Trixie Hoekhuis Thordis 21 cm
Hoekhuis Thordis 21 cm €4,99 €5,99

Hoekhuis Thordis 21 cm

€5,99 €4,99
Op voorraad
  • Persoonlijk & deskundig advies
  • Altijd 100% knaagdiervriendelijk
  • Voor 17 uur besteld, morgen in Huis!*
Vraag over dit product?

Vraag over dit product?

Heeft u een vraag over dit product? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder!

Productomschrijving

Trixie Hoekhuis Thordis 21 cm voor kleine knaagdieren

Het Trixie Thordis huisje is een leuk Hamsterscaping Huisje waar de dieren in kunnen schuilen of slapen. Het is een zeer praktisch huisje dat efficiënt in elke hoek van het verblijf geplaatst kan worden.  Het platte dakje van de Thordis geeft extra ruimte in het verblijf en kan gebruikt worden als plateau voor een voer of waterbakje. Het Trixie Thordis huis heeft een open bodem en is gemaakt van onbehandeld natuurhout.

Gemaakt van natuurhout
Met 2 hellingen en ligplaats op het dak
Open bodem voor goede ventilatie

Is het Thordis huisje geschikt voor Hamsterscaping?

Ja, zeker weten! Het Trixie Thordis huisje is zeer geschikt voor Hamsterscaping! Bij Hamsterscaping draait het vooral om een natuurlijke inrichting die is afgestemd op de natuurlijke behoefte van de dieren. Een van deze behoeften is het kunnen schuilen. Kleine knaagdieren zijn namelijk prooidieren die graag willen vluchten en zich verstoppen. Dat doen ze niet alleen als ze ergens van schrikken, maar ook in het algemeen willen ze graag meerdere schuilplaatsen hebben.

❤ TIP ❤
Wij vinden het altijd erg mooi om een stukje gedroogd mos op het dakje te leggen, dat geeft een zeer mooie natuurlijke uitstraling aan het huisje en past perfect in een
natuurlijke inrichting!

Wat is het voordeel van het platte dak?

Het platte dakje van het Trixie Thordis Huisje heeft als voordeel dat het een stabiele plek is om bijvoorbeeld een klein voer of drinkbakje op te plaatsen, maar het is ook een mooi plekje om bijvoorbeeld een snackje neer te leggen. 

Hoe kan ik het huis het beste schoonmaken?

Een houten huis kan op een eenvoudige manier schoongemaakt worden, afhankelijk van het gebruik van de dieren. De dieren kunnen het huisje gebruiken als schuilhuisje, in dat geval zal deze vrij schoon blijven, maar de dieren kunnen huisjes ook gaan gebruiken als voedselvoorraad opslag of als slaap huisje en als je echt pech hebt ook als toilet, maar dat gebeurt gelukkig niet zo vaak. Mochten de dieren toch een plasje achterlaten op het huisje, wat bij Muisjes vaak gebeurt dan raden wij een urine spray aan. Deze breekt de urine van de dieren af en reinigt op deze manier het hout.

Voor welke dieren is het Trixie Thordis Huisje geschikt?

Het Trixie Thordis Huisje is een klein huisje dat geschikt is als slaap of schuilhuisje voor Muisjes en Dwerghamsters. Het huisje is helaas te klein voor Syrische Hamsters (Goudhamsters) en Gerbils, voor deze dieren moet een huisje groter zijn.

Kan dit huisje gebruikt worden voor groepsdieren?

Ja dat kan wel, maar wij raden, voor groepsdieren (Muis) altijd aan om minimaal één groot huis in het verblijf te plaatsen waar alle dieren samen in passen. Groepsdieren willen graag samen zijn en vaak ook samen schuilen en samen slapen. Het Thordis huisje is in die zin te klein om een groepje dieren in te laten slapen, maar het kan voor groepsdieren wel leuk gebruikt worden als extra schuilhuisje. 

Mag dit huis op de bodembedekking geplaatst worden?

Ja, deze mag zeker op de bodembedekking geplaatst worden! Het Thordis Huisje is een zeer licht huisje met een open bodem, waardoor er geen gevaar op ondergraven is.

harsvrij

Specificaties
Afmetingen (ca): 21 × 7 × 19/19 cm
Openingen (ca): 3,5 x 4 cm(bxh)
Materiaal: Hout
Open Bodem: Ja
Geschikt voor: Knaagdieren, Muis, Dwerghamster
Bijzonderheden: De producten zijn gemaakt uit naaldhoutsoorten zonder harskanalen. De door ons gebruikte houtsoorten produceren geen hars en worden langdurig gedroogd. De lijm die wij gebruiken is eveneens niet giftig voor dieren en bestaat uit een mengsel cellulose.
Trixie Hoekhuis Thordis 21 cm
Reviews
8 / 10
Score 13 Juli 2022

Leuk huisje ! Alleen een trapje was helaas kapot maar dat is gellukig al weergefixt op de boven kant kan je een leuke bloemen mix leggen !!

10 / 10
Tessa 09 Juli 2022

Leuk huisje, ook handig als plateautje. Inklappen van de loopplankjes is leuk, maar niet echt nodig.

8 / 10
Yasmin 10 Januari 2021

Super fijn knus huisje voor een dwerghamster, opening kon wel ietjes groter, maar dat kan ik gelukkig ook nog zelf doen! In ieder geval zeker waard voor je geld

10 / 10
k 02 Augustus 2020

Super fijn je kan er nog dingen bovenop zetten en je dieren kunnen ook makkelijk er boven het is heel handig en ruimtebesparend!

10 / 10
Ilse 02 Juni 2020

Mooi ding

8 / 10
Orelia 01 Juli 2019

Het hoekhuis is zeer mooi en leuk voor mijn dwerghamster alleen bij aankomst was de rechter opstapje kapot gegaan en zelf een weer in elkaar gezet met lijm en gelukkig is het nu weer goed!

10 / 10
Bjork 01 December 2018

Mijn hamster vind het heel leuk om er een nestje in te maken er en in te slapen

10 / 10
Marieke 02 Oktober 2018

Onze (dwerg) hamster vind hem erg leuk. De zijkantjes kunnen ook omhoog. We hebben hem ingegraven tussen de bodembedekking.

10 / 10
Tim 05 Juni 2016

Leuk hoekhuis! Ik heb deze voor mijn hamster gekocht. Hij slaapt er graag in!

We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »