voor 17 uur besteld, morgen in Huis!*
Vraag over dit product?

Vraag over dit product?

Heeft u een vraag over dit product? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder!

Productomschrijving

Trixie Transportbox Kunststof Bakken voor Knaagdieren!

De Trixie Box: Een veelzijdige en praktische box voor knaagdieren! 

De Trixie Box is niet zomaar een transportbox; het is een multifunctioneel verblijf dat ook dienst kan doen als tijdelijk onderkomen voor jonge dieren of als quarantaine verblijf. Met zijn transparante plexiglas biedt de box altijd een duidelijk zicht op de dieren, zodat je ze goed kunt observeren.

Hoewel de box oorspronkelijk ontworpen is voor vissen en reptielen, heeft deze zich bewezen als een uitstekende keuze voor kleine knaagdieren. In feite worden de dieren tijdens knaagdiershows vaak in een bak geplaatst om eraan deel te kunnen nemen.

De Trixie bak is verkrijgbaar in verschillende maten om aan verschillende behoeften te voldoen:

Box Small: Afmetingen: 19 × 12 × 14 cm | Inhoud: 1 liter
Geo Medium: Afmetingen: 24 × 16 × 17 cm | Inhoud: 2,5 liter
Geo Large: Afmetingen: 31 × 21 × 21 cm | Inhoud: 6 liter
Geo Extra Large: Afmetingen: 38 × 24 × 26 cm | Inhoud: 11 liter
Box Flat: Afmetingen: 38 × 24 × 14 cm

De Trixie Box is gemaakt van duurzaam kunststof en heeft een gekleurde kap met ventilatieopeningen. Bovendien is er een transparant klepje in de bovenzijde van de kap, dat gemakkelijk geopend kan worden. Hoewel de kap handvatten heeft, raden we aan om deze niet te gebruiken om te voorkomen dat de kap per ongeluk loskomt.

Met de Trixie Box heb je een veelzijdige en betrouwbare oplossing voor het vervoeren, huisvesten en observeren van je knaagdieren. Het is een praktische en veilige keuze voor elke knaagdierliefhebber.

Tip voor fokkers: Optimaal gebruik van de Trixie Box voor jonge knaagdieren

Als fokker van kleine knaagdieren hebben we een waardevolle tip voor jou. De grotere maten van de Trixie Box zijn namelijk bijzonder geschikt als tijdelijk onderkomen voor jonge dieren die net gescheiden zijn van hun ouders, maar nog niet oud genoeg zijn om naar hun nieuwe baasje te verhuizen. Met de transparante plexiglas constructie van de bak bied je een uitstekende zichtbaarheid en kun je constant toezicht houden op de jonge dieren.

Na het scheiden van de dieren op basis van geslacht, kun je ze gemakkelijk in twee verschillende bakken plaatsen. Dit zorgt voor een georganiseerde en veilige omgeving waarin de jonge dieren kunnen groeien en gedijen voordat ze naar hun nieuwe eigenaar gaan.

Door gebruik te maken van de Trixie Box als tussenstation voor de jonge dieren, kun je een nauwkeurige controle behouden en ervoor zorgen dat ze zich in een comfortabele omgeving bevinden. Het is een handige oplossing die speciaal ontworpen is om aan de behoeften van fokkers te voldoen en hun werk gemakkelijker te maken.

Is de Trixie Box geschikt voor Cavia's & Konijnen?

Helaas is de Trixie Box niet geschikt voor Cavia's, Konijnen en Chinchilla's. Deze dieren worden beter vervoerd in een grote en dichte transportbox. De bak is specifiek ontworpen voor kleine knaagdieren die zich graag verstoppen in de bodembedekking, die in de box moet worden geplaatst. Grotere knaagdieren hebben meer moeite met verstoppen, waardoor ze mogelijk meer stress zullen ervaren in de box. Daarnaast is de boxte klein voor een quarantaine verblijf van Cavia's, Konijnen of Chinchilla.

Als je op zoek bent naar een Cavia's Transportbox, Konijnen Transportbox of een Chinchilla Transportbox, raden wij aan om te kiezen voor een dichte transportbox die de dieren voldoende bescherming en comfort biedt tijdens het reizen. Zorg ervoor dat de transportbox ruim genoeg is, zodat de dieren zich kunnen bewegen en comfortabel kunnen liggen.

Het welzijn van je dieren staat voorop, dus zorg ervoor dat je de juiste accommodatie en transportmiddelen kiest die aansluiten bij hun specifieke behoeften.

Specificaties
Materiaal: Kunststof
Afmetingen (ca): Zie omschrijving
Diameter (ca): -
Inhoud (ca): Zie omschrijving
Geschikt voor: Knaagdieren, Muis, Dwerghamster, Hamster, Gerbil, Rat, Degoe
Bijzonderheden: Assorti kleuren | Gemaakt van plexiglas dat oneffenheden kan bevatten. Hierbij kun je denken aan kleine plekjes, krasjes etc. Deze zijn dus niet glashelder en gaaf zoals bij een aquarium.
Trixie Transportbox
Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Knaagdierwinkel
We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »