Supreme Russel Rabbit Tasty Mix Konijnenvoer
Russel Rabbit Tasty Mix Konijnenvoer €4,95

Russel Rabbit Tasty Mix Konijnenvoer

€4,95
Nu 4 artikelen nog op voorraad
  • GROOTSTE Knaagdierwinkel van Europa
  • ALLE producten 100% knaagdiervriendelijk!
  • Op werkdagen voor 17 uur besteld, zelfde dag verzonden!
Vraag over dit product?

Vraag over dit product?

Heeft u een vraag over dit product? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder!

Productomschrijving

Supreme Russel Rabbit Tasty Mix Konijnenvoer

Konijnenvoer van Supreme Tiny Friends Farm biedt een uitgebalanceerde en natuurlijke konijnenvoeding. Ze zijn ontwikkeld met behulp van voedingsexperts om aan de dagelijkse behoefte van elke specifieke knaagdiersoort te voldoen. Een smakelijke mix voor konijnen van alle leeftijden. Het stimuleert de eetlust en het natuurlijke foerageergedrag.

Bevordert natuurlijk foerageergedrag
Speciaal ontwikkeld voor actieve volwassen konijnen (vanaf 20 weken) alle soorten, incl. dwergkonijnen
Verbetert de spijsvertering en bevordert gebitsslijtage
Zorgvuldig gekozen natuurlijke ingrediënten voor variatie en plezier
Zonder toegevoegde suikers om overgewicht te voorkomen

Op al onze verpakkingen staat de Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid (ADH). Hierdoor kunt u er zeker van zijn dat uw huisdier alles binnenkrijgt wat hij nodig heeft.

!  Het vezelgehalte ligt ver onder de 20%
!  Het vetpercentage is vrij hoog

Bij deze ADH-tabel staat ook altijd ‘+ hooi + water’ – omdat konijnen, cavia’s, chinchilla’s en degoes voldoende hooi en water nodig hebben voor een goede gezondheid en het slijten van hun continu groeiende tanden.

De ingrediënten die we gebruiken voorzien in de benodigde eiwitten (om te groeien), koolhydraten (voor energie), vezels (voor de spijsvertering en de gezondheid van het gebit), olie (voor een gezonde, glanzende vacht), en vitaminen en mineralen (voor de botten, tanden en huid).

Met gemengd voer moet altijd eerst het bakje leeg zijn voordat u nieuw voer geeft. Dit voorkomt selectief eetgedrag (wanneer uw huisdier alleen bepaalde stukjes uit het voer eet en de rest laat staan). Als uw huisdier selectief gaat eten, dan krijgt hij niet meer de benodigde voedingsstoffen binnen. Overweeg dan om over te stappen naar onze Selective voeding – een smakelijke brok die 100% van alle benodigde voedingsstoffen bevat.

Is Supreme Konijnenvoer een Natuurvoeding voor Konijnen?

Ja, het is een natuurlijke voeding voor Konijnen. De samenstelling is afgestemd op de natuurlijke voedingsbehoefte van deze dieren. Er zijn geperste brokjes toegevoegd als extra vezel- en vitamine bron en ter ondersteuning van de tandslijtage. 

Is Supreme Konijnenvoer volledige Konijnenvoeding?

Ja, het is een volledige hoofdvoeding voor Konijnen, omdat het voer een uitgebreide analyse bevat mag het als hoofdvoer gegeven worden.

Voedingsadvies Supreme Russel Rabbit Tasty Mix

Voor herbivoren knaagdieren zoals het konijn adviseren wij een minimale vezelgehalte van 20% als het gaat om de voeding. Omdat de Supreme Tasty Mix een vrij laag vezelpercentage heeft is het extra belangrijk om voldoende vezels bij te voeren. Een waardevolle aanvulling kan de Supreme Fibafirst zijn. Deze is zeer rijk aan ruwe vezels. Daarnaast is het belangrijk dat de dieren ten alle tijden onbeperkte toegang tot hooi hebben. 

Het gemiddelde volwassen konijn (2,5 kg) heeft 60-70 g Russel Rabbit per dag nodig. Er moet ook worden gezorgd voor verse groenten, hooi van goede kwaliteit en schoon drinkwater. Bewaar de voeding altijd op een koele, droge plaats.

Specificaties
Inhoud (ca): 850 gram | 2,5 kg
Samenstelling: Tarwe, erwtenvlokken, maïsvlokken, timothy hooi, alfalfameel, haver, sojaschillen, tarwevlokken, sojaolie, geëxtrudeerde johannesbroodkiemen, calciumcarbonaat, kleurstoffen.
Analyse: Ruwe eiwitten 14,0%, Ruwe celstof 12,0%, Ruwe oliën en vetten 4,0%, Ruwe as 5,0%, Calcium 0,6%, Fosfor 0,4%, Vitamine A 20000 IE, Vitamine D3 2000 IE, IJzersulfaatmonohydraat 61 mg, calciumjodaat watervrij 1,5 mg, kopersulfaat pentahydraat 20 mg, mangaano
Bevordert Foerageren: Ja
Geschikt voor: Knaagdieren, Konijn
Type: Volledige diervoeder
Bijzonderheden: Volledige diervoeder
Disclaimer: Niet voor voedselproducerende dieren
Supreme Russel Rabbit Tasty Mix Konijnenvoer
Reviews
10 / 10
Yvonne 08 April 2023

Ik vind dit niet zo fijn voor mijn konijnen

  • + Ziet wel erg goed uit
  • - Zit niet zo veel vesel er in

10 / 10
mandy 16 Juni 2020

ik kon dit nooit eerder bestellen mijn konijntjes vinden dit super lekker ik heb een konijn die is al 12 jaar en heeft het altijd al te eten gekregen en mijn 2 anderen ook ik ben enorm blij dat ik dit nu ook hier kan bestellen en niet via internet aar anderen winkels moet zoeken en het daar bestellen want nu kan ik alles in een keer bij jullie bestellen super fijn want waar ik het eerst bestelde moest ik ook voldoen aan een bedrag van 50 euro voor gratis verzendkosten en dat is bij jullie niet zo dus ik hoop dat dit product in jullie assortiment blijft

10 / 10
Sandra 02 Juni 2020

zeer gebalanceerde mengeling van droogvoeding! Mijn konijntjes zijn er dol op!

10 / 10
Norma 01 Maart 2020

Super lekker voer vinden mijn konijnen

We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »