Trixie Natural Living Foerageer DUO Voerboom 53 cm
Natural Living Foerageer DUO Voerboom 53 cm €16,99 €19,99

Natural Living Foerageer DUO Voerboom 53 cm

€19,99 €16,99
Op voorraad
  • GROOTSTE Knaagdierwinkel van Europa
  • ALLE producten 100% knaagdiervriendelijk!
  • Op werkdagen voor 17 uur besteld, zelfde dag verzonden!
Vraag over dit product?

Vraag over dit product?

Heeft u een vraag over dit product? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder!

Productomschrijving

Trixie Natural Living Foerageer DUO Voerboom voor Knaagdieren en Konijnen: Uitdaging, Speelplezier en Natuurlijke Verrijking in Één!

bodembedekking om in te spelen voor knaagdieren rattenUitdaging & Spelen
Dit artikel geeft de dieren uitdaging en speelplezier, daarnaast gaat het verveling tegen.

De Trixie Voerboom is een unieke boom die gevuld kan worden met groente, takjes en lekkers. De dieren moeten net als in het wild moeite doen om bij hun lekkers te komen en dat geeft extra uitdaging in het verblijf. De voerboom is gemaakt van onbehandeld natuurhout. Voor het creëren van een zo natuurlijk mogelijke leefomgeving!

De DUO Foerageer Voerboom in de Kijker:

Gemaakt van Natuurhout: De Trixie Natural Living Foerageer DUO Voerboom is vervaardigd uit onbehandeld natuurhout, waardoor het een veilige en aantrekkelijke toevoeging is aan het verblijf van jouw huisdieren
Voedselverrijking: De DUO Voerboom kan worden gevuld met groente, takjes en andere lekkernijen. Jouw huisdieren moeten net als in het wild moeite doen om bij hun lekkers te komen, wat extra uitdaging en verrijking biedt
 Diervriendelijke Bezigheid en Mentale Uitdaging: De DUO Voerboom biedt een diervriendelijke bezigheid en mentale uitdaging. Het stimuleert knaagdieren en konijnen om actief bezig te zijn en hun omgeving te verkennen
Voorkomt Verontreiniging van Voer: Dankzij de DUO Voerboom wordt voorkomen dat voer wordt verontreinigd door ontlasting en urine, wat zorgt voor een schoner en gezonder leefgebied
Natuurlijke Leefomgeving: Het gebruik van natuurhout draagt bij aan het creëren van een zo natuurlijk mogelijke leefomgeving voor jouw huisdieren

Geef jouw knaagdieren en konijnen de ultieme uitdaging en speelplezier met de Trixie Natural Living Foerageer DUO Voerboom. Deze unieke dubbele voerboom is ontworpen om hun natuurlijke instincten te prikkelen en verveling effectief tegen te gaan.

Waarom Is Deze Boom Ook Geschikt voor Muisjes?

De Trixie Natural Living Foerageer DUO Voerboom is niet alleen geliefd bij knaagdieren en konijnen, maar ook bij muisjes! Deze dubbele voerboom biedt muisjes een geweldige gelegenheid om te klimmen en klauteren, wat past bij hun nieuwsgierige en actieve aard.

Jouw muisjes kunnen de boom als een spannend klimtoestel gebruiken, waarbij ze hun behendigheid en avontuurlijke geest kunnen benutten. Het is een prachtige toevoeging aan hun leefomgeving en zal zeker bijdragen aan hun welzijn en geluk.

De Trixie Natural Living Foerageer DUO Voerboom - Natuurlijke Uitdaging en Plezier

Als liefdevolle eigenaar van knaagdieren en konijnen wil je zekerstellen dat ze een verrijkende omgeving hebben. De Trixie Natural Living Foerageer DUO Voerboom biedt precies dat - uitdaging, speelplezier en een natuurlijke leefomgeving.

Dus, gun jouw knaagdieren, konijnen en zelfs muisjes het plezier en de verrijking van de DUO Voerboom. Bestel vandaag nog en zie hoe jouw huisdieren genieten van deze geweldige toevoeging aan hun verblijf. Uitdaging en plezier wachten op hen in deze unieke dubbele voerboom!

Waarom is foerageer speelgoed goed voor knaagdieren en konijnen?

❤ Natuurlijk gedrag stimuleren: Foerageer speelgoed bootst het natuurlijke gedrag van knaagdieren en konijnen na, namelijk het zoeken naar voedsel in hun omgeving. Door hen uit te dagen om te zoeken en te graven naar hun voedsel, worden hun natuurlijke instincten gestimuleerd en blijven ze actief en tevreden.

❤ Fysieke activiteit: Foerageer speelgoed moedigt knaagdieren en konijnen aan om actief te zijn en te bewegen. Ze moeten rondlopen, graven, duwen en trekken om bij de beloningen te komen. Dit bevordert de lichaamsbeweging en helpt bij het behoud van een gezond gewicht en een goede fysieke conditie.

❤ Verrijking van de omgeving: Foerageer speelgoed voegt een element van uitdaging en variatie toe aan de leefomgeving van knaagdieren en konijnen. Het maakt hun dagelijks leven interessanter en voorkomt dat ze zich gaan vervelen in een eentonige omgeving. Dit kan leiden tot een betere algehele welzijn.

❤ Voorkomt overeten:  Foerageer speelgoed maakt het voedselproces langzamer en uitdagender. Hierdoor moeten knaagdieren en konijnen meer moeite doen om bij hun voedsel te komen, waardoor ze niet in één keer grote hoeveelheden kunnen opeten. Dit helpt overeten en gewichtsproblemen te voorkomen.

Kortom, foerageer speelgoed voor knaagdieren en konijnen biedt zowel fysieke als mentale stimulatie, helpt verveling te voorkomen en bevordert natuurlijk gedrag. Het is een geweldige manier om hun welzijn en levenskwaliteit te verbeteren.

Trixie Natural Living Foerageer DUO Voerboom 53 cm konijn

Specificaties
Materiaal: Hout
Afmetingen (ca): 53 × 25× 34 cm (lxbxh)
Diameter (ca): -
Geschikt voor: Knaagdieren, Muis, Rat, Cavia, konijn, Chinchilla, Degoe
Bijzonderheden: De producten zijn gemaakt uit naaldhoutsoorten zonder harskanalen. De door ons gebruikte houtsoorten produceren geen hars en worden langdurig gedroogd. De lijm die wij gebruiken is eveneens niet giftig voor dieren en bestaat uit een mengsel cellulose.
Trixie Natural Living Foerageer DUO Voerboom 53 cm
Reviews
8 / 10
Evelien 02 Januari 2023

super leuk product voor extra verrijking, het hout van de twee stammen brokkeld wel wat af bij het inelkaar steken dus heb je eventjes wat kuis werk. Voor de rest is het heel fijn in gebruik.

  • + extra verrijking
  • - het inelkaar steken en opbergen is lastig

10 / 10
Gina van den Berg 03 Februari 2022

Mijn cavia’s vinden dit echt geweldig. Ze moeten zo ook een beetje moeite doen voor hun groente maar zevenden het echt super leuk. Een leuke uitdaging.

We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »