Trixie Speeltunnel voor Knaagdieren, Konijnen & Fretten!
Speeltunnel voor Knaagdieren, Konijnen & Fretten! €9,99 €10,99

Speeltunnel voor Knaagdieren, Konijnen & Fretten!

€10,99 €9,99
Op voorraad
  • GROOTSTE Knaagdierwinkel van Europa
  • ALLE producten 100% knaagdiervriendelijk!
  • Op werkdagen voor 17 uur besteld, zelfde dag verzonden!
Vraag over dit product?

Vraag over dit product?

Heeft u een vraag over dit product? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder!

Productomschrijving

Trixie Speeltunnel voor Knaagdieren, Konijnen & Fretten: Speelplezier in Overvloed!

De Trixie Speeltunnel is maar liefst 117 cm lang en uit te breiden voor nog langer speelplezier! De tunnel is vormvast dankzij de spiraalvorm en gemaakt van nylon. Konijnen zijn dol op tunnels omdat deze het natuurlijke gedrag benaderd.

Laat jouw knaagdieren, konijnen en fretten genieten van urenlang speelplezier met de Trixie Speeltunnel. Deze indrukwekkende tunnel, met zijn lengte van maar liefst 117 cm, is ontworpen om het natuurlijke gedrag van jouw huisdieren te stimuleren en biedt een speelervaring die ze geweldig zullen vinden.

De Trixie Speeltunnel in de Spotlight:

 Gemaakt van Nylon: De tunnel is vervaardigd uit duurzaam nylon, waardoor hij bestand is tegen het enthousiaste spel van jouw huisdieren en lang meegaat.
Vormvast door Spiraalveer: Dankzij de stevige spiraalvorm behoudt de tunnel zijn structuur, zelfs als jouw huisdieren er doorheen rennen, springen en spelen.
Uit te Breiden met Speeltunnel Artikel TX62791: Wil je het speelplezier vergroten? De Trixie Speeltunnel kan eenvoudig worden uitgebreid met het speeltunnel artikel TX62791 voor nog meer avontuur.

Tunnels en Natuurlijk Gedrag - Konijnen, knaagdieren en fretten zijn dol op tunnels. Waarom?

Omdat tunnels het natuurlijke gedrag van deze huisdieren benaderen. In de wilde natuur zijn konijnen bijvoorbeeld gewend om zich te verschuilen in ondergrondse holen en tunnels. De Trixie Speeltunnel biedt jouw huisdieren een vergelijkbare ervaring, waarin ze zich kunnen verstoppen, ontdekken en plezier hebben.

De tunnel is niet alleen een geweldige plek om te schuilen, maar ook een avontuurlijke route om doorheen te rennen, spelen en verkennen. Jouw huisdieren zullen de speelse mogelijkheden van de tunnel zeker waarderen.

Niet Alleen voor Konijnen en Knaagdieren: Ook Fretjes Zijn Fan!

De Trixie Speeltunnel is niet alleen geliefd bij konijnen en knaagdieren; fretten vinden hem ook geweldig. Fretten zijn nieuwsgierige en speelse huisdieren, en deze tunnel biedt hen de perfecte omgeving om hun energie kwijt te kunnen. Ze zullen door de tunnel rennen, erin spelen en zich erin verschuilen, waardoor ze urenlang vermaak hebben.

Fretten zijn vaak op zoek naar manieren om zichzelf bezig te houden, en de Trixie Speeltunnel biedt hen een leuke en uitdagende speelplek.

De Trixie Speeltunnel Brengt Plezier en Avontuur in het Leven van Jouw Huisdieren

Als huisdiereigenaar is het belangrijk om ervoor te zorgen dat jouw knaagdieren, konijnen en fretten voldoende gelegenheid hebben om te spelen en hun natuurlijke gedrag te uiten. De Trixie Speeltunnel is de perfecte manier om dit te bereiken.

Dus, geef jouw huisdieren het geschenk van speelplezier en avontuur met de Trixie Speeltunnel. Bestel vandaag nog en zie hoe jouw huisdieren genieten van deze fantastische toevoeging aan hun leefruimte. Spel, vermaak en plezier wachten op hen in deze geweldige speeltunnel!

Specificaties
Materiaal: Nylon
Afmetingen (ca): ø 19 × 117 cm
Diameter (ca): ø 19 cm
Geschikt voor: Knaagdieren, Rat, Cavia, Konijn | Fret
Bijzonderheden: Onder toezicht aanbieden
Trixie Speeltunnel voor Knaagdieren, Konijnen & Fretten!
Reviews
10 / 10
Rosinda 01 Oktober 2020

Leuke tunnel! Makkelijk op te bergen door het klitteband, daarmee kan je het gemakkelijk opvouwen. Konijntjes zijn er erg blij mee!

8 / 10
Chantal 02 September 2019

Konijnen vinden hem leuk, daar gaat het om! Zitten al wel paar knaag gaatjes in en het metaal wat erin zit roest wat, maar ligt dan ook altijd buiten.

10 / 10
Marcella 18 Juni 2019

Konijn vind het super, rent van de ene naar de andere kant. Binnenkort maar is uitbreiden met de t-splitsing.

We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »