Knaagdier Kruidenier Brandnetel Pellets voor Knaagdieren & Konijnen
Brandnetel Pellets voor Knaagdieren & Konijnen €4,95 €5,95

Brandnetel Pellets voor Knaagdieren & Konijnen

€5,95 €4,95
Op voorraad
  • GROOTSTE Knaagdierwinkel van Europa
  • ALLE producten 100% knaagdiervriendelijk!
  • Op werkdagen voor 17 uur besteld, zelfde dag verzonden!
Vraag over dit product?

Vraag over dit product?

Heeft u een vraag over dit product? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder!

Productomschrijving

Welkom in de wereld van Knaagdier Kruidenier Brandnetel Pellets, waar gezondheid en genot samenkomen voor jouw geliefde knaagdieren en konijnen!

bijen en vlinders Knaagdier Kruidenier Brandnetel Pellets - Gezonde traktatie voor herbivore knaagdieren zoals cavia's, konijnen, chinchilla's, degoes - Natuurlijke herbivore knaagdiersnackBrandnetel heeft een zeer hoge voedingswaarde en is bijzonder licht verteerbaar. Daarnaast bevat brandnetel veel vitamines en foliumzuur, kalium, calcium en ijzer. De silica die erin zit geeft de vacht van je knaagdier en konijn een prachtige glans. Ook heeft de brandnetel een ontgiftende werking op het lichaam.

 100% Natuurlijk: Bij Knaagdier Kruidenier staan we voor pure en natuurlijke producten. Onze Brandnetel Pellets zijn gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten, zonder enige toevoegingen. Elke korrel bevat de krachtige voedingsstoffen van verse brandnetel, rechtstreeks uit de natuur.

Zonder toevoegingen: We geloven in de puurheid van brandnetel en daarom voegen we geen onnodige ingrediënten toe aan onze pellets. Geef jouw knaagdieren en konijnen de zuiverheid die ze verdienen, zodat ze volop kunnen profiteren van de voordelen van brandnetel.

Vers gedroogd en direct geperst: Om de kwaliteit te waarborgen, worden onze pellets gemaakt van verse brandnetel die zorgvuldig wordt gedroogd en direct geperst. Op deze manier behouden ze hun natuurlijke eigenschappen en bieden ze jouw knaagdieren en konijnen een knapperige traktatie vol vitaliteit.

Deze heerlijke pellets zijn niet alleen een smakelijke traktatie, maar ook een bron van voedingsrijkdom en weldaad. Laat ze genieten van de vele voordelen die brandnetel te bieden heeft.

Gun jouw knaagdieren en konijnen de weldadige kracht van Knaagdier Kruidenier Brandnetel Pellets. Naast het bevredigen van hun smaakpapillen, voorzien deze pellets hen van een overvloed aan voedingsstoffen. De vitamines, mineralen en ontgiftende eigenschappen van brandnetel dragen bij aan een stralende vacht en een gezond lichaam. Verwen jouw harige vriendjes met deze natuurlijke lekkernij en zie hoe ze opbloeien met een glanzende vacht en een sprankelende vitaliteit.

Hoe moet je de Pellets voeren?

De Pellets kunnen gebruikt worden als verrijking. In dat geval kun je ze af en toe door het voer of het verblijf strooien. Daarnaast kunnen de pellets ook als snack gegeven worden. 

Waar kunnen de Pellets voor gebruikt worden?

De pellets zijn niet alleen leuk als snack, maar ook als beloning voor in een snackbord, snuffelmat of een snackbal bijvoorbeeld. Op die manier krijgt het dier uitdaging en een beloning.

Ook kunnen de pellets af en toe rondgestrooid worden in het verblijf, zodat de dieren er actief naar op zoek moeten. Dit geeft hele leuke uitdaging en bezigheid, waardoor verveling geen kans maakt!

Voedingsadvies Knaagdier Kruidenier Wortel Pellets

1,5 -3 gram pellets per kg lichaamsgewicht van het dier

banner Knaagdier Kruidenier Brandnetel Pellets - Gezonde traktatie voor herbivore knaagdieren zoals cavia's, konijnen, chinchilla's, degoes - Natuurlijke herbivore knaagdiersnack

Specificaties
Inhoud (ca): 200 gram
Samenstelling: Brandnetel
Analyse: Ruwe vezels: 26,34% Ruw eiwit: 17,24% Ruw vet: 2,32%, Ruwe as: 10,07%
Bevordert Foerageren: Ja
Geschikt voor: Knaagdieren, Muis, Dwerghamster, Hamster, Gerbil, Rat, Cavia, Konijn, Chinchilla, Degoe
Type: Aanvullend diervoeder
Bijzonderheden: Aanvullend diervoeder
Disclaimer: Niet voor voedselproducerende dieren
Knaagdier Kruidenier Brandnetel Pellets voor Knaagdieren & Konijnen
Reviews
8 / 10
Klant 08 Juni 2022

Ze vinden het erg lekker het is wel weinig

We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »