Beeztees Koelelement voor knaagdieren 21 cm voor Knaagdieren & Konijnen!
Koelelement voor knaagdieren 21 cm voor Knaagdieren & Konijnen! €8,95 €12,95

Koelelement voor knaagdieren 21 cm voor Knaagdieren & Konijnen!

€12,95 €8,95
Op voorraad
  • GROOTSTE Knaagdierwinkel van Europa
  • ALLE producten 100% knaagdiervriendelijk!
  • Op werkdagen voor 17 uur besteld, zelfde dag verzonden!
Vraag over dit product?

Vraag over dit product?

Heeft u een vraag over dit product? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder!

Productomschrijving

koel voor knaagdieren tijdens warme dagenKoelelement voor knaagdieren 21 cm voor Knaagdieren & Konijnen!

Het koelelement is speciaal ontwikkeld om knaagdieren en konijnen koel te houden in de zomer. Als de temperaturen oplopen is het belangrijk de dieren een plek van verkoeling te geven. Vooral konijnen liggen in de zomer graag op of naast de koele pod.

Geeft verkoeling tijdens warme dagen

Het koelelement is met name geschikt voor de grotere knaagdieren en konijnen. De pod is kouder dan andere koelelementen en blijft ook langer koud. Dit is met name ideaal voor groteren knaagdieren, meerdere knaagdieren of dieren met een dikkere vacht. 

Knaagdieren koelen af door over iets koels heen te lopen of erop te gaan liggen. Het oppervlak moet dus groot genoeg zijn voor het dier. Het koelelement is ontworpen om op of naast te gaan liggen. We zien in de praktijk dat bijvoorbeeld groepsdieren zoals konijnen ieders aan één kant van de pod gaan liggen en naarmate de pod opwarmt de dieren erop gaan liggen. Dit laatste kan een signaal zijn dat de pod weer in de vriezer moet.

Gebruiksaanwijzing

Leg de pod 3 - 4 uur in de vriezer en hij is klaar voor gebruik.

Het is handig om minimaal twee koelelementen te hebben. Als eentje in de diepvries moet dan kan de andere bij de dieren neergelegd worden en zo kunnen ze omgewisseld worden en blijven de dieren een koel plekje houden.

Let goed op bij groepsdieren dat niet de meest dominante dieren de zeggenschap over het koelelement krijgen, leg zo nodig nog eentje extra erbij zodat er geen ruzie in de groep ontstaat. 

Deze pod wordt geleverd zonder hoesje, dat is jammer want een hoesje is wel zo ideaal voor dergelijke koelelementen. Gelukkig hebben wij losse Icepod hoesjes die geschikt zijn voor deze pod. De pod moet altijd onder toezicht aangeboden worden, verder moet de pod voor Chinchilla's een hoesje hebben. Zonder hoesje kan de vacht van de Chinchilla nat worden door condensvorming. 

Specificaties
Afmeting (ca): ø 21 x 3,5 cm
Geschikt voor: Knaagdieren, Rat, Cavia, Konijn, Chinchilla, Degoe
Bijzonderheden: De gel waarmee de Pod gevuld is, is veilig voor dieren | Onder toezicht aanbieden
Beeztees Koelelement voor knaagdieren 21 cm voor Knaagdieren & Konijnen!
Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Muis Hamster Gerbil Rat Cavia Konijn Chinchilla Degoe
We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »