JR Farm Grainless Kruiden Cavia
Grainless Kruiden Cavia €4,99 €5,99

Grainless Kruiden Cavia

€5,99 €4,99
Op voorraad
  • GROOTSTE Knaagdierwinkel van Europa
  • ALLE producten 100% knaagdiervriendelijk!
  • Op werkdagen voor 17 uur besteld, zelfde dag verzonden!
  • Klantenservice van 10:00 tot 17:00
Vraag over dit product?

Vraag over dit product?

Heeft u een vraag over dit product? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder!

Productomschrijving

JR Farm Grainless Kruiden Caviavoer

Caviavoer van JR Farm Grainless Kruiden Cavia is een bijzondere voermix gemaakt van verschillende langvezelige grassen en kruiden, die samen met veel groenten en bloemen de optimale voedingsbasis vormen voor een gezond leven voor uw cavia. Met extra natuurlijke vitamine C uit peterselie.

Is JR Farm Grainless Kruiden Cavia een Natuurvoeding voor Cavia's?

Ja, het is een natuurlijke voeding voor Cavia's. De samenstelling is afgestemd op de natuurlijke voedingsbehoefte van deze dieren. Er zijn geperste brokjes toegevoegd als extra vezel- en vitamine bron en ter ondersteuning van de tandslijtage. 

Is JR Farm Grainless Kruiden Cavia volledig Caviavoer?

Ja, het is een volledige hoofdvoeding voor Cavia's, omdat het voer een uitgebreide analyse bevat mag het als hoofdvoer gegeven worden.

Voedingsadvies JR Farm Grainless Kruiden Cavia

Vul de voerbak alleen als deze bijna leeg is. Geef alleen de hoeveelheid voedsel per dag op die binnen 24 uur volledig kan worden gegeten. Naast Grainless moet er altijd voldoende zoet water en hooi zijn.

Puur Natuur
Graanvrije receptuur
Volledige Cavia voeding

caviavoer van jr farm caviavoeding

Specificaties
Inhoud (ca): 400 gram
Samenstelling: Het plantenleven dat groeit op de weiden van de uitlopers van de Alpen, erwtenvlokken, wortels, paardenboonvlokken, peterselie, lijnzaad, pastinaken, pepermunt, ribblaad, goudsbloembloesem, rode biet, venkelzaad, hazelnotenhout, brandnetelwortels, melissa
Analyse: eiwit 15,4%, vetgehalte 5%, ruwe vezel 19,2%, ruwe as 6,5%, calcium 859 mg / kg, fosfor 672 mg / kg,vitamine A 13000 U.I., vitamine C 250 mg, vitamine D3 900 U.I., vitamine E 80 mg
Bevordert Foerageren: Ja, door rond te strooien
Geschikt voor: Knaagdieren, Cavia
Bijzonderheden: Volledige diervoeder
JR Farm Grainless Kruiden Cavia
Reviews
10 / 10
Samantha 01 Juli 2019

Ruikt lekker en mijn 9 caafjes vinden het heerlijk! Moet meerdere bakjes neerzetten wanneer ze het krijgen want anders hebben ze er ruzie om.

We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »