Supreme Selective Rat  & Muis
Selective Rat & Muis €10,95 €12,95

Selective Rat & Muis

€12,95 €10,95
Op voorraad
  • GROOTSTE Knaagdierwinkel van Europa
  • ALLE producten 100% knaagdiervriendelijk!
  • Op werkdagen voor 17 uur besteld, zelfde dag verzonden!
Vraag over dit product?

Vraag over dit product?

Heeft u een vraag over dit product? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder!

Productomschrijving

Supreme Selective Rat & Muis

Supreme Selective rattenvoer ratSupreme Selective Rat is samengesteld uit een combinatie van hoogwaardige ingrediënten en vormt een complete en evenwichtige voeding voor uw rat. Selective Rat voorkomt dat uw rat selectief eet en alleen zijn favoriete ingrediënten uit een gemengd voer kiest. Het voer bevat daarnaast een aantal ingrediënten die een extra bijdrage leveren aan de gezondheid en het welzijn van uw rat.

Supreme Selective Rat & Muis wordt aanbevolen door dierenartsen en is qua voedingswaarde compleet en uitgebalanceerd dieet dat perfect geschikt is voor ratten en muizen.

De Supreme Selective Rat en Muis bevat fruit zoals appel en zwarte bessen vanwege hun antioxiderende eigenschappen en een hoog vitaminegehalte om een optimale gezondheid te bevorderen. Het bevat ook veel meervoudig onverzadigde vetzuren en weinig verzadigde vetzuren en cholesterol om de cardiovasculaire en circulatoire gezondheid te bevorderen. Selective Rat en Muis is speciaal ontwikkeld om de huid en vacht van uw rat en muis in goede conditie te houden.

Uniek vegetarisch recept – zonder afbreuk te doen aan de voedingswaarde
Voorkomt selectief eten
Bevordert de gezondheid van het gebit
Bevat appel en zwarte bes (antioxidanten en vitaminen)
Rijk aan meervoudig onverzadigde vetzuren
Laag gehalte verzadigde vetzuren en cholesterol
Soja eiwitten (hoge kwaliteit eiwitten voor een gezond leven)
Zeer smakelijk
Zonder toegevoegde suikers
Zonder toegevoegde kleurstoffen
Mono-component, volledig geëxtrudeerd dieet

Het is pas belangrijk wat er NIET aan selective wordt toegevoegd

Heeft u de laatste tijd weleens het etiket van uw rattenvoeding gecontroleerd? Kijk eens, want sommige voersoorten bevatten melasse of siroop of andere suikerhoudende ingrediënten. Deze extra suiker in het dieet van ratten kan leiden tot overeten en overgewicht. Het kan ook leiden tot gebitsproblemen.

Is Suprerme Selective Rat en Muis een speciale voeding voor Ratten en Muizen?

Ja, dit is een alles-in-één brok speciaal ontwikkeld om voedingstekorten door selectief eten te voorkomen. Dieren die heel selectief eten of die voedingstekorten vertonen kunnen het beste een alles-in-één brok krijgen zodat ze alle voedingsstoffen binnenkrijgen die ze nodig hebben. Elk brokje heeft immers dezelfde samenstelling waardoor er geen voedingstekorten kunnen ontstaan.

Geleidelijk overstappen op Supreme Selective

Als u voor de eerste keer Supreme Selective Rat aan uw ratten voert, zorg er dan voor dat u geleidelijk over 10-14 dagen over gaat. In het begin moet u een kleine hoeveelheid selectief mengen met het huidige voedsel van de rat, langzaam het oude dieet verminderen, terwijl u geleidelijk de hoeveelheid selectief verhoogt. Een plotselinge verandering in het dieet kan spijsverteringsproblemen veroorzaken, zelfs als u overstapt naar een dieet van betere kwaliteit, dus wees voorzichtig!

Zorgt voor een gezonde huid en vacht
Nul toegevoegde suiker
Rijk aan natuurlijke ingrediënten
Voorkomt selectieve invoer
Gebalanceerd dieet
Geen kunstmatige kleuren
Zeer smakelijk
Helpt bij het behouden van een gezond hart
Bevordert tandheelkundige slijtage
Ondersteunt de spijsvertering
Geschikt voor alle rassen

Als uw ratten gewend zijn aan een suikerhoudend dieet, zullen ze moeten wennen aan deze suikervrije voeding, even volhouden, omdat dit de gezondheid van uw ratten op lange termijn ten goede zal komen.

Is Supreme Selective Rattenvoer volledige Rattenvoeding?

Ja, het is een volledige hoofdvoeding voor Ratten, omdat het voer een uitgebreide analyse bevat mag het als hoofdvoer gegeven worden.

Voedingsadvies Supreme Selective Rat

De gemiddelde volwassen rat heeft 20-25 g/dag Selective Rat & Mouse nodig. De gemiddelde volwassen muis heeft 3-5 g/dag nodig. Er moet altijd vers water beschikbaar zijn. Bewaren op een koele, droge plaats.

supreme-selective knaagdier voer en voeding

Specificaties
Inhoud (ca): 1,5 kg | 3 kg
Samenstelling: Tarwe, sojameel, gerst, haver, sojaolie, gedroogde appels, gedroogde zwarte bessen, tarwevoer, kalksteenmeel, zout
Analyse: Eiwit 14,0%, Ruwe celstof 4,0%, Vetgehalte 4,0%, Anorganische stof 5,0%, Calcium 0,6%, Fosfor 0,4%, Vitamine A 15000 IE, Vitamine D³ 1500 IE, ijzersulfaatmonohydraat 152 mg, calciumjodaat watervrij 1,5 mg, kopersulfaatpentahydraat 20 mg, mangaanoxide 38 m
Bevordert Foerageren: Ja
Geschikt voor: Knaagdieren, Muis, Rat
Type: Volledige diervoeder
Bijzonderheden: -
Disclaimer: Niet voor voedselproducerende dieren
Supreme Selective Rat  & Muis
Reviews
6 / 10
Mariska 01 Mei 2020

Het oude recept van Selective vond ik beter, maar het is wel fijn dat er nu een grotere zak van is.

10 / 10
Donja 01 Maart 2020

Perfect. Dankzij dit voer krijgen onze ratjes alles binnen wat ze nodig hebben.

10 / 10
Laura 11 Januari 2020

Mijn ratten houden van dit voer! Heeft een goede geur en zorgt er voor dat hun ontlasting niet zo stinkt (heb in het begin labbrokken gehad en toen stonk hun ontlasting wel erg)

10 / 10
Sasha 01 Januari 2020

Prima product! Mijn ratten vinden het erg lekker

10 / 10
Kamila 21 December 2019

Top voer

10 / 10
Marijke 12 December 2019

Mijn ratten zijn er gek ip!

10 / 10
Marianka 01 November 2019

Mijn ratten willen dit voer vanaf het begin, heb voor de afwisseling keer een proefverpakking van iets anders geprobeerd maar daar trappen de dames niet in.

10 / 10
Kamila 16 September 2019

Super voer

We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »