Beaphar Care Plus  Rat 1,5 kg
Care Plus Rat 1,5 kg €11,95 €12,45

Care Plus Rat 1,5 kg

€12,45 €11,95
Op voorraad
  • Zaterdag verzending!
  • Altijd 14 dagen bedenktijd
  • Getest op geschiktheid
  • Op werkdagen voor 17 uur besteld, zelfde dag verzonden!
Productomschrijving

Beaphar Care+ Rat 1,5 kg voor Ratten

Care+ Rat is een zeer smaakvolle en uitgebalanceerde voeding . Het is ontwikkeld in samenwerking met dierenartsen en voedingsdeskundigen. Care+ is geëxtrudeerd, deze hittebehandeling maakt een betere vertering van eiwitten uit het voer mogelijk en maakt de brokjes extra krokant. De ingrediënten zijn afgestemd op de voedingsbehoefte en benaderen het natuurlijke voedingspatroon. Ieder brokje heeft dezelfde samenstelling (All-in-One), met als resultaat: geen selectief eetgedrag, dus geen restjes en geen tekort aan essentiële voedingsstoffen. De harde brokjes ondersteunen de natuurlijke slijtage van de tanden (Dental Function). Care+ is een smaakvolle en uitgebalanceerde voeding. Het voer is geëxtrudeerd waardoor de voedingsstoffen makkelijk verteerbaar zijn. Ieder brokje heeft dezelfde samenstelling om selectief eetgedrag tegen te gaan, hierdoor behoren voedingstekorten en restjes tot het verleden.Bevat o.a. Echinacea en Spirulina deze helpen te beschermen tegen ziekten, FOS en MOS verbeteren de darmflora en Yucca Schidigera beperkt de geur van ontlasting en urine

De brokjes bevatten verder een uitgebalanceerde verhouding van de meervoudig onverzadigde vetzuren Omega 3 & Omega 6 (uit maïs, tarwe, soja en vlaszaad), met vitamine E voor de lichaamscellen, met dierlijke eiwitten en smakelijke kruiden. Met Care+ heeft u absoluut het beste voor uw rat in handen. • ieder brokje heeft dezelfde samenstelling • geen selectief eetgedrag • natuurlijke slijtage tanden.

Beaphar CARE+ Rat bevat

groene thee extract dat het immuunsysteem stimuleert en ondersteunt
chinacea voor een optimale weerstand
Spirulina
Vitamine E
Yucca Schidigera om nare luchtjes tegen te gaan
Gecheleerde mineralen voor een betere mineralenopname
FOS en MOS voor een goede ondersteuning van de darmflora
Omega 3 en 6

Voedingsadvies Care+ Rat

Beaphar Care+ wordt direct geaccepteerd. Het is echter zeer belangrijk om geleidelijk naar een nieuw voer over te schakelen. De eerste dagen kunt u Care+ dan ook het beste mengen met het oude voer. Een rat eet gemiddeld ongeveer 15-17g Care+ per dag. Geef iedere dag schoon en fris drinkwater!

Specificaties
Inhoud: 1,5 kg
Samenstelling: Granen, groenten, zaden, mineralen, plantaardige bijproducten (Yucca schidigera 0,10%, Echinacea 0,03%, groene thee extract 0,01%, FOS 0,01%), vlees en dierlijke bijproducten (gevogelte 1,5%), gist (MOS 0,19%), algen (Spirulina 0,01%)
Analyse: Ruw eiwit 14%, Ruwe celstof 3,5%, Ruw vet 3,6%, Ruwe as 3,6%, Ca 0,8%, K 0,49%, P 0,45%, S 0,008%, Na 0,22%, Omega 3 0,25%, Mg 0,14%, Omega 6 0,72%, Energiewaarde 3000Kcal/kg
Geschikt voor: Knaagdieren, Rat
Bijzonderheden: -
Beaphar Care Plus  Rat 1,5 kg
Knaagdier pakketten
Half Jaar Ratten Voer & Snack Pakket Beaphar
Reviews
9.1 / 10
(13)
10 / 10
Alisa 01 April 2021

Mijn ratten zijn gek op het.

6 / 10
Richard Nagtegaal-Kienhuis (Rattery Riezz en Ratzz) 26 November 2020

Dit voer is eigenlijk alleen om oudere ratten aan te laten sterken of na een operatie etc etc want de eiwitten zijn een beetje aan de hoge kant en er is voor mij een megagroot nadeel:
Het voer stikt naar Maggi (ken je nog wel van de soep) en dat houd in dat je hele huis stinkt naar dit voer omdat de rattenurine een vreselijke penetrante geur afgeeft ineens die bijna niet weg te krijgen is.
Bij mij in de rattery komt dit dus niet meer binnen , hoe graag de ratten het ook eten want dat ze het lekker vinden is zo klaar als een klontje (maar de eiwitten en vooral de stank is een absolute no-go)

10 / 10
J. 06 Augustus 2020

Sinds wij onze ratjes dit voer hebben gegeven, willen ze niets anders. Een keer om uit te proberen gemixt met voer van Versele-Laga, maar het Beaphar voer werd er tussenuit gegeten en het andere bleef liggen. Bovendien ruikt dit voer ook niet zo naar typisch dierenvoer, maar heeft een lekker kruidig tijm luchtje.

10 / 10
Conny 01 Augustus 2020

Goede kwaliteit hoor

8 / 10
ludo 01 Juni 2020

Ruikt wat sterk, wordt goed gegeten door de ratten.

10 / 10
Jenn 06 Mei 2020

Hele goeie brokken, handig voor een rat die van afwisseling houd maar hierdoor wel de juiste vitamines binnen krijgt

6 / 10
Natasja 11 Juni 2019

Zit een geur aan die ik niet prettig vind.
Ook de ratten pakken deze brokken niet gelijk (tot dat ze weten dat ze echt niets anders krijgen, net kinderen;)

10 / 10
Tanesha 01 Februari 2019

Ratten vinden het heel lekker en je kan er lang mee vooruit!

10 / 10
Lucie 01 Februari 2019

My rats love it, they don’t sort out the different crackers and it smells really good herbs.

10 / 10
ilonka 01 Mei 2018

mijn ratten vinden dit voer lekker er is nu ook groene thee extract toegevoegd voor een betere weerstand.

10 / 10
ilonka 03 April 2018

gezonde keuze!!

8 / 10
Silvester 01 April 2018

Een erg sterk kruidig ruikend voer, wat ook de ratten eerst even moesten wennen. Het feit dat het allemaal pellets zijn helpt wel, want ze eten het allemaal op, ipv de kleine stukjes laten liggen.

10 / 10
Sandra 25 Augustus 2016

Beaphar Care+ Rat is naar mijn mening een van de beste rattenvoeders die er zijn. Mijn ratten eten de Care+ Rat heel goed. Ik vind het ook prettig dat het een alles in een brok is waardoor ik me geen zorgen hoef te maken om selectief eten, want dat kan niet meer. Er is ook minder rommel rondom de kooi en de poepjes zien er ook goed uit. Kortom erg goed voer!

We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »