Supreme Russel Meadow Tasty Hay 17 Liter
Russel Meadow Tasty Hay 17 Liter €5,99 €7,99

Russel Meadow Tasty Hay 17 Liter

€7,99 €5,99
Op voorraad
  • GROOTSTE Knaagdierwinkel van Europa
  • ALLE producten 100% knaagdiervriendelijk!
  • Op werkdagen voor 17 uur besteld, zelfde dag verzonden!
Vraag over dit product?

Vraag over dit product?

Heeft u een vraag over dit product? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder!

Productomschrijving

Supreme Russel Meadow Tasty Hay voor knaagdieren en konijnen

Russel Rabbit Tasty Hay is een 100% natuurlijk product. Hooi is noodzakelijk voor kleine planteneters. Het bevordert de spijsvertering en de natuurlijke gebitslijtage.

Zeer smakelijk, de dieren amuseren zich en foerageren de hele dag
Stofvrij om problemen aan de luchtwegen e.d. te voorkomen

Tasty Hay is een uitstekend product om het natuurlijke foerageergedrag te stimuleren en heeft een hoog vezelgehalte. Het is niet alleen zeer goed voor het gebit (het stimuleert het natuurlijke kauwgedrag), maar Tasty Hay bootst ook de natuurlijke leefomgeving na, wat natuurlijk prettig is voor de kleine planteneters.

Voor zowel kleine als grote knaagdieren en konijnen!

Hooi is natuurlijk nestmateriaal voor kleine knaagdieren en een essentiële vezel bron voor grotere knaagdieren en konijnen!

kleine knaagdierenKleine knaagdieren zoals Muizen, Dwerghamster, Hamsters en Gerbils, maken graag een nestje van hooi. Kleine knaagdieren hebben een veel minder grote behoefte aan vezels, maar als er al een tekort ontstaat of de behoefte tijdelijk groter is dan knabbelen ze maar al te graag aan het hooi. Hierdoor heeft hooi twee functies voor kleine knaagdieren!

konijnen webshopVoor Cavia's, Konijnen, Chinchilla's en Degoes is hooi essentieel. De dieren moeten dagelijks onbeperkt hooi krijgen zodat de darmen goed blijven werken.

hamsterscapingHooi is zeer geschikt voor hamsterscaping! Vermeng het hooi met de eigen bodembedekking of plaats laagjes in de bodembedekking, waarbij hooi en bodembedekking elkaar afwisselen. Hierdoor krijgt de bodembedekking meer stevigheid en blijven tunnels die door de kleine knaagdieren zijn gemaakt beter behouden. Het hooi geeft ook nog eens een mooi effect om te zien, door het kleurverschil krijgt het verblijf een zeer natuurlijke look.

Specificaties
Materiaal: Hooi
Liter (ca): 17 Liter
Gewicht (ca): 2 kg
Geschikt voor: Knaagdieren, Muis, Hamster, Gerbil, Rat, Cavia, Konijn, Chinchilla, Degoe
Bijzonderheden: -
Supreme Russel Meadow Tasty Hay 17 Liter
Reviews
10 / 10
Sandra 30 December 2022

Geweldig lijkt wel engelen haar ze zijn gek erop

  • + Toppie hooi en lkkr vers
  • - Geen

8 / 10
Jennifer 04 Juni 2019

Prima hooi voor de cavia, ze vinden het lekker. Enige minpunt is dat het erg strak in elkaar verpakt zit waardoor het eruit halen soms wat meer moeite kost.

8 / 10
Corianne 01 Maart 2018

Goed hooi, ruikt vers en fris. Mooie lange halmen en goed van kleur. Twee keer een slechter pak gehad met heel veel gruis, maar alle andere pakken tot nu toe van goede kwaliteit. Wij gebruiken dit hooi als basisvoer voor de cavia's en mengen het met kruidenhooi en timothy hooi.

We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »