Trixie Hamster Ren
Hamster Ren €17,95 €19,95

Hamster Ren

€19,95 €17,95
Op voorraad
  • Zaterdag verzending!
  • Altijd 14 dagen bedenktijd
  • Getest op geschiktheid
  • Op werkdagen voor 17 uur besteld, zelfde dag verzonden!
Productomschrijving

Trixie Muis en Hamster Ren

Deze Ren is een ideale oplossing om uw Hamster of Muis meer speelvrijheid te geven. Deze ren is een optimale oplossing voor mens en dier, omdat de dieren ook binnen in de woning vrij kunnen lopen zonder de mogelijkheid te hebben aan kabels etc, te knagen. De Ren is verzinkt en bestaat uit 6 traliestukken. Daarnaast is deze zeer makkelijk en snel in elkaar te zetten en is speciaal ontwikkeld voor Hamsters, Muizen, Renmuizen en andere kleine knaagdieren.

metaal, gepoedercoat
voor het gebruik binnenshuis
6 panelen à 48 × 25 cm
geeft het dier de benodigde bewegingsvrijheid
uit te breiden met extra rennen

Deze knagers kunnen heerlijk in deze mooie Ren rondlopen en spelen. U kunt de ren overal in huis plaatsen en hier verschillende speeltjes in zetten. Uw Hamster of Muis zal de Ren helemaal geweldig vinden. Let er wel op dat u eventuele huisjes of speelgoed niet te dicht bij de tralie zet, omdat ze deze als uitgang kunnen gebruiken en over de tralies kunnen klimmen.

Specificaties
Tralie Afstand: 1 cm
Afmetingen: 48 × 25 cm
Geschikt voor: Knaagdieren, Hamster, Cavia
Bijzonderheden: -
Trixie Hamster Ren
Reviews
10 / 10
Yentl 01 Maart 2021

Mijn hamster vind het super fijn om hier in te spelen terwijl ik het hok verschoon, super !

8 / 10
Marianne 02 Januari 2021

Solide en makkelijk in elkaar te zetten. Vouwt alleen niet zo klein op als niet in gebruik.

10 / 10
Anke 02 December 2018

Zeer solide en stevig uitgevoerde hamster-ren. Erg makkelijk in elkaar te zetten. Biedt een ruime speelgelegenheid voor je hamster. Wij hebben er een extra looprad, drinkflesje etc. aangehangen en in de ren een eigen gemaakt speelkasteel gezet. Dobby (onze Russische dwerghamster) vindt het uitstapje vanuit zijn kooi naar deze ren één groot feest. Het opbergen is zo gepiept. Een musthave voor elke hamster-fan!

8 / 10
P.J. 05 Juli 2018

Ik schrok van hoe klein en laag de ren zelf is, terwijl dat op de foto m.i. anders lijkt. Maar goed, een hamster is maar een klein beestje. Overigens prima geschikt voor ee n goudhamster. De pakketverpakking vind ik buitenproportioneelen dus onnodig groot.

10 / 10
Anthony 06 Mei 2018

Mijn hamster vind het geweldig vooral buiten

6 / 10
J 17 Oktober 2017

Dwerghamsters kunnen ontsnappen zodra ze leren hoe ze omhoog kunnen klimmen via de verticale spijlen. Het duurde een paar weken maar eentje(de jongste) wist te ontsnappen, het kan zijn dat haar lichtere gewicht het makkelijk maakte. Negeer de review onder mij want je kan zelf ook wel zien dat deze ren ook niet bedoeld is voor Syrische hamsters.

10 / 10
klant 27 April 2014

Onze hamster vind de ren heel erg leuk. De kinderen zetten deze in de woonkamer uit en maken er een heel dorp van met allemaal huisjes en speeltjes. Heel leuk om te zien.

We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »