Hamsterscaping Rots Muur 38 cm
Hamsterscaping Rots Muur 38 cm €19,95 €22,95

Hamsterscaping Rots Muur 38 cm

€22,95 €19,95
Nu 3 artikelen nog op voorraad
  • GROOTSTE Knaagdierwinkel van Europa
  • ALLE producten 100% knaagdiervriendelijk!
  • Op werkdagen voor 17 uur besteld, zelfde dag verzonden!
Vraag over dit product?

Vraag over dit product?

Heeft u een vraag over dit product? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder!

Productomschrijving

Hamsterscaping Rots Muur 38 cm

Deze prachtige Rots Muur kan gebruikt worden voor het hamsterscapen als afscheiding tussen twee bodembedekkers bijvoorbeeld. De Rots Muur is gemaakt van polyesterhars (kunsthars). Deze is absoluut gifvrij.

Hamsterscaping is een leuke bezigheid voor het baasje en een fantastische verrijking voor het diertje! Deze Rots Muur kan op veel verschillende manieren gebruikt worden en is veiliger om als muurtje te gebruiken dan een wilgenbrug.

Natuurlijke look
Als alternatief op de wilgenbrug muur
Knaagproof
Ideaal voor Hamsterscaping & Gerbilscaping!

Kunsthars is vergelijkbaar met kunststof maar dan veel harder. Het is echt zeer hard materiaal. Knaagdieren vinden het niet fijn om aan dit materiaal te knagen en laten het daarom met rust. Hierdoor is Polystyreen knaagproof.

TIP! Polystyreen kan het beste enkel met lauwwarm water. gereinigd worden.

Natuurlijke inrichting knaagdier duitse stijl

Specificaties
Materiaal: Kunsthars
Afmetingen (ca): 38 x 7 cm
Diameter (ca): ø
Geschikt voor: Knaagdieren, Muis, Dwerghamster, Hamster, Gerbil
Bijzonderheden: -
Hamsterscaping Rots Muur 38 cm
Reviews
10 / 10
Lisanne 22 September 2020

Hele mooie rots muur. Veiligere keuze dan de wilgenbruggen als je het voor hoogteverschil wil gebruiken, omdat er geen kieren in zitten. Ook is het zwaar genoeg om te blijven staan

10 / 10
Sophie 01 Februari 2020

Heel handig om te gebruiken voor een hamster. Zo kan je makkelijk de bodem een laag verhogen. Ze zijn er ook van hout maar die durfde ik niet te gebruiken aangezien daar nogal eens een hamster pootje in vast komt te zitten. Dan is dit de ideale oplossing. Hopelijk komt er nog een keer een hogere rotsmuur bij. Hij is wel wat breekbaar dus je moet er wel zachtjes mee doen.

10 / 10
Els 09 Januari 2020

Dit soort veilige muurtjes zou ik graag in meerdere hoogtes/ lengtes/vormen hebben. Ik hoop dat die ooit nog ns komen want ik vind ze geweldig. Het is mooi dat de uiteinden extra steun bieden zodat de muur niet om kan vallen als je hamster er op klimt.

We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »