Knaagdier Kruidenier 60 soorten Kruiden Mix 500 gram
60 soorten Kruiden Mix 500 gram €5,95 €6,95

60 soorten Kruiden Mix 500 gram

€6,95 €5,95
Op voorraad
  • GROOTSTE Knaagdierwinkel van Europa
  • ALLE producten 100% knaagdiervriendelijk!
  • Op werkdagen voor 17 uur besteld, zelfde dag verzonden!
Vraag over dit product?

Vraag over dit product?

Heeft u een vraag over dit product? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder!

Productomschrijving

60 soorten Weidekruiden Mix voor knaagdieren en konijnen!

Deze prachtige kruidenmix is een waardevolle aanvulling op het dieet van je huisdier en biedt tal van voordelen. De mix bestaat uit maar liefst 60 verschillende soorten weidekruiden en is samengesteld met de gezondheid en het welzijn van je huisdier in gedachten.

Koudgeperste lijnzaadolie
Inclusief bladeren en schors ter ondersteund van het gebit
Graanvrij

De kruiden zijn afkomstig uit de Duitse Alpen en zijn 100% biologisch. 

Wat zit er in de kruidenmix:

  • Koudgeperste lijnzaadolie: Lijnzaadolie is een rijke bron van essentiële vetzuren, waaronder omega-3-vetzuren. Deze vetzuren ondersteunen een gezonde vacht, huid en het algemene welzijn van je huisdier. Ze dragen ook bij aan de gezondheid van het hart en de gewrichten.

  • Inclusief bladeren en schors ter ondersteuning van het gebit: Bladeren en schors kunnen een belangrijke rol spelen bij het ondersteunen van een gezond gebit. Knaagdieren, zoals konijnen en cavia's, hebben voortdurend groeiende tanden die regelmatig moeten slijten. Het knagen op bladeren en schors kan helpen om hun tanden op een natuurlijke manier te slijten.

  • Graanvrij: Graanvrij voedsel is gunstig voor huisdieren die gevoelig zijn voor granen of allergieën hebben. Het vermijden van granen kan bijdragen aan een gezondere spijsvertering en kan helpen bij het voorkomen van mogelijke allergische reacties.

  • Biologisch en afkomstig uit de Duitse Alpen: Het gebruik van biologische ingrediënten zorgt ervoor dat de kruidenmix vrij is van schadelijke pesticiden en chemicaliën. Bovendien is het afkomstig uit de Duitse Alpen, wat kan bijdragen aan de kwaliteit en zuiverheid van de gebruikte kruiden.

Waarom zijn deze kruiden belangrijk voor je huisdier?

  • Variatie: Het aanbieden van een gevarieerd dieet aan je huisdier is belangrijk voor hun welzijn. Door verschillende kruiden en ingrediënten aan te bieden, kun je hun dieet interessanter en voedzamer maken.

  • Stimulatie: Het knagen aan kruiden kan zowel fysieke als mentale stimulatie bieden voor je huisdier. Dit kan bijdragen aan hun welzijn en voorkomen dat ze zich vervelen.

  • Natuurlijke voeding: Het aanbieden van natuurlijke voedingselementen, zoals de kruiden in deze mix, kan het dieet van je huisdier verrijken. Het stelt hen in staat om voedingsstoffen te verkrijgen die ze in de natuur zouden vinden.

Deze kruidenmix is een waardevolle toevoeging aan het dieet van je huisdier. Het bevat een breed scala aan gezonde kruiden en ingrediënten die kunnen bijdragen aan hun welzijn. Door biologische, graanvrije en smakelijke elementen te combineren, biedt deze mix je huisdier niet alleen voedingsstoffen, maar ook plezier en variatie in hun dagelijkse voeding. Het ondersteunt niet alleen hun gezondheid, maar voegt ook een extra dimensie toe aan hun dieet. Verwen je harige vriend met deze prachtige kruidenmix en geniet van de voordelen van een gevarieerd en natuurlijk dieet!

Samenstelling van de 60 soorten weidekruiden:

Deze kruidenmix bevat een uitgebreide lijst van weidekruiden en andere natuurlijke ingrediënten, waaronder frambozenblad, zonnebloempitten, heide, berkenblad, wilde peen, en nog veel meer. Elk van deze kruiden draagt bij aan de voedingswaarde en de smaak van de mix. Ze kunnen ook helpen bij het stimuleren van de eetlust en het bevorderen van een gevarieerd dieet voor je huisdier.

frambozenblad, weidepluim, zonnebloempitten, heide, weidekomijn, berkenblad en bast, wilde peen, schapenzwenkgras, pastinaak, wortelen, rode gans, ribwort, knolselderij, rode biet, hele rozenbottel, saxofoon, kuifgras, lijnzaad- en camelinaolie, peterselie, rood zwenkgras, weidevossenstaart, goudsbloembloesem met kelk, wollig honingdauwgras, duizendblad, weidekervel, walnotenblad, wilgengras, weidegrassen en kruiden* (weidetimothee, rode zwenkgras en nog veel meer), rode biet
* biologische bemesting / voorzichtig aan de lucht gedroogd

Analyse soorten weidekruiden

Ruw eiwit: 9,1%, Ruwe celstof: 25,2%, Ruw vet: 3,6%, Ruwe as: 7,7%, zetmeel: 2,3%, suiker: 9,9%, fructaan: 6,1%, Calcium: 0,52%, fosfor: 0,26%, natrium: 0,03%, magnesium: 0,21%, potassium: 1,49%, zwavel: 1,50%, selenium: <0,04 mg/kg, Lysine: 0,39%, methionine: 0,14%, cystine: 0,11%, Threonine: 0,35%, Valine: 0,48%, histidine: 0,15%, koper: 6,8 mg/kg, ijzer: 817 mg/kg, mangaan: 100 mg/kg, zink: 32 mg/kg

knaagdier kruiden

Specificaties
Inhoud (ca): c.a. 500 gram
Samenstelling: Weidegrassen, kruiden, heide, kuifgras, zwenkgras, frambozenblad, goudsbloembloesem, duizendblad, berkenblad, berkenhout, zonnebloempitten, ribwort, eikenschors, wilgenschors, honingdauwgras, weidekervel, wilde peen, rood zwenkgras, peterselie, rode biet,
Analyse: Ruw eiwit: 9,1%, Ruwe celstof: 25,2%, Ruw vet: 3,6%, Ruwe as: 7,7%, zetmeel: 2,3%, suiker: 9,9%, fructaan: 6,1%, Calcium: 0,52%, fosfor: 0,26%, natrium: 0,03%, magnesium: 0,21%, potassium: 1,49%, zwavel: 1,50%, selenium: <0,04 mg/kg, Lysine: 0,39%, methio
Bevordert Foerageren: Ja
Geschikt voor: Knaagdieren, Muis, Dwerghamster, Hamster, Gerbil, Rat, Cavia, Konijn, Chinchilla, Degoe
Type: Aanvullend diervoeder
Bijzonderheden: Natuurproduct waardoor kleur en vorm kunnen verschillen en afwijken van de afbeelding
Disclaimer: Niet voor voedselproducerende dieren
Knaagdier Kruidenier 60 soorten Kruiden Mix 500 gram
Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Knaagdierwinkel
We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »