Hugro Knabbel Adventure VITAL Cavia voor Knaagdieren & Konijnen!
Knabbel Adventure VITAL Cavia voor Knaagdieren & Konijnen! €6,95

Knabbel Adventure VITAL Cavia voor Knaagdieren & Konijnen!

€6,95
Op voorraad
  • GROOTSTE Knaagdierwinkel van Europa
  • ALLE producten 100% knaagdiervriendelijk!
  • Op werkdagen voor 17 uur besteld, zelfde dag verzonden!
Vraag over dit product?

Vraag over dit product?

Heeft u een vraag over dit product? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder!

Productomschrijving

Knabbel Adventure VITAL Cavia voor Knaagdieren en Konijnen

Knabbel Adventure VITAL Cavia is een voedzame en smakelijke kruidenmix die vooral geschikt is voor cavia's. Deze mix is samengesteld met zorgvuldig geselecteerde ingrediënten die bijdragen aan het welzijn van je huisdieren.

Voedzaam en Vezelrijk: De mix bevat vezelrijke alfalfa (luzerne) en groene haver, die belangrijk zijn voor een gezonde spijsvertering en tandgezondheid van cavia's en konijnen
 Verrijkte Ingrediënten: De kruidenmix is verrijkt met rozenbottels, aardbeibladeren en hennepscheven. Deze ingrediënten voegen natuurlijke vitamines, mineralen en voedingsstoffen toe aan het dieet
 Smakelijk en Variatie: De mix biedt niet alleen voedingsvoordelen, maar ook afwisseling en verrijking van het dagelijkse dieet van je huisdieren

Om de Knabbel Adventure VITAL Cavia aan je cavia's en konijnen aan te bieden, kun je een kleine hoeveelheid van de mix in hun leefomgeving strooien of direct als traktatie voeren. Zorg ervoor dat de kruidenmix wordt aangeboden naast een evenwichtige basisvoeding, vers water en voldoende hooi om aan alle voedingsbehoeften te voldoen.

Gebruiksaanwijzing Knabbel Adventure VITAL Cavia

Hoewel er "Cavia" in de titel staat, betekend dit niet dat deze lekkere knabbelmix enkel voor Cavia's geschikt is, ook andere knaagdieren en konijnen mogen meedoen! Voor kleine knaagdieren kan het een leuke mix zijn die de bodembedekking verrijkt. Ook zorgt de mix voor extra vezels voor kleine knaagdieren als zij dit nodig hebben en dus naar behoefte kunnen eten.

Voor alle herbivore knaagdieren en konijnen brengt de mix heel veel gezonde vezels en een verrassing in de vorm van rozenbottels, waar ze dol op zijn. Tevens zijn rozenbottels een bron van vitamine C.

Specificaties
Inhoud (ca): 500 gram
Samenstelling: Alfalfa, rozenbottels, groene haver, aardbeibladeren, hennepscheven
Analyse: -
Bevordert Foerageren: Ja
Geschikt voor: Knaagdieren, Muis, Dwerghamster, Hamster, Gerbil, Rat, Cavia, Konijn, Chinchilla, Degoe
Type: Aanvullend diervoeder
Bijzonderheden: -
Disclaimer: Niet voor voedselproducerende dieren
Hugro Knabbel Adventure VITAL Cavia voor Knaagdieren & Konijnen!
Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Knaagdierwinkel
We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »